HomeViestejäNatha Jay2.12.2021 - 2022 - suuri nollaus

2.12.2021 - 2022 - suuri nollaus

2022 – SUURI NOLLAUS

Kirjoittanut Natha Jay (walkinginbothworlds.com)
2.12.2021
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Minulla on fantastinen tunne vuodesta 2022! Tietysti olen Skorpioni ja pidän melko paljon kuolemasta ja uudestisyntymästä. Illuusion täytyy hajota tekemään tilaa totuudelle siitä, kuka olemme ja miksi olemme täällä. Kaikki luulevat, että he haluavat illuusion lähtevän, kunnes alkavat nähdä, miten suuri osa maailmastamme on illuusiota. Vuodet 2022 ja 2023 nimetään historiassa "käännekohdaksi", mutta se eletään läpi päivä kerrallaan. Lopputulos on hyvin sen arvoinen, ja illuusion hajoamista on upeaa todistaa, jos pitää fokuksen isossa kuvassa.

Tämä ei ole yksi tapahtuma, vaan enemmänkin aaltoja, joita tulee huuhtomaan pois vääristymät. Aaltojen välissä integroimme tätä uutta, vähemmän vääristynyttä informaatiota ja sopeudumme yhteensopivaan ajattelutapaan. Henkilökohtaisella tasolla vuoden 2022 työtä on arvioida uudelleen tarinoita ja arvoja. Niille jotka ovat työskennelleet omien tarinoidensa kanssa ja joille mentaalinen uudelleenmuotoilu on vaivatonta, tämä vuosi tuntuu kuin tanssilta. Voimme herätä joka aamu uteliaana: "Mikähän on eri tavalla tänään?" Niillä jotka ovat jumissa omissa mielipiteissään tai naimisissa jonkin narratiivin kanssa, on raskas vuosi. Tosiasiassa kyse on viime kädessä siitä, minkä uskoo olevan perimmäinen totuus – ihmisrakenne vai jumalainen rakenne. Ihmisrakennetta puretaan pian muutama pykälä.

Vuodelle 2022 voitaisiin helposti antaa nimeksi "totuus, usko ja parantuminen". Kuulostaa ihanalta, kunnes ajattelee, mitä vaaditaan totuuden, uskon ja parantumisen löytämiseen. Aikajanajakautuminen on vielä selvempää. Minusta tuntuu hyvin rakastetulta ja turvalliselta, kun projisoin itseni vuoteen 2022, mutta minulla ei ole kerrassaan mitään halua, että tulevaisuus muistuttaa menneisyyttä. Jos on vielä porukkaa, joka suunnittelee tulevaisuutta viime vuosisadan arvojen ja strategioiden ympärille, tämä sattuu. Ole ystävällinen, ja anna muiden tuntea turvaa muuttaessaan mieltään. Monille vaikeinta on muuttaa mentaaliset tarinansa. Tämä merkitsee itsen ja muiden tuomitsemattomuutta. Anna ihmisten muuttua – tämä vuosi vaatii sitä.

"Totuus" on tässä kontekstissa lähempänä "läpinäkyvyyttä". Sen sijaan, että väitellään, millä ryhmällä on oikea tarina, manipulointi huuhdotaan pois, mikä jättää varsinaisen tapahtuman paljaana kaikkien nähtäväksi. Jotkut sanovat haluavansa totuuden, kun he todellisuudessa haluavat vain olla oikeassa. He ovat niin juurtuneet tarinaansa, että sen näkeminen mitä todellisuudessa tapahtui, aiheuttaa vähän taisteluväsymystä. Tämä tapahtuu luultavasti meille kaikille jollain tasolla tänä vuonna. Pysy mentaalisesti tarpeeksi joustavana sanoaksesi: "Uskoinko ennen siihen? Miten typerää minulta!" Anna anteeksi itsellesi ja mene eteenpäin. Manipulointi ja vääristymät olivat 3D:ssä. Läpinäkyvyys on 5D:ssä.

"Usko" merkitsee "luottamusta" … luottamusta elämään, luottamusta evoluutioon, luottamusta suurempaan kuvaan. Muutamat puhuvat vielä sen tärkeydestä, että tehdään "oikea" valinta (vapaa tahto) pitämään tämä ylösnousemusjuttu rullaamassa. Olemme tuon kohdan ohi. Siinä missä vapaan tahdon valinnat vaikuttavat ehdottomasti henkilökohtaiseen matkaasi, evoluutiopallo on saanut tarpeeksi vauhtia, että se tapahtuu joka tapauksessa. Luota siihen. Riippumatta siitä, miten sekasortoiselta maailma ehkä näyttää, olemme menossa oikeaan suuntaan, lisääntyvällä vauhdilla. Kyllä, lisää valosi kollektiivin rakastamiseen tämän siirtymän läpi, mutta sinun ei enää tarvitse työntää. Valosi lisää muutoksen vauhtia, mutta se tapahtuu joka tapauksessa.

"Parannus" merkitsee "sieluharmoniaa", siirtyen egotarinoista sielun ohjaamaan elämiseen. Ajattele onnellista 4-vuotiasta: hän laulaa, tanssii ja rakastaa, hän luo aina leikkisällä tavalla, ja hän rakastaa auttaa (hän haluaa olla mukana kaikessa, ruuanlaitosta auton korjaamiseen). Hän ei ole koskaan huolissaan. Mitä jos ihmisenä olemisen on oikeasti tarkoitus olla tällaista? Jätä avoimeksi se vaihtoehto, että sielupohjainen eläminen ei näytä yhtään samalta, kuin rakentamamme 3D-elämä. Joka kerta kun egosi alkaa käyttäytyä huonosti, lohduta sitä kertomalla, että tämä uusi tapa on helpompi ja hauskempi. Ego ei voi jatkaa vastarintaa, jos lakkaat taistelemasta sitä vastaan. Kohtele egoa rakkaudella ja ohjaa se eri suuntaan.

Rakenteita jotka romahtavat tänä vuonna (ja sen jälkeen), ei yksinkertaisesti voi olla 5D:ssä. Tämä merkitsee kaikkia valtahierarkioita ja kaikkia orjuutustyökaluja. Kenties onnistunein orjuutustyökalu on raha. Se on osa 3D-elämää, enkä sano, että raha on luonnostaan "paha asia", mutta sitä ei ehdottomasti ole 5D-tulevaisuudessa. Työskentele sen kanssa, että poistat pankkitilin yltäkylläisyystunteestasi. Jos kaikki tarpeesi on tyydytetty, miltä yltäkylläisyys näyttäsi sinusta? Itse tunnen yltäkylläisyyttä, kun vietän aikaa kahden kesken ihmisten kanssa. Tunnen yltäkylläisyyttä, kun minua tuetaan, tunnepuolella ja käytännössä (apu projekteissa). Tunnen yltäkylläisyyttä, kun ympärilläni on kiviä (korujen tekeminen, kivipuutarhassani istuminen). Jos minulla olisi maailman kaikki rahat, se ei saisi minua tuntemaan yltäkylläisyyttä. Pohdi vähän aikaa, mikä täyttää sydämesi.

Raha on rajallinen, lineaarinen, mentaalinen käsite. Rajallinen ja lineaarinen merkitsee, että niukkuus on sisään rakennettua – jos jollain on paljon, jollain toisella on vähemmän. Rakkaus on vastakohta – mitä enemmän annat, sitä enemmän sinulla on. Raha on vain käsite, ajatus. Kehosi tarvitsee ilmaa, vettä ja ruokaa selviytyäkseen (ainakin nyt), kun taas ihmiset olivat tuhansia vuosia ilman rahaa. Se oli mielenkiintoinen työkalu jonkin aikaa, mutta se ei tule mukanamme, kun kehitymme. Jos sinulla on vaikeuksia ymmärtää, ettei raha ole tarpeellista kehitykselle, on ehkä aika katsoa uudelleen Star Trek – Uusi sukupolvi. Lisäoppimiseen rahasta ja rahattoman tulevaisuuden mahdollisuudesta suosittelen katsomaan Zeitgeist: Addendum ja Zeitgeist: Moving Forward.

Aivan kuten voikukkia työntyy jalkakäytävän halkeamista, 5D-teknologioita putkahtelee esiin kaikkialta. Suosittelen katsomaan GoodNewsNetwork.org-sivuilta tuoreinta tietoa teknologioista ja positiivisia tarinoita. Suosittelen myös etäisyyttä sosiaalisesta mediasta ja uutisista. Vuodessa 2022 on kyse irrottautumisesta ryhmäajattelusta ja yhdistymisestä oman sielusi älykkyyteen. Prosessi on tasaisempi ilman propagandaa ja mielipiteitä. Ymmärrän halun pysyä informoituna, minkä voi tehdä esim. jollain ennakkoasenteettomalla, "vain otsikot" -sähköpostilla. Etsi jokin uutislähde ilman kommentointia tai dramaattista musiikkia, ja rajoita aikaasi siellä. Voit olla tietoinen maailman kaaoksesta ja samalla valita fokusoitua uskomattomaan tulevaisuuteen. Tämä on yksi niistä vapaan tahdon valinnoista, joka muuttaa henkilökohtaisen matkasi laatua.

On mahtava aika kyseenalaistaa kaikki. Kun arvoimme uudelleen tarinoitamme ja harmonisoimme arvomme sielun kanssa, voimme päättää, etteivät jotkut asiat elämässämme enää palvele meitä. Se on ok. On ok luopua, kenestä tai mistä tahansa, voidaksesi harmonisoitua sielusi kanssa. On myös ok pitää tilanteesi ja pudottaa vain ne tarinat, jotka eivät enää tue evoluutiotasi. Olen aivan varma, että tiedät tarkkaan, mitä tarvitset. Jos jokin tuntuu laajentavalta ja olevan täynnä rakkautta, se on helpompi polku.

Kukaan meistä ei tiedä, miltä 5D näyttää, mutta voin kertoa, miltä se tuntuu. 5D on laajentava, iloinen, yltäkylläinen sydämestä käsin ja uskomattoman vapaa ja helppo. Kaikki mikä tuntuu rajoittavalta tai pelottavalta, on epäilemättä osa vanhaa toimintamallia. Kuten Cynthia Sue Larson kysyy aikajanoilla hyppimisestä, "Miten hyvä siitä voi tulla?" Todista illuusion hajoamista tunne-etäisyyden päästä, ja kiinnitä huomioisi uuden maailman tulemiseen. Suuri nollaus – miten uskomatonta aikaa olla elossa!

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >