HomeViestejäNatha Jay31.10.2021 - Marraskuu 2021

31.10.2021 - Marraskuu 2021

MARRASKUU 2021

Kirjoittanut Natha Jay (walkinginbothworlds.com)
31.10.2021
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

En tee tavallisesi kuukausiennusteita. Viime aikoina aikajanat ovat olleet niin nopeita ja ennustamattomia, että tulevaisuus on ollut hämärä. Marraskuu tuntuu erilaiselta. Minkään uuden vuoden sävy ei tule kerralla 1.1., vaan uusi sekoittuu mukaan vähitellen syyskuun ja maaliskuun päiväntasausten välillä. Marraskuu ei tunnu yhtä asteittaiselta. Meitä on valmisteltu tähän – muistatko tuon oudon viikon 19.–25.10.? Olemme täysin valmiita eteemme tuleviin paljastuksiin.

2021 on paljastumisen ja uudelleenjärjestelyn vuosi (artikkeli 13.11.2020), ja 2022 on vuosi, jolloin arvioimme uudelleen ja toivumme. Yleisesti 2022 tuntuu aika ihanalta, ja siinä tapahtuu paljon henkilökohtaisten arvojen arviointia. Mikä on tärkeää – oikeasti? Vuoden aikana alamme tulla planeettana yhteen ykseystietoisuudessa. Mutta siihen pääsemiseksi jotkut meistä tarvitsevat kovaäänisen herätyksen. Ole myötätuntoinen. Monta vuotta sitten, sopimusneuvottelujen aikana, minulle annettiin uskomattoman hyvä neuvo: "Jos tuntuu hyvältä, älä sano sitä." Rakastava hiljaisuus saattaa olla parasta, mitä voimme tehdä niiden hyväksi, jotka ovat nukkuneet vähän pidempään. Tämä herätys ei mene heiltä ohi, ja herääminen äkkiä saattaa järkyttää. Monet astuvat vuoteen 2022 järkyttyneessä hiljaisuudessa.

Tämä ei ole kertatapahtuma – se on paljastuvien tapahtumien sarja. Aivan kuten olemme kollektiivisesti kutsuneet kahta viime vuotta "pandemiaksi", seuraavia kahta vuotta kutsutaan "käännekohdaksi". Rooman valtakunnan kaatumiseen saatetaan liittää tietty vuosi historiassa, mutta monien pienempien tapahtumien vuodet johtivat siihen. Sama asia. Älä missaa tätä uskomatonta aikaa odottamalla yhtä tapahtumaa. Ja varo juonipaljastusta: emme palaa koskaan pandemiaa edeltävään elämään.

Teen paljon puhdistustyötä 4D:ssä, astraalitasolla. Siellä pidetään ihmisen ajatusmuotoja. Ylemmät 4D-tasot ovat oikein mukavia – enkeleitä ja sellaista. Alemmat 4D-tasot näyttävät kuin Quentin Tarantinon elokuvalta – paljon yäk. Se sisältää myös arkkityypit ja Matelija-vaikutuksen ihmiskuntaan. Olen pystyttänyt vuosien ajan sinne ylösnousemuspilareita, jotta energiat voivat päättää lähteä ja mennä johonkin kivempaan paikkaan. Kuluneen kuukauden ajan Matelijoita on lähtenyt joukoittain. Pimeä energia joka tukee monia ihmisen valtarakenteita, on nyt poissa. Monet näistä rakenteista kaatuvat nyt, ja ne jotka jäävät, täytyy ajatella perustavanlaatuisesti uudelleen.

Pidä tämä mielessä, kun menemme eteenpäin. Joitain noista "pahoista" ihmisistä joilla oli agendoja, manipuloitiin yhtä paljon, kuin he manipuloivat muita. Hekin heräävät täysin uuteen olemassaoloon, ilman sitä perustaa jolle he rakensivat elämänsä. En oikeuta heidän käyttäytymistään – tarjoan vain näkökulman, joka saattaa tehdä myötätunnosta helpompaa. Joulukuun loppuun mennessä meillä kaikilla on syvää kiitollisuutta joulunajasta sekä ystävien ja perheen lämmöstä, siihen rooliin katsomatta jota esitimme ennen.

Vaikka aina on hyvä aika harkita uudelleen kantaansa asioista, marraskuu 2021 vaatii sitä. Ajattele uudelleen uskollisuutesi rahalle, patriotismille, uskonnolle, vastuulle, vallalle ja politiikalle. Mieti, miten olet (tai voisit olla) loistava esimerkki rakkaudesta, yhtenäisyydestä, vastuusta, rehellisyydestä, hyvinvoinnista, vapaudesta, armosta ja myötätunnosta. Ajattele kaikki uudelleen. Päästä kaikesta irti ja katso, mitä haluat oikeasti pitää. Elä tarkoituksella.

Tätä varten tulimme tänne. Tänä on Suuren muutoksen aikaa. Elämästä on tulossa paljon helpompaa niille, jotka ovat valmistautuneet. Elämä on menossa sivuraiteille niillä, jotka vielä nukkuvat. Pidä fokuksesi valossa ja auta ohjaamaan meidät kaikki tyynemmille vesille. Meidät rakennettiin tätä varten.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >