HomeViestejäNatha Jay22.12.2021 - Pyrkimisen loppu

22.12.2021 - Pyrkimisen loppu

PYRKIMISEN LOPPU

Kirjoittanut Natha Jay (walkinginbothworlds.com)
22.12.2021
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Maailma on opettanut meidät saavuttamaan. Meidät on saatu uskomaan, että jatkuva pyrkiminen enempään on polku onnellisuuteen. Kuten tiedämme, onnellisuus ei ole määränpää – se on perspektiivi. Joko olemme onnellinen tai emme ole, riippumatta pyrkimisestämme. Mutta jatkuva pyrkiminen luo häiriötekijäkuplan ympärillemme – se pitää meidät kiireisenä ja vie pois kehostamme ja tunteistamme. Tämä oli pelin henki – pitää meidät pelaamassa heiluttamalla porkkanaa, jota ei oikeasti ole, ja pitää meidät mielessämme, kuin rotta labyrintissä.

Pyrkiminen (saavuttaminen) ei ole huono asia tai väärin. Se ei ainoastaan voi olla ajava voima, jos tarkoituksemme on olla oikeasti onnellinen. Ego on se osa, joka pyrkii, ja henki on se osa, joka haluaa oikeasti onnellisuutta. Henki on valmis ruumiillistumaan, eli korkeampi itse on valmis luomaan yhdessä kehon kanssa. Nyt on aika kunnioittaa kehotemppeliä ja harmonisoitua sen kanssa. Kun kehoni on terve, olen onnellisempi. Olen työskennellyt kehoni kanssa kolme vuotta, aikomuksen ja rakastavan omistautumisen kera, ja minulla on melko vahva kehosuhde. Tunnen myös merkittävän eron lämpötilan muuttuessa. Olen onnellinen ja rento, kun minun on lämmin. Olen aina tiennyt, etten pidä kylmissäni olemisesta, mutta nyt tunnen koko kehoni rentoutuvan ja avautuvan, kun minun on lämmin.

Tämän kehotietoisuustason hyvä puoli on, että voin päästä meditatiiviseen autuustilaan paljon helpommin, vain kysymällä keholtani (kumppani), mitä se tarvitsee tällä hetkellä. Minut melkein kuin palkitaan kuuntelemisesta … ja kenen ei olisi parempi olla, jos häntä kuullaan? Huono puoli on, etten voi enää satunnaisesti syödä ystävien kanssa ei-luomulaatuista (geenimanipuloinnilla terästettyä) lihaa. Joku oli hiljattain tarpeeksi kiltti valmistaakseen minulle aterian, ja tuntui töykeältä olla syömättä sitä. Tunsin välittömästi epämukavuutta ruuansulatuskanavassani, ja seuraavana aamuna pernaan sattui. Vain hienoista epämukavuutta, mutta se oli ehdottomasti perna. Myös minulle on outoa olla näin tietoinen kehostani. Voidakseni rakentaa kehosuhdettani, minun täytyi pysähtyä ja kuunnella. Minun täytyi lakata pyrkimästä ja antamasta egomieleni johtaa.

Maalliset saavutukset ovat egon ponnistelua. Jos tavoite on uralla menestyminen, enemmän rahaa ja parempia tavaroita, se on vain häiriötekijä. Egorakenne on häviämässä nopeasti, ja kaikesta mitä olet tehnyt tuohon rakenteeseen perustuen, tulee pian silmiinpistävän selvää. Kaikki pyrkiminen ei perustu ulkopuoliseen tarinaan. Jos syysi tehdä jotain on ihan omasi, pyrkiminen (osa-aikaisena juttuna) voi olla hyvin tervettä. Olemme eksyneet mielen hallitsemaan kuvitteelliseen satumaahan.

Niin ylhäällä, kuin alhaalla. Ylhäällä meillä on aika-avaruuskotelo (3D ja 4D), joka muuttuu nopeasti. Tämä on este Maan ja muun galaksin välissä. Tämä este sai meidät tuntemaan, että olimme yksin universumissa. Alhaalla meillä on egokotelo, joka muuttuu nopeasti. Ego piti meidät yksilöllisissä elämissämme tuntien erillisyyttä ja yksinäisyyttä. Ihmiset on rakennettu yhteyttä varten. Tässä kohtaa pelosta ja tuomitsemisesta irtipäästäminen tuo melkein välittömän yhteyden. Kun egoeristäytymisen 3D ja 4D häviävät, 5D:n yhtenäisyys rakentuu. Ole valmis päästämään irti siitä, mistä elämässäsi täytyy päästää irti. Tässä kohtaa kehoyhteyden rakentaminen ei vaadi kolmea fokusoitunutta vuotta. Se tapahtuu hyvin luonnollisesti, jos pääset vain pois itsesi tieltä (pois mentaalitarinoistasi).

Mitä tapahtuu pyrkimisen jälkeen? Intuitiivista ohjausta ja iloista mielenkiintoa. Hakkaan edelleen puita ja kannan vettä (enemmänkin pesen pyykkiä ja laitan ruokaa), mutta se ei enää tunnu loputtomalta tehtävälistalta. Useimmiten minusta tuntuu kerrassaan uskomattomalta, ja tämä tunne on ollut uusi perusviivani/lähtökohtani viikkoja. Olen tavallisesti vähän etuajassa, joten se on tulossa, vaikket olisi vielä tuntenut sitä. Meidät opetettiin pyrkimään (tekemään), ja nyt meidän täytyy oppia, miten ollaan. Tämä on siirtyminen puhumisesta kuuntelemiseen, sisällä ja ulkona.

Joillekin tämä ei ole helppo siirtymä. Ole ystävällinen itsellesi ja muille. Yritä soljua elämänvirran mukana. Jotkut siteet täytyy katkaista, mutta jotkut asiat voivat pysyä elämässäsi, jos tarinaa muutetaan. Jos virtaat jo elämän myötä, ole vakuuttunut, että kaikki on täydellistä. Ylösnousemus etenee oikein hyvin, ja energiatuki on todella uskomatonta. Vuoden 2022 tavoite on päästä pois päästä ja siirtyä sydämeen (artikkeli "2022 – suuri nollaus" 2.12.2021). On sanottu, että tuo 45 sentin matka päästä sydämeen on pisin matka, jonka voi tehdä. Aloita jokainen päivä uteliaana, ja päätä jokainen päivä kiitollisuusluettelon kera. Tätä varten tulimme tänne. Kiitos, että olet planeetalla nyt. Nähdään.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >