HomeViestejäNatha Jay13.11.2020 - 2021 - paljastumisen ja uudelleenjärjestelyn vuosi

13.11.2020 - 2021 - paljastumisen ja uudelleenjärjestelyn vuosi

2021 – PALJASTUMISEN JA UUDELLEENJÄRJESTELYN VUOSI
 
Kirjoittanut Natha Jay (walkinginbothworlds.com)
13.11.2020
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
"Meidän täytyy päästää irti elämästä, jonka olemme suunnitelleet, jotta voimme hyväksyä elämän, joka odottaa meitä." –Joseph Campbell
 
Joka kerta, kun olen muutamana kuukautena yrittänyt nähdä vuoteen 2021, kuulen vain sirkusmusiikkia. Luulen, että sellaiselta näyttää edelleen 3D-näyttämöllä … klovneja ilmestyy loputtomasti pikkuruisesta autosta, on kaikenlaisia spektaakkeleja, kuolemaa uhmaavia näytöksiä … suuri show. Näyttää hyvin kaoottiselta, kuin kukaan ei olisi ohjaksissa ja olemme kohtalon armoilla. Hyvä uutinen on, että kohtalo on meidän puolellamme ja se toimii todellisuudessa parhaiten ilman keskijohtoa.
 
Meitä opastetaan ja tuetaan enemmän, kuin pystymme kuvittelemaan. Jos jokin valinta tuo roppakaupalla tientukkeita, lakkaa tavoittelemasta sitä. Se voi olla väärä suunta tai väärä ajoitus. Jos menet polkuasi kohti, asiat virtaavat helposti. Vapaa tahto ei ole enää sama asia, sitten kun yhdistymme ykseydeksi. Tässä kohtaa voimme tehdä vain omasta elämästämme helpompaa tai vaikeampaa, mutta evoluutio kuljettaa. Mukava asia on, ettemme voi oikeastaan sählätä sitä. On kuin henkiset apupyörät.
 
Sekä kollektiivisesti että yksilöinä löydämme itsemme melkein jatkuvasta uuden tiedostamisen virrasta ja sitten niistä muutoksista, joita tuo tietoisuus luo. Niillä jotka rakastavat antaa virran viedä ja seikkailla, on jännittävää aikaa. Niillä jotka kaipaavat vakautta ja kontrollia, on tilaisuus löytää tuo maadoittuminen sisältä. Tiedän, miltä se kuulostaa, koska olen itse entinen kontrollifriikki. Vuosi 2020 antoi meille ainakin harjoitusta siinä, että antaa elämän virrata ja päästää irti egon todellisuusotteesta. Jatkakaa hyvää työtä!
 
Vuonna 2021 on ennenkuulumaton määrä ahaa-elämyksiä, joka tasolla. Tämä vuosi kertoo meille täydellä varmuudella, ettei mikään palaa takaisin vuotta 2020 edeltäneeseen normaaliin. Koskaan. Odota muutoksia havaintotavassasi, käyttäytymisessäsi ja tunnereaktioissasi. Paras tapa selviytyä näistä muutoksista on sallia itsesi virrata niiden myötä. Vietä enemmän aikaa hiljaa mietiskellen ja ole valmistautunut päästämään irti vanhasta "sinusta". Heräämme todelliseen itseemme. Illuusiot jotka ego on rakentanut selviytymismekanismiksi, putoavat pois. Anna niiden pudota. Älä väittele todellisuuden kanssa.
 
Näitä ahaa-elämyksiä on jokapäiväisen elämämme joka osassa. Kehon osalta tämä voi merkitä uusia ideoita terveydestä ja tavoista tai uutta suhdetta kehoon. Tunnepuolella reaktiomme ja tarpeemme ovat erilaisia. Mentaalisesti muotoilemme uudelleen jokseenkin kaiken, mitä luulimme tietävämme. Tiedä, että muutos on osa evoluutiota ja paljon helpompaa, kun se toivotetaan tervetulleeksi. Tähän sisältyvät muutokset työssä tai suhteissa – se mikä toimi ennen, ei ehkä toimi enää. Se on ok. Sinut järjestetään uudelleen sopiaksesi alkuperäiseen tarkoitukseesi. Kuten Joseph Campbell sanoo: "Meidän täytyy päästää irti elämästä, jonka olemme suunnitelleet, jotta voimme hyväksyä elämän, joka odottaa meitä."
 
Tänä vuonna on paljon muutoksia. Jokaisen havaintotapamuutoksen myötä, ulkoinen maailma järjestyy uudelleen sopimaan yhteen sen kanssa. Muuttamista, muutoksia suhteissa, työpaikoissa ja terveydessä … kaikki muuttuu siihen, missä sen pitäisi olla. Te jotka ette muutu paljon, olette jo kurssissa, vaikka olettekin pieni vähemmistö – olettakaa näkevänne muiden liikkuvan melkoisesti. Antakaa sen tulla, mitä tulee – antakaa sen mennä, mikä menee. Antakaa elämän liikkua. Antakaa elämän hengittää kauttanne, tarvitsematta ohjata sitä egorakenteiden tyydyttämiseksi.
 
Huomaa, että kaaosta on vain ihmismaailmassa, kun olemme rakentaneet todellisuutemme egorakenteelle. Luonto pärjää upeasti. Samaan aikaan kun ihmiset keksivät uusia tapoja käsitellä vahinkoa, jota olemme aiheuttaneet biosfäärillemme, Maa parantuu myös. Myös katsellessani viimeisten lehtien putoavan tänä syksynä, voin nähdä uutta hehkua kaiken ympärillä luonnossa. Kun tunnet pakahtuvasi, mene ulos ja yhdisty planeettaan. Se ylösnousee onnellisesti, kuten on suunniteltu.
 
Ole suunnattoman lempeä itsellesi 2021. Laita keltaisia lappuja vessan peiliin: "Ole lempeä." Mitä ystävällisempi olet itsellesi, sitä ystävällisempi voit olla muille ja sitä tasaisempi koko vuosi on. Suunnittele antaa itsellesi aikaa ja tilaisuus kasvaa omaan tahtiisi. Tämä merkitsee enemmän pohdiskeluaikaa ja positiivista sisäistä dialogia. Tämä on haastava vuosi monille. Mitä enemmän valoa pystyt pitämään sisälläsi, sitä enemmän valoa voit antaa muille. Ei voi kaataa tyhjästä kupista.
 
Suosittelen lähtemään pois uutisten luota ja sosiaalisesta mediasta. Maailmantila ei ole kaunis, ja monet paasaavat viimeistä tuomiota ja pelkoa. Löydä nyt-hetken todellinen voima pysymällä läsnä omalle todellisuudellesi, ilman muiden inputia. Jos päätät mennä sinne, sirkusmusiikki alkaa. Pysy loitolla syyttelystä ja tuomitsemisesta ja tiedä, että kaikilla on oma polkunsa, jota et voi muuttaa. Teemalauluni tälle vuodelle on Alanis Morissetten "Thank You" (= kiitos). Pysy kiitollisena, koska kaikki tapahtuu sinun hyväksesi, ei sinulle.
 
Kenties paljastuksiisi sisältyy, että olet moniulotteinen olento, jonka korkeampi itse on nyt ohjaksissa. Kenties huomaat, miten kummallista lineaarinen aika on. Kenties rentoudut ja nautit pääsemisestä vuosikymmeneen, jota varten tulimme tänne. Historiassa tämä vuosikymmen merkitään käännekohdaksi. Vuosi 2021 on täynnä mahdollisuuksia, jotka odottavat vain, että rentoudut tarpeeksi nähdäksesi ne.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >