HomeViestejäNatha Jay21.11.2020 - Ankkurit

21.11.2020 - Ankkurit

ANKKURIT
 
Kirjoittanut Natha Jay (walkinginbothworlds.com)
21.11.2020
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Kannustushuuto niille, jotka ankkuroituvat uuteen todellisuuteen. Tiedän, että ankkuroidumme kaikki, mutta jotkut meistä tekevät sitä päivätyönään. Vuosia jatkuneen henkilökohtaisen sisäisen työn jälkeen fokuksesta tulee laajempi. Se on täysin uusi kollektiivin palvelemistaso, ja joskus se ei ole helppoa.
 
Olen onnellinen nähdessäni hyvin monia uusia tiennäyttäjiä, jotka korostavat valinnan ja varjotyön merkitystä. Se on oleellinen askel, ja on kannustavaa nähdä hyvin monien tekevät työtään. Kirjoitan tämän nyt, koska mikään siitä, mitä on, ei tunnu puhuttelevan minua. Koska sinä olet toinen minä, tämä postaus on meille. Emme ole yksin.
 
Tiedämme kaikki, että varjotyö ja henkilökohtainen kehittyminen on loputonta. Toisaalta tulee aika, jolloin fokus siirtyy henkilökohtaisesta työstä mestaruuteen. Tiedät tämän siirtymän tapahtuneen, kun henkilökohtainen onnellisuutesi tulee vasta kakkosena jonkin laajemman jälkeen ja tiedät, että onnellisuutesi on sidottu kollektiivisen värähtelyn nousemiseen. Se on toisenlaista työtä, mutta joinain päivinä se on kuitenkin rankkaa.
 
Viikolla 11.–17.11. saimme massiivisen valoaallon, joka toi kaikenlaisia juttuja pintaan. Vaikka maailmaani ravisteltiin (seikkailuja putkisto- ja muissa asioissa), pystyin käsittelemään sen kaiken helposti, koska värähtely oli niin korkea. Alempi tiheys näytti keksivän loputtomasti ongelmia. Energia putosi taas normaaliksi 18.11. Se on ollut minulle paljon vaikeampaa kuin intensiivisyys. Tuntuu kuin energiakrapulalta.
 
3D-ihmiset ovat päinvastaisia. Mitä korkeampi värähtely, sitä huonommalta heistä tuntuu. Ymmärrän, että tämä tyven on kovasti kaivattu tauko heille. On välttämätöntä lisätä värähtelyä vähitellen – nostamalla se korkealle ja sitten pudottamalla se vähän ylemmäs, kuin se oli aiemmin. Tämä "energiahammastus" mahdollistaa minimikärsimyksen ja maksimiheräämiset. Takaisinputoaminen on aina vaikeaa minulle.
 
Siis jos olet yksi noista herkistä sieluista, jotka viihtyvät paremmin kotona korkeammissa ulottuvuuksissa, tiedä, ettet ole yksin. Voin valita, miten ympäröin sen ja mitä vatvon, mutta tunteminen … tunteminen vain tapahtuu. Eilen (20.11.) meillä oli merkittäviä geomagneettimuutoksia, jotka aiheuttavat minulle aina pahoinvointia. En sairastuttanut itseäni ajattelemalla tai tekemällä vääriä asioita – tunnen vain sellaisia asioita. Tällä tasolla varsinainen työ on tuntea asioita.
 
Ankkuroimme näitä energioita olemalla tietoinen siitä, miltä ne tuntuvat kehossa. Kenties jossain kohtaa on vaihtoehto, pysyykö alemmassa tiheydessä. Tällä hetkellä tunnen sen kaiken. Liikkuminen auttaa. Hengittely auttaa. Tähän mennessä mikään ei ole lopettanut sitä kokonaan. Jotkut päivät ovat autuaita, jotkut päivät ovat rankkoja. Sen tiedän varmasti, etten ole yksin tällä planeetalla ja massiivinen näkymätön tiimi tukee meitä. Meidät rakennettiin tätä varten. Kiitos palvelustasi.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >