HomeViestejäNatha Jay5.11.2020 - Harkittua irtipäästämistä

5.11.2020 - Harkittua irtipäästämistä

HARKITTUA IRTIPÄÄSTÄMISTÄ
 
Kirjoittanut Natha Jay (walkinginbothworlds.com)
5.11.2020
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Olemme kaikki kuulleet, että uusia taajuuksia on kaikkien halukkaiden sydämien ulottuvilla. Kuvittelen, että sisäinen dialogisi on samanlaista kuin minulla: "Kyllä! Tietysti olen halukas muuttumaan! Kuka ei haluaisi kehittyä rakkaudellista tulevaisuutta kohti?" Mutta se ei ole koskaan noin yksinkertaista, vai mitä? Tavallisesti haluamme pitää kaiken, mitä meillä on, ja lisätä vain hyvyyttä siihen. Se saattaa olla ongelmallista.
 
Kaikkien vanhojen mentaalirakenteiden täytyy lähteä, jotta uutta voidaan rakentaa. Huomaa, että sanoin "mentaalirakenteiden". Tämä on mielen täydellistä muuttumista. Ajatella lapsena, oppia kaikki alusta. Mitä raha on? Uskonto? Hallitus? Lait? Työ? Suhteet? Kuolema? Rakkaus? On aika päästää irti vanhoista ajattelutavoistamme. Kaikista niistä. Olemme valmiita olemaan täysin vapaita, mutta meidän täytyy arvioida uudelleen nämä rakenteet ja päästää irti niistä tarkoituksella.
 
Tässä ei ole kyse toiminnasta ulkoisessa maailmassasi, vain mielessäsi. Kukaan ei ehdota, että irtisanoudut työpaikastasi, jätät puolisosi ja hylkäät lapsesi. Meitä kuitenkin pyydetään tutkimaan kiintymistämme kärsimykseen ja läheisriippuvuuteen. Mitkä tarinat elämässäsi tuovat kärsimystä tai pelkoa? Ihannoidaanko marttyyriutta jossain tarinassasi? Mitä jos tilanne pysyisi samana, mutta sisäinen tarinasi muuttuisi? Mitä jos sinulla olisi tarinoita, jotka tukisivat vapauttasi?
 
Tämä uudelleenarviointi voi päätyä ulkoisiin muutoksiin, kuten kaikki muutokset päätyvät, mutta fokus on sisäisessä maailmassamme. Tulevaisuus on liian laaja edes tulevaisuuteen suuntautuneen mieleni ymmärrettäväksi, joten ainoa tapa valmistautua on saada ajatukseni järjestykseen. Valmistaudumme uuteen tietoisuushyppyyn, joten on parasta matkustaa kevyesti. Kaikki pääsevät siihen omana aikanaan, ja vain pelko ja läheisriippuvuus pitävät meidät kiinni tietyissä ihmisissä. On luottamushyppy uskoa prosessiin. Meidät rakennettiin tätä varten.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >