HomeViestejäNatha Jay13.12.2019 - 2020 - ensiaskeleet

13.12.2019 - 2020 - ensiaskeleet

2020 – ENSIASKELEET
 
Kirjoittanut Natha Jay (walkinginbothworlds.com)
13.12.2019
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Uusi vuosikymmen on käsillä, kun seikkailu jatkuu! Niillä jotka ovat tehneet jonkinlaista sisäistä työtä, 2020 näyttää hyvin kirkkaalta. Niillä jotka välttelevät aktiivisesti sisäistä työtään, tulevaan vuoteen sisältyy paljon tylyjä loppumisia panemaan heidät takaisin omalle polulle. Niillä jotka eivät ole koskaan edes kuulleet sisäisestä työstä, herääminen on tylyä ja hämmentävää. Ole ystävällinen kaikille, erityisesti itsellesi, kun otamme jokainen omat ensiaskeleemme tulevaisuuteen.
 
2020 on vuosi, jolloin alamme kaikki (kollektiivisesti) siirtyä yksilöllisestä egoelämästä suurempaan kuvaan tai ryhmämentaliteettiin. Ennen kuin kukaan huolestuu yksilöllisyytensä menettämisestä … Katso maailmantilaa ympärilläsi. Nykyinen toimintamalli rakennettiin egopersoonan varaan ja egopersoonaa varten. Valtakamppailut ovat egopohjainen dynamiikka. Alamme nyt nähdä ykseyden ja yhteisön arvon, jaetun vastuun ja keskinäisen tuen kera. Näemme edelleen yksilöitä, mutta fokus muuttuu yksilöllisten lahjojemme tuomiseen ulkoiseen maailmaan, niiden hamstraamisen sijasta erillisiin elämiimme.
 
Joillekin henkilökohtaisten lahjojen jakaminen saattaa tuntua pelottavalta. Paras neuvoni? Pääse itsestäsi yli. Paranna haavat, jotka estävät ilmaisuasi. Maailma tarvitsee sinua. Sillä ei ole merkitystä, onko lahjasi opettaa joogaa vai tehdä lampunvarjostimia – anna vain luovuutesi virrata maailmaan. Joku odottaa juuri sitä, mitä sinulla on tarjottavana. Olemme kaikki askelma jonkun toisen kasvulle. Tämä elämä ei ole yksin meidän – kuulumme toisillemme. Tämän jakamisen ei tarvitse olla "päivätyötäsi", mutta sen täytyy tapahtua. Laajuus on irrelevantti.
 
Toinen iso muutos 2020 on kehopohjainen intuitio. Monet meistä ovat luottaneet mentaaliseen intuitioon (nähden aikajanoja) tai painanut läpi saavuttaakseen jokin tavoitteen. Niin ei enää ole. Siirtyminen egosta kollektiiviin vaatii myös siirtymistä pakottamisesta tuntemiseen. Ei emotionaaliseen tuntemiseen, vaan puhtaaseen kehoreagointiin. Tekeekö jonkin ajatteleminen sinut väsyneeksi? Ei vihaiseksi tai surulliseksi, vaan väsyneeksi. Tunteet on tavallisesti kiedottu tarinoihin, mutta keholla on oma älykkyytensä. Kuuntele kehoasi!!! Se opastaa sinua.
 
Vapaalla tahdolla on edelleen merkitystä, ja on tärkeää pysyä liikkeessä. Samaan aikaan, heti kun yritämme siirtyä väärään suuntaan (poispäin korkeimmasta polustamme), asiat romahtavat. Kun asiat hajoavat, tiedä vain, että sinulle on jotain parempaa. Se on kosmista uudelleenohjausta – siinä kaikki. Jos jatkat pienten merkkien sivuuttamista, keho kärsii. Jos lihot tai sairastut yhtäkkiä, pysähdy ja ole kehosi kanssa. Kysy siltä, mitä se tarvitsee tunteakseen olevansa tuettu. Anna kehosi johtaa sen sijaan, että raahaat sitä mukana kyydissä. Keho pyrkii terveyteen. Meidän täytyy vain kuunnella.
 
Tämä on "nestemäisen" fokuksen vuosi. Vanha ajattelumalli pani meidät asettamaan tavoitteen ja sitten olemaan päättäväinen sen saavuttamisessa. Nyt tavoite on enemmänkin olotila, ja voi muuttua, miten se tapahtuu. Päästä irti siitä, millä tavalla. Esimerkiksi, jos haluat enemmän rauhaa elämääsi, fokusoidu tuohon tunteeseen ja anna noiden olosuhteiden vain ilmestyä esiin. Anna maailman liikkua ympärilläsi. Vapaan tahdon (fokus) osa tässä on yhdistyä päivittäinen tuohon tunteeseen. Ei ulkoisiin olosuhteisiin, ainoastaan tuohon tunteeseen kehossasi. Meditoi päivittäin itsellesi toimivalla tavalla ja yhdisty rauhaan. Ohjelmoit DNA:tasi tietyn värähtelyn reseptoreilla, ja se vetää magneettisesti tilanteita, jotka sopivat yhteen sen kanssa. Kokeile sitä. Joka päivä.
 
Ensiruumiillistujat – tiedätte, keitä olette – pohdiskelkaa fyysistä elämää egon ulkopuolella. Egon kuolema on iso juttu, mutta jos siihen siirrytään tiedostaen, se ei ole yhtä traumaattista (niin minulle kerrotaan). On kokonaan uusi palvelutaso kehittyä auliisti tällä tavalla. Sitoutuminen tehtävään saa uuden merkityksen. Sitä valintaa sinun ei tarvitse tehdä juuri nyt, mutta on hyvä kohta pohdiskella sitä. Hyvin paljon ihmiskokemuksesta perustuu egoon. Tällä erää. Olemme kaikki kehittymässä sen yli, jotkut hyvin pian.
 
Ole lempeä itsellesi, toisille ja eniten kehollesi. Tue toisia prosessissaan, säilyttäen samalla omat rajasi. Varmista, että oma kuppisi on täynnä, ennen kuin annat toisille tai pyydät toisilta. Vastuullisuus ja tuki, kun otamme näitä ensiaskeleita yhdessä.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >