HomeViestejäNatha Jay8.1.2020 - Pyhä kapinointi

8.1.2020 - Pyhä kapinointi

PYHÄ KAPINOINTI
 
Kirjoittanut Natha Jay (walkinginbothworlds.com)
8.1.2020
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Ennen kuin aloitat tämän artikkelin, vedä muutaman kerran syvään henkeä. Vedä nyt vielä muutama kerta lisää. Palaa kehoosi. Palaa nyt-hetkeen. Mikään ei ole kovin huonoa, kun palaat jatkuvasti itseesi. Muista tämä. Kenties on hyvä aika lukea uudelleen Eckhart Tollen "Läsnäolon voima".
 
Vanha maailma kuolee, ja uusi on vasta alkamassa. Sekä kuolema että syntymä voivat olla pelottavia ja dramaattisia … tai voit oppia tekniikoita helpottaaksesi vääjäämätöntä. Synnyttämisessä Lamaze-hengitys antaa vain fokusoitumiskohteen. Vauva tulee ulos joka tapauksessa. Siinä kohtaa olemme maailman tilassa. Kulovalkeita ja salamurhia ja sotaa … voi hyvänen aika. En sano, että älä välitä tai että pysy tietämättömänä. Sanon vain, että älä mene mukaan tuohon sirkukseen. Pysy tohinan yläpuolella. Siellä sinua tarvitaan.
 
Tässä historian kohdassa on tärkeää olla toistamatta vanhoja tarinoita, vanhoja "triggereitä", sekä henkilökohtaisia että kollektiivisia. Älä lankea samoihin pelko- ja jakautumiskaavoihin. Olemme nähneet sen elokuvan aiemmin. Kapinoi. Ilo on kapinointia. Rakkaus on kapinointia. Nauru on ehdottomasti pyhää kapinointia. Ainoa tapa ohjata tätä laivaa tyynemmille vesille on pysyä läsnä ja rentona. Mukava osa on se, että vaaditaan hyvin harvoja fokusoituneita mieliä tämän uuden kehityskaaren ylläpitämiseen. Jos putoat tohinaan, kiipeä vain ylös ja fokusoidu uudestaan. Pystymme pitämään tämän tilan.
 
Ylöskiipeäminen saattaa olla helpompaa, jos sekoitat vähän asioita. Muuta rutiiniasi, muuta kaavojasi, muuta mieltäsi. Älä yhdistä ajankohtaista ilmapiiriä henkilökohtaiseen kertomukseesi. Tunnemme kaikki sen, ja se menee ohi. Sen tuominen osaksi omaa tarinaasi aiheuttaa vain kiinnittymisen ja suuremman kaaoskokemuksen.
 
Kuluneella viikolla (pimennysviikko) on ollut aikoja, jolloin minusta on tuntunut mahtavalta, ja sitten pelkoaalto on yllättänyt. Olen tarpeeksi tietoinen omasta energiastani tietääkseni, ettei se ollut minun, mutta silti se huononsi oloani muutaman pykälän. Jujuna on päästä nopeasti takaisin ylös – älä jää siihen. Mitä pidempään ryvet siinä, sitä houkuttelevampaa on tehdä siitä henkilökohtaista. Meidät kaikki kaadetaan kumoon – se on selviö. Sen tunnistaminen ja siitä ylöspääseminen on mestaruutta.
 
Yritä pitää asiat kevyenä. Jatka palaamista kehoosi. Pysy läsnä. Pelko on ainoastaan kuviteltu tulevaisuus, ei ajankohtainen kokemus. Pidä hengitystaukoja. Et ole yksin. Meidät rakennettiin tätä varten. Tämä on pyhää kapinointia.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >