HomeViestejäNatha Jay11.12.2023 - 2024 - peli alkakoon!

11.12.2023 - 2024 - peli alkakoon!

2024 – PELI ALKAKOON!

Kirjoittanut Natha Jay (walkinginbothworlds.com)
11.12.2023
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Parina viime vuotena olemme tehneet paljon sisäistä työtä. Olemme kokeneet kaikkea, heräämisestä eri todellisuuteen ja egon kuolemaan, mitä vaaditaan tarinoidemme muuttamiseen. Vuonna 2024 näistä muutoksista tulee viimeinkin julkisia, eli maailmannäyttämöllä aletaan seurata sisäistä muutostamme. Jännittävää aikaa! Vie vähintään kolme vuotta, ennen kuin tämä laiva saadaan käännettyä ympäri, mutta se alkaa nyt.

”Totuus” putoaa taivaasta, ja se muuttaa kaiken. Kuvittele, että lumisadepalloa pidetään ylösalaisin – se on epävakaa ja kaikki näyttää oudolta. Kun se on käännetty oikeinpäin, se seisoo vakaalla perustalla ja maisema näyttää oikealta, vaikka sen peittää tilapäisesti lumisateen kaaos. Siinä kohtaa olemme nyt. Viimeinen uskomus (joka sattui koskemaan patriarkaattia) laitettiin oikein marraskuun lopussa 2023. Vuosi 2024 näyttää melko kaoottiselta maailmannäyttämöllä, mutta se on vain lunta, jota lentelee maailman oikaisemisen jälkeen.

Esoteerisesti tämä merkitsee, että energeettiset mallit on palautettu alkuperäiseen jumalaiseen tilaansa. Vei tuhansia vuosia saada maailma näin takaperoiseksi, joten sen palauttaminen vain muutamassa vuodessa on vaikuttavaa … tai pelottavaa, perspektiivistä riippuen.

Tärkeä osa vuotta 2024 on sisäisen yhteytesi jalostaminen. Tämä on henkisen kypsyyden aluetta, joten meidän täytyy yksilöinä päättää tehdä siitä prioriteetti. Tämän ei tarvitse sitoa valtavasti aikaa. Ajattele sitä henkisenä tupakkataukona. Kenties laitat muistutuksen kahden tai kolmen tunnin välein ja käytät viisi minuuttia sisällesi yhdistymiseen. Tee jotain, mikä tuo sinut takaisin kehoosi … Vedä muutaman kerran syvään henkeä, silitä koiraa, halaa puuta, käy ulkona, makaa pitkälläsi ja tunne sydämensykkeesi. Löydä jokin nopea ja yksinkertainen tapa yhdistyä keskukseesi, ja tee se monta kertaa joka päivä. Jätä mielen stressaava rupattelu, ja palaa keskukseen kehossasi. Tällä on suuri vaikutus kokemukseesi vuodesta 2024.

Olemme saavuttaneet virstanpylvään kollektiivin rajoista lähtemisessä. Tätä on vaikeampi selittää. Olemme kaikki eläneet kenkälaatikossa nimeltään ”kollektiivi”. Saatoit sisustaa tilasi haluamallasi tavalla, mutta tuon laatikon reunat rajoittivat edelleen sinua. Nyt meillä ei ole enää laatikkoa. Alkuun tämä näyttää kaaokselta tai anarkialta, mutta se asettuu kauniiksi laajentumiseksi. Ennen oli vaarallista tai mahdotonta elää liian kaukana tuon laatikon ulkopuolella, mutta nyt se on tapa tuoda uusia asioita maailmaan ja tehdä siitä parempi paikka. Yhteisöjä syntyy luonnostaan laajentumisen myötä, eikä enää keinotekoisesti mukautumalla. Saatoimme lisätä henkilökohtaista valoamme tuohon laatikkoon, mutta se rajoittui aina siihen, mitä kollektiivi oli valmis hyväksymään. Nyt voimme säteillä niin kirkkaasti, kuin haluamme, koska muita ei pakoteta kokemaan sitä. Jokainen voi katsoa poispäin tai hautautua mutaan. Jokainen matka on nyt yksilöllinen, ottaen huomioon myös kokonaisuuden parantamisen.

Rajoittavat uskomukset rakensivat tuon ”kollektiivisen laatikon”. Tämä merkitsee, että kaikki mitä pidämme perustana, on muuttumassa – raha, uskonto, lääketiede, ruoka, tarkoituksemme tällä planeetalla. Tämä vuosi on täynnä muutosta, joka voi olla vaikeaa egolle. Ole aina ystävällinen itsellesi ja muille. Uutta valuuttaa on ystävällisyys. Tässä kohtaa on parasta rakentaa sisäistä yhteyttäsi, ja kyseenalaistaa kaikki, mitä sinulle tulee ulkopuolelta. Kyseenalaista erityisesti se, minkä hyväksyit lapsena. Intuitiosta ja erottelukyvystä tulee aina vain relevantimpi muutaman seuraavan vuoden kuluessa.

On myös mielenkiintoista huomata, että vanha kollektiivinen laatikko salli vain kaksiosaisen näkemyksen maailmasta. Kokemuksemme on ollut minimoitu kahteen polariteettiin – hyvä ja paha, miehet ja naiset, kaksipuoluejärjestelmä, rikas ja köyhä, oikein ja väärin, taivas ja helvetti … Meidät on opetettu ajattelemaan maailmasta mustavalkoisena, elämän loputtomien sävyjen sijasta. Tämä on perustavanlaatuinen muutos – todellisuudessa on paljon enemmän, kuin vain kaksi vaihtoehtoa. Meille tulee lisää vaihtoehtoja kaikkeen.

Vesi ottaa oikeutetun paikkansa maailmassa. Katso Veda Austinin tuotantoa saadaksesi idean tulevaisuudesta. Henkilökohtaisella tasolla, siunaa vetesi, ennen kuin juot sen. Jos nautit kylvyssä lillumisesta, siunaa vesi ja kiitä vettä kylpysi alussa ja lopussa. Muista, että kehosi on enimmäkseen vettä, joten elät tässä reagoivassa pakkauksessa. Ajatuksemme ohjaavat tätä peliä, joten löydä hyviä ajatuksia, joissa viivyt. Löydä jokin kohottava mantra, jota voit käyttää aina, kun sinun täytyy vaihtaa kanavaa.

Pientä tahmeaa kohtaa lukuun ottamatta marraskuun paikkeilla (joka luultavasti selviää nopeasti), 2024 on nopea ja raivoisa, tuoden sitä muutosta, jota tarvitsemme maailmassa. Muista pysyä avoimena uudelle informaatiolle, ja yhdisty säännöllisesti sisällesi. Antaa mennä!

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >