HomeViestejäNatha Jay27.12.2023 - Toivo

27.12.2023 - Toivo

TOIVO

Kirjoittanut Natha Jay (walkinginbothworlds.com)
27.12.2023
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Ymmärtääksesi todella tätä blogia, tarvitset vähän tietoa elämästäni. En ole koskaan ollut erityisen hyvä niiden auttamisessa, jotka vasta heräävät, koska en ole koskaan ollut yksi heistä. Jostain syystä en ollut koskaan täysin unessa, ja olen ollut jatkuvassa kontaktissa näkymättömien ystävieni kanssa siitä saakka, ennen kuin osasin edes puhua. Minulle on aina ollut kamppailua olla tässä maailmassa, koska säännöissä ei ole ollut mitään tolkkua. Nyt kun olen ollut tarkkailemassa täällä yli puoli vuosisataa, asiat ovat muuttumassa enemmän siihen, mihin olen tottunut.

Maailman energiaperusta on ollut ylösalaisin. En tiedä kaikkia yksityiskohtia, paitsi että se johtui ei-ihmisten sekaantumisesta – ei 3D-avaruusolentojen, vaan energiaolentojen jotka söivät ihmisten tunteita. Nämä olennot tukivat pientä ihmisryhmää jakamalla informaatiota siitä, miten pidetään asiat myllerryksessä ja näin luodaan buffetti näille olennoille ja valtaa noille ihmisille, jotka avustivat. Nuo olennot ovat nyt poissa, eivätkä ihmiset pysty pitämään todellisuutta ylösalaisin ilman apua. Vaikka ihmiset pyörittävät nyt teknisesti ottaen tätä show’ta, kukaan ei ole oikeasti vastuussa/ohjaksissa, koska energiamallit on vasta äskettäin käännetty alkuperäiseen jumalaiseen tilaansa. Kukaan täällä ei oikeasti ymmärrä, miltä jumalainen perusta näyttää.

Voin kertoa muutaman noista asioista, jotka olivat ylösalaisin (ja nyt palautettu normaaliksi):
* mieltä arvostettiin enemmän kuin kehoa
* ulkoista ohjausta arvostettiin enemmän kuin sisäistä ohjausta
* yksilöiden tarinoita arvostettiin enemmän kuin kollektiivista hyvää
* sisäinen levottomuus hallitsi, ja nyt sisäinen rauha palaa.

Minusta tämä tuntuu kotiinpaluulta. Minä kaipasin minua. Niille jotka ovat maadoittuneempia vanhaan (ulkoiseen) maailmaan, tämä on varmaan hämmentävää. Tämä on vain evoluution kurssikorjausta, mutta elämisen säännöt ovat myös kääntyneet toisinpäin. Minulla on muutama suositus tekemään tästä muutoksesta vähän tasaisempaa:

Käytä tuota ylikehittynyttä mieltä palvelemaan kehoa. Rakastan mieltä, mutta sen oli tarkoitus suojella, ei hallita. Jos kehosi haluaa nukkua, nuku, sen sijaan että löydät syitä olla nukkumatta. Jos kehosi vastustaa tiettyä ruokaa tai juomaa, älä nauti sitä, sen oikeuttamisen sijasta. Kuuntele kehoasi! Elämä parantuu nopeasti, jos käytät mieltä tukemaan ja suojelemaan kehoa. Esoteerisesti katsottuna, keho edustaa myös maata ja naisia. Näetkö, miten se oli ylösalaisin?

Käytä erottelukykyä, älä ulkoista ohjausta. Surullista kyllä, jotkut eivät edes tiedä, mitä se merkitsee. Suuri osa kaaoksen luomista on opettaa meidät uskomaan se, mitä meille kerrotaan, ei sitä minkä tiedämme todeksi. Tämä temppu pitää sinut erossa omasta sisäisestä äänestäsi, kumoamaan gnosiksen täysin. Kun ihmiset kertovat minulle, että maailma hajoaa, minun täytyy aina muistuttaa itselleni, että he saavat informaationsa ulkopuolelta. Maailma on melko säkenöivä sisältä katsottuna.

Jos oma tarinasi sattuu, siirrä fokusesi kollektiiviseen hyvään. Lähde pois omasta tarinastasi toimimalla kollektiivin hyväksi. Poimi roskia. Lapioi polulta lumi naapurin puolesta. Kerää muutama ihminen yhteen tekemään yhdessä jokin yhteisöprojekti. Henkilökohtainen tarina ei tunnu koskaan tarpeeksi isolta – edes sitten kun nettovarallisuutesi on miljardeja ja sinut ammutaan avaruuteen. Näin on, koska ihmiset on rakennettu yhteisöä varten. Meidän pitäminen erillään ja fokusoituna omiin elämiimme pitää meidät eristyksissä, ainakin mentaalisesti. Erillään ja eristynyt oli ylösalaista todellisuutta.

Väärinkäytetty mieli, ulkoiset häiriötekijät ja äärimmäinen individualismi toivat meidät tähän jatkuvaan levottomuuteen. Ei mikään ihme, että ihmisillä on niin paljon ahdistusta. Kiva asia on, että sisäisen rauhan malli on palautettu. Kun jokainen meistä jättää vanhat (ei-tuetut) tavat, todellinen ihmismalli on jo valmiina ottamassa meidät kiinni. Ihmiset olivat alun perin yhteistyökykyisiä, tukevia ja rauhallisia. Tervetuloa kotiin.

Pitämään itseni yhdistyneenä sisäiseen maailmaani, rakastan katsoa vuoria ja kuunnella kohottavaa musiikkia. Meditointi auttaa myös, mutta täydellinen läsnäolo hengitykseni kanssa on parasta minulle tällä hetkellä. Värähtelyni muuttuu helposti, vain muutaman kiitollisuuteen fokusoituneen sekunnin jälkeen. Leiki tämän ajatuksen kanssa tänä vuonna ja katso, mitä löydät. Taajuutesi nostaminen on helpompaa kuin koskaan ennen. Tunne lähde-energiasi kehossa. Peli on käynnissä 2024 (”2024 – peli alkakoon!” 11.12.2023).

Kannattaa myös mainita fyysiset päivitykset/parannukset. Voin tuntea ne hermostossani, mutta sinulla ne saattavat olla voimakkaampia jollain muilla alueilla. Aina kun taajuutesi putoaa, tee, mitä sinun tarvitsee (myös putoamisen hyväksyminen), jotta se saa nousta taas. Päivityksiä tapahtuu luonnostaan, silloin kun taajuus on tarpeeksi vakaa ylläpitämään ne. Kuvittelen, että tänä vuonna tulee monia parannusmenetelmiä, jotka perustuvat ääneen ja valoon (taajuuteen). Mikä tärkeämpää, voit muuttaa omaa taajuuttasi muuttamalla ajatuksia, joissa viivyt. Vaatii tiedostamista ja harjoitusta, mutta se on kaikkien ulottuvilla ilmaiseksi.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >