HomeViestejäNatha Jay8.12.2023 - Melkein totta

8.12.2023 - Melkein totta

MELKEIN TOTTA

Kirjoittanut Natha Jay (walkinginbothworlds.com)
8.12.2023
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Kun uskaltaudumme tähän uuteen maailmaan, alamme ihmetellä, miten koskaan uskoimme sellaista puppua. Miten olimme vakuuttuneita asioista, jotka näyttävät nyt olevan vääriä? Älä syytä itseäsi – syyttely on osa vanhaa harhaanjohtamispeliä. Pääsimme tähän puolitotuuksien avulla. Jonkin osatotuuden kertominen riittää tavallisesti tyydyttämään intuition, ja sitten lopputarina voidaan sepittää.

Syy siihen, että asiat ovat nyt erilailla, on yksinkertaisesti, että intuitiomme on lisääntynyt. Tämän uuden intuitiotason myötä meillä on automaattisesti vähemmän pelkoa, koska informaatio kuullaan sisältä, eikä luoteta ulkoisiin lähteisiin. Tietysti nyt kun ulkoisilla voimilla on vähemmän kontrollia, järjestelmät lakkaavat toimimasta. Ei konfliktin vuoksi, vaan vanhentuneisuuden. Ne jotka ovat vielä kiinni vanhassa, kokevat tämän jonain henkilökohtaisena katastrofina, kun taas ne jotka tuovat mukanaan uutta, näkevät tien raivattuna itselleen. Kumpikaan ei ole väärin, ainoastaan hyvin erilainen matka.

Ole valmistautunut kyseenalaistamaan kaikki, erityisesti jos dataa puuttuu. Jos uutiset kertovat ”uusista tapauksista” ilman kuolleisuutta, on aikasi väärti tehdä vähän tutkimusta. Jos joku uskomusjärjestelmä kertoo sinulle, että ainoa tapa yhdistyä jumaluuteen on heidän kauttaan, lähde ensimmäisenä tekemään vähän tutkimusta.

Tässä kohtaa alamme ottaa vastuun siitä, mihin uskomme. Luottamatta enää ulkoisten lähteiden opastavan meitä. En olisi vähääkään yllättynyt, jos sosiaalinen media (mielipiteiden koti) putoaisi pois parin viime vuoden kuluessa. Äitini sanoi aina, että minulla on erinomainen hevonpaskatunnistin. Tämä piirre tulee massoille. Se ei tapahdu kaikille kerralla, mutta jos kiinnität huomiota, huomaat ihmisten kyseenalaistavan asioita, jotka ennen vain hyväksyimme.

Ole ystävällinen niille, jotka heräävät tähän lahjaan, itsesi mukaan luettuna. Voi olla pettymyspyörremyrsky tulla äkkiä tietoiseksi, että meille on syötetty enemmän propagandaa kuin faktoja. Kaikki haluavat luottaa hallitukseensa, lääkäriinsä ja kirkkoonsa. Nuo yksilöt ovat luultavasti välittäneet niitä puolitotuuksia, joita heille on opetettu. Hekin näkevät sen ohi. Lopultakin.

Lempein tapa lähestyä tätä vaihetta on uteliaisuus. Mitä muuta voisin tietää tästä tilanteesta? Voinko löytää dataa, jota ei jaeta? Pysy poissa yhteisen mielipiteen kaikukammiosta. On aina kiva saada ystäviä, jotka ovat samaa mieltä kanssasi, mutta jos et koskaan altistu eroaville mielipiteille, miten opit? Tämä saattaa tuoda lopun myös cancel-kulttuurille. Erilaisten näkökulmien sivuuttaminen on oppimistilaisuuden sivuuttamista. Oppiminen on laajentumista. Henkilökohtainen laajentuminen on tulevaisuus.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >