HomeViestejäNatha Jay8.9.2023 - Pelaajien muuttuminen

8.9.2023 - Pelaajien muuttuminen

PELAAJIEN MUUTTUMINEN

Kirjoittanut Natha Jay (walkinginbothworlds.com)
8.9.2023
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Kenestä muusta tuntuu täysin eri ihmiseltä? Edes maallisissa huolissani muutama viikko sitten ei ole mitään tolkkua minulle nyt. Pidän tästä uudesta versiostani!

Jotkut aiemmasta sieluheimostani lähentyvät, kun taas toiset lähtevät omiin seikkailuihinsa. Tapaammeko vielä tässä elämässä? En ole varma. Vaikuttavaa on se, että ajatus heimoni hajoamisesta ei edes vaivaa minua, puhumattakaan laukaise pelkoa ja hylkäämisentunnetta. Mentaalinen tieto, että meillä jokaisella on oma polkumme, tuntuu lopultakin asettuneen kehooni. Ruumiillistaminen on kaikki. En tee mitään eri tavallaan, joten täytyy olla vain sen jumalainen aika.

Oivalluksia on tipahdellut taivaasta. Yksi suosikkini on ollut: "Kyse ei ole pelaajista, kyse on tunteesta." Tämä antaa minulle (ja heimolleni) tilaa astua pois läheisriippuvuudesta, samalla tietäen, että fokusoituminen heimon tunteeseen tuo uusia ihmisiä, jotka ovat valmiita siihen tietoisuuteen ja yhteisöön, jonka tunnen tulevaisuudessani. Minusta ei enää tunnu, että minun täytyy odottaa muiden ihmisten olevan valmiita. Tämä tuntuu siltä, että olen näyttänyt vihreää valoa kulkemiselle niin nopeasti, kuin haluan. Jännittävää! En ole varma, miltä tämä alkaa näyttää elämässäni, mutta se tuntuu fantastiselta.

Tämän uuden vapauden myötä liikkua omalla tahdillani, minun täytyy ajatella, että 3D-maailma luhistuu melko nopeasti. Useimmat ihmiset jotka lukevat tätä, ovat olleet jo useita vuosia valmiita maailman uudelleenkäynnistykseen. No, tässä se tulee! Ei mitään pelättävää – uusia rakenteita on rakentunut hiljaa jo jonkin aikaa, median piittaamatta siitä. Vaikka tulee julkisia esityksiä (media) kaiken sen traagisuudesta, suuri määrä ihmisiä on valmiita lähtemään pois vanhasta ja aloittamaan jotain uutta.

Jotkut vanhat pelaajat muuttuvat sisältä ja pysyvät asemassaan, kun taas jotkut lähtevät, tehden tilaa sointuvammille uusille pelaajille. Tätä tapahtuu sekä henkilökohtaisesti että kollektiivisesti. Astumme täysivaltaisuuden ja henkilökohtaisen tilivelvollisuuden aikaan. Tämä on uhrimentaliteetin kuolonkorahdus. Syyttelystä ja jakamisesta tulee vaikeampaa ja tuskallisempaa, kun aikaa kuluu. Kaikki on valinta, silloinkin kun sitä on todella vaikea nähdä. Etsi aina vaihtoehtoja, ja muuta valintaasi, jos se ei enää sovi maailmaasi.

Tätä varten tulimme. Menee kylmänväreitä kirjoittaessani tätä! Tämä on menoa nyt ... Muista aina, että et ole yksin ja olet täysin tuettu matkallasi. Asiat etenevät nopeasti – lopultakin! Onnistumme tässä!

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >