HomeViestejäNatha Jay19.9.2023 - Pehmeä fokusoituminen

19.9.2023 - Pehmeä fokusoituminen

PEHMEÄ FOKUSOITUMINEN

Kirjoittanut Natha Jay (walkinginbothworlds.com)
19.9.2023
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Tällä viikolla tapahtuu monia asioita valmistelemaan syyskuun päiväntasaukseen 2023. Valtava taajuusmuutos on tulossa, ja ihmiset ovat yleisesti huolissaan vääjäämättömistä muutoksista tai että he jäävät tuosta laivasta. Haluan tarjota kolmannen vaihtoehdon: luovu huolesta. Olet juuri siinä, missä sinun tarvitsee olla, ja jokainen tekee sen tasoisen muutoksen, jonka hän pystyy käsittelemään.

Sain pari merkittävää muistutusta viime viikolla. Kuulin selvästi: "Kyse ei ole pelaajista, kyse on tunteesta." (Artikkeli 8.9.23) Tätä seurasi video, jonka Infinite Shift postasi periaatteessa samasta asiasta. Oppituntini oli keskittyä rakkauden ja tuen tunteeseen, kiinnittymättä tiettyihin ihmisiin tai olosuhteisiin. Kiintyminen ei ole oikeasti rakkautta, ja se perustuu aina menettämisenpelkoon. Tämä on vanha opetus, mutta tarvitsin tuon muistutuksen. Irrottautuminen vapauttaa meidät kaikki kulkemaan omaa polkuamme, samaan aikaan vetäen tuota energiaa omaan elämääni, riippumatta siitä miten tai kuka.

Menen tähän massiiviseen muutokseen sydän avoimena ja pehmeästi fokusoituen rakkauden ja keskinäisen tuen tunteeseen. Sanon "pehmeä fokusoituminen" erottamaan sen intensiivisestä tahdonvoimasta. Tämä ei ole tahtopohjaisen päättäväisyyden aikaa. Ponnistelulla on ehdottomasti paikkansa, mutta tämä ei ole se. Tämä tuntuu enemmän rentoutumiselta pehmeään tuoliin mukavan peiton kanssa. Rakkauden ja tuen tunteeseen kietoutuminen muutaman kerran päivässä on jo parantanut näkymääni/asennettani.

Mihin sinä fokusoidut? Fokusoidutko siihen, mitä haluat vai minkä pelkäät menettäväsi? Jos voimme todella hyväksyä pahimmat pelkomme, ne voivat neutralisoitua. Emootio on "houkutinkenttä", joko rakkauden tai pelon, lopputulos antaa sille tunnelatauksen. Mikä laukaisee emootiosi ja miksi? Monilla meistä jotka ovat tehneet sisäistä työtä jonkin aikaa, ei ole enää noita teräviä tunnepiikkejä. Silti on aina hyvä tarkistaa huolellisesti oma fokuksensa.

Jos löydät jotain teräviä reunoja, työstä niitä lempeästi, rakkaudella. Toinen ikivanha opetus joka pätee edelleen: voimme antaa muille vain sen, mitä annamme itsellemme (ulkoinen heijastaa sisäistä). Minulla oli ystävä, jolla oli tapana sanoa, ettei minun pitäisi koskaan kertoa ihmisille, että rakkaus tulee sisältä, koska hän tunsi, että hänen itserakkauspuutteensa teki mahdottomaksi löytää kumppania. Ei kyse ole lainkaan siitä. Voit aina löytää kumppanin, joka rakastaa sinua täsmälleen yhtä paljon, kuin rakastat itseäsi. Kun itserakkautesi lisääntyy, joko tuo dynamiikka muuttuu tai uusi kumppani saapuu. Miten tämä toimii liika-antajilla? Sitten kun he rakastavat itseään tarpeeksi, rajat tuntuvat hyvältä idealta. Kaikki alkaa siitä, miten kohtelet itseäsi.

Minusta tuntuu, että seuraavat kuusi kuukautta on harjoitteluaikaa luomiseen houkutinkentän avulla – uusi ilmentäminen. Tämä treeni jatkuu kevätpäiväntasaukseen maaliskuussa 2024, jolloin meillä on uusi iso hyppy. Sekin liikuttaa ihmisiä juuri niin paljon, kuin heidän mielensä ja kehonsa pystyvät käsittelemään, ei enempää. Jotkut vasta aloittavat heräämismatkansa, kun taas toiset valmistautuvat ruumiillistamaan valokehon. Kaikki liikkuu samaan suuntaan tässä kohtaa, mahdollisimman helposti ja armollisesti.

Motivaatiolla on merkitystä. Jotain karkuun juokseminen on täysin eri asia, kuin jotain kohti juokseminen. Pehmennä fokusoitumistasi, ja kulje rakkauden ja rauhan tunteiden kera. Tulkoot kaikki hyvyys sinulle helposti ja huolettomasti/armollisesti.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >