HomeViestejäMaria Chambers9.9.2021 - Oman vapautensa valitseminen

9.9.2021 - Oman vapautensa valitseminen

OMAN VAPAUTENSA VALITSEMINEN

Kirjoittanut Maria Chambers (soulsoothinsounds.wordpress.com)
9.9.2021
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Yksi asia josta olemme tulleet tietoiseksi heräämisessämme, on, ettei todellista vapautta voi säätää lailla tai pakottaa. Ettemme voi suojalla muita tai pelastaa heitä heidän sortajiltaan. Heidän täytyy antaa itselleen lupa laittaa oma vapautensa liikkeelle.

Ihmiset ajattelevat, että hankkiutuminen eroon joistain poliittisesta hallintojärjestelmästä tai johtajasta ratkaisee kansalaisten ongelmat. Mutta johtajat ovat heijastus tietoisuudesta.

Esimerkiksi naisia on Afganistanissa sorrettu hyvin pitkän aikaa. Ja jos toinen maa yrittää pelastaa heidät sortavalta hallintojärjestelmältä, se ei kestä. Toinen yhtä sortava järjestelmä tulisi sen tilalle.

Ja siksi naisten täytyy vaatia oma vapautensa, niin vaivalloinen kuin tuo tie saattaa ollakin heille.

Naissukupuoli on antanut itselleen uskomattoman kokemuksen ruumiillistaa valtava määrä syyllisyyttä ja häpeää ja kärsiä ihmisten palvelemisen nimissä. Naiset ovat sallineet ohittaa itsensä ja epäkunnioittaa itseään siinä määrin, että se juurtui heidän DNA:hansa.

Sitä on jatkunut hyvin pitkään. Maassa on ollut maskuliini- ja feminiinienergioiden epätasapaino, vallan kallistuessa mentaalisen maskuliinisuuden puolelle. En mene yksityiskohtiin siinä, mistä se kaikki on peräisin, koska olen käsitellyt sitä laajasti muissa postauksissa.

Mutta korkeamman tietoisuuden ja jumalaisen feminiinisyyden tulemisen jälkeen tuota tasapainoa on palautettu. Niin täytyy olla, koska energia pyrkii aina tasapainoon.

Ja tietoisuuden kohoamisesta saakka, vanhat patriarkaaliset järjestelmät ovat vastustaneet mahtavasti feminiinisyyttä. Ne tuntevat tämän planeetan uuden sielutietoisuuden uhkaavan itseään.

Taajuuden nouseminen on häirinnyt vallitsevaa tilaa enemmän kuin koskaan. Valo korostaa varjoja. Varjot eivät ole huonoja tai pahoja, vaan pelkästään tunne-epätasapainoa ihmisissä ja sen seurauksena ihmisen yhteiskunnallisissa ja poliittisissa järjestelmissä.

Ymmärrämme, että valo sisältää pimeyden. Pimeys on osa jumaluuttamme. Se on luomassa kokemuksia, joita sielu voi käyttää kasvuun ja viisauteen.

Itse asiassa tarkoituksenamme tämän Maa-planeetaksi kutsutun maailman luomisessa on oppia, miten energia toimii, ja saada viisautta ulkoistamalla sisäiset, ratkaisemattomat ongelmat.

On olentoja, jotka vastustavat feminiinienergioita, koska he ovat ulkoistaneet feminiinisyyteen oman hylkäämistunteensa ja vihansa siihen liittyen. He tuntevat myös olonsa uhatummaksi kuin koskaan ennen, jumalaisen feminiinisyyden läsnäolon vuoksi, ja pelkäävät, että heidän pitkäaikainen valtansa ja kontrollinsa on kuin korttitalo.

Tässä transformaatioprosessissa mentaalisen osamme, mielen, suurin pelko on, että se tuhotaan. Ettei se ole enää relevantti. Ettei se ole sielun arvoinen. Että se hylätään taas kerran. Tunnemme kaikki tuon pelottavan tunteen, että menetämme kontrollin elämästämme, ja kuitenkin se on jokseenkin ennakkoehto siirtymiselle sielumme vapauteen.

Siis on energioita, jotka pelkäävät, että sielu, tuo feminiiniolemus, ottaa vallan. Onko mikään ihme, että tässä transformaatiossa on hyvin monia luottamusongelmia? Luottamuksenpuute feminiinisyyteen ei mene ainoastaan naisten ongelmien ytimeen, vaan koko tähän transformaatioon ihmisestä jumalaiseksi ihmiseksi.

Suuri osa ihmisistä ei luota siihen, että naiset ottavat vastuun omasta kehostaan. Tähän sisältyy se, miten hän pukeutuu, miten hän käyttäytyy ja miten hän tekee lisääntymiseen liittyviä päätöksiä. Niitä on valvottu hyvin pitkään.

Nainen on lokeroitu huolenpitäjän rooliin ja häntä on syytetty muiden omista seksuaali-impulsseista. Hänen seksuaalisuutensa on demonisoitu. Hänen aistillisuutensa on tulkittu seksuaalisuudeksi.

Jos nainen tuntee syyllisyyttä pelkästä olemassaolosta, olemisesta naiskehossa ja vastuuta miesenergian suututtamisesta, arvaa, mitä tapahtuu? Hän luo todellisuuden, joka peilaa sitä hänelle.

Sitten hän löytää itsensä maailmasta, jossa on monia upeita ja kunnioittavia ihmisiä, mutta myös monia muita, jotka haluavat sortaa ja rangaista häntä. Ottaa pois hänen arvokkuutensa.

Ja voimme nähdä tämän korostuneena Texasin viimeaikaisissa, dystooppisissa ja kostonhimoisissa laissa naisia kohtaan.

Jokaisessa naisessa on viisautta tietää, onko raskaus oikea valinta hänelle. Syvällä naisen sielussa on tieto, että hänellä on kyky tehdä oikea päätös itsensä kannalta ja että olosuhteet eivät aina ole optimaaliset jonkun sielun tuomiseen elämäänsä ja maailmaan.

Naisen on aika vapautua syyllisyydestä tai häpeästä oman kehonsa autonomiaan liittyen.

Feminiinisyyden systemaattinen torjunta itsessään, sukupuolesta riippumatta, johtaa siihen, että se projisoidaan naisiin yleisesti.

Se kaikki palaa itseen. Näin on, koska kaikki mitä näemme "tuolla ulkona", on me itse. Luomme oman todellisuutemme omalla perspektiivillämme ja vain omalla perspektiivillämme. Muiden perspektiivit voivat vaikuttaa meihin, mutta me yksin päätämme, mikä perspektiivi on omamme.

Sielumme ei hahmota itseään naisena tai miehenä, mutta se voi ilmaista kumpaakin valitsemallaan tavalla. Mutta tasapainoinen olento on sellainen, jossa feminiini- ja maskuliiniaspektit on myös tasapainossa.

Meissä on tapahtumassa maskuliinisen, mentaalisen ja mielen sekä feminiinisen, sydämen ja sielun hyväksyminen, mutta se vaatii kaikkien noiden ns. pimeiden puolien hyväksymistä. Viha, pelko, hylkäämisentunne … sallia kaikkien noiden tunteiden olla, jotta sielumme voi transformoida ne.

Ja sallia kaiken, mitä näemme uutisissa, olla. Nuo asiat jotka näyttävät hyvin törkeiltä naisia kohtaan ja joita tekevät vaikutusvaltaiset ihmiset, ovat välttämättömiä liikuttamaan energioita. Ne on suunniteltu luomaan muutosta.

Perimmiltään mikään ei muutu, ennen kuin naiset antavat itselleen luvan herätä, mihin sisältyy irtipäästäminen kaikesta häpeästä ja syyllisyydestä kehoonsa liittyen.

He, heidän sielunsa, on suunnitellut kaikki nuo synkiltä näyttävät tapahtumat, jotka jatkuvasti sortavat heitä, auttamaan heitä heräämään.

Heräämään mille? Omalle luojuudelleen, omalle täysivaltaisuudelleen, omalle sielulleen … omalle vapaudelleen.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >