HomeViestejäMaria Chambers22.8.2021 - Käännekohta

22.8.2021 - Käännekohta

KÄÄNNEKOHTA

Kirjoittanut Maria Chambers (soulsoothinsounds.wordpress.com)
22.8.2021
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Vuonna 2009 menetin tärkeän ihmisen elämässäni. Se oli myrskyisä suhde, ylä- ja alamäkeä. Tiesin, että minun täytyi alkaa etääntyä hänestä, koska hän oli epäkunnioittava minua kohtaan eikä tuo suhde palvellut minua enää. Mitä enemmän aloin nähdä sen heijastuksena omasta epäkunnioituksesta itseäni kohtaan, sitä oleellisemmaksi tuli päästää hänet lähtemään elämästäni.

Pian sen jälkeen hän sairastui ja kuoli.

Tiesin syvemmällä tasolla, että meillä oli sielusopimus yhdistyä taas tässä elämässä ja selvittää vanha karma keskenämme. Mutta otin hänen kuolemansa raskaasti.

Olin tullut riippuvaiseksi hänestä tunnepuolella ja taloudellisesti, ja vei aikaa päästää irti tuosta surusta ja tuskasta. Mutta taaksepäin katsottuna näen, että tuo kokemus oli oleellinen osa heräämistäni tässä viimeisessä elämässäni.

Pian hänen hautajaistensa jälkeen sain jonkinlaisen hengityselintulehduksen tai -viruksen. Se piti minua vuoteenomana melkein kaksi kuukautta. Minulla oli krooninen yskä, ja se pelotti minua. Yhdessä kohtaa en uskonut selviytyväni siitä.

Ryhdyin joihinkin toimenpiteisiin oireiden helpottamiseksi, mutta tiesin, että sen täytyi parantua omia aikojaan.

Se oli erittäin epämukavaa, mutta se palveli tarkoitusta minulla. Se antoi minulle tilaisuuden hidastaa elämässäni, lakata huolehtimasta ystävistäni ja sukulaisistani ja mennä syvemmälle itseeni. Se oli omalla tavallaan minun "covid-kokemukseni".

Se pani minut arvioimaan uudelleen elämääni ja suhdetta elämäni ihmisiin. Olin totaalinen huolenpitäjä, eikä se palvellut minua enää. Nyt olin siinä tilassa, että minun täytyi pitää huolta itsestäni. Kaikkien muiden täytyi huolehtia itse itsestään.

Minun olisi ollut melkein mahdotonta tehdä se muuten. Se vei vielä vuosikymmenen, mutta lopulta olen tullut siihen pisteeseen, etten tarvitse enää mitään tekosyytä laittaa omat tarpeeni etusijalle.

Siis tuo sairaus auttoi minua vapautumaan vanhoista energioista kehossani ja mielessäni, ja se oli hyvä tapa mennä syvemmälle omaan heräämisprosessiini.

Ja koronavirus ja tämänhetkinen variantti ovat myös upeita tapoja ihmisille mennä syvemmälle ja vapauttaa paljon jumiutuneita energioita kehoistaan ja mielistään. Mutta kuten minä 12 vuotta sitten, useimmat ihmiset eivät tunnista, että virus palvelee samaa tarkoitusta heillä.

Kuten Maria monta vuotta sitten, he näkevät sen jonain, mikä hyökkää heidän kimppuunsa ulkopuolelta, ja sitä pitää vastustaa ja pelätä. Eikä ole mikään sattuma, että koronavirus usein ilmentyy hengityselinoireina, joissa on kyse sydänchakrasta.

Myös minulla se chakra johon vaikutettiin, oli sydän. Tunsin sydämeni avautumisen tuolloin, kun kohtasin monet pelkoni sekä surun.

Kaikki mitä elämässämme tapahtuu – sairaus, onnettomuus, rakkaan ihmisen tai työpaikan menettäminen – ovat merkkejä syvästä muutoksesta. Ne ovat sielumme aktivoimia vihkimyksiä itsemme syvemmille tasoille.

Heräämisessä menemme syvemmälle, pinnan alle, kun koemme ihmisen ja sielun välisen verhon häviävän.

Useimmat ihmiset näkevät elämän vain selviytymisenä eivätkä ole kiinnostuneita tutkimaan oman sielunsa syvyyksiä. Niinpä useimmat ihmiset tarvitsevat tavallaan herätyksen. Ja siitä covidissa oli kyse.

Useimmat ihmiset näkevät sairaudet tai menetykset sattumanvaraisina tapahtumina elämässään, mutta syvemmällä tasolla he ymmärtävät, että muutosta tapahtuu aina tuollaisten tapahtumien vanavedessä. Me ihmiset olemme hyvin muutosvastarintaisia. Eikä se päde ainoastaan mieleemme, vaan myös kehoomme. Kehollamme on oma tietoisuutensa ja yrittää usein pitää kiinni jumiutuneista energioista.

Mutta syvemmällä tasolla myös kehomme ymmärtää, että muutos on vääjäämätön.

Siis taaksepäin katsoessa voin nähdä viisautta tuossa toksisessa suhteessa ja myös sairaudessa, joka piti minua kotona pitkään.

Lopulta ilmestyin esiin sängystäni ja menin ensimmäiselle kahvikupilliselleni melkein kahteen kuukauteen. Se oli maukkain kahvikupillinen, jota olen koskaan maistanut. Ensinnäkin, koska sain takaisin maku- ja hajuaistini, ja toiseksi koska tunsin itseni uudistuneeksi.

Tunsin, että jokin oli dramaattisesti muuttunut elämässäni. Ja kaikki mitä sen jälkeen on seurannut, on ollut osa transformaatiotani ihmisestä jumalaiseksi ihmiseksi.

Se ei merkitse, että tarvitsemme dramaattisen sairauden tai onnettomuuden käynnistämään muutoksen elämässämme. Ja useimmat tätä lukevat, ovat jo käyneet läpi sielunsa pimeän yön. Tai tulossa ulos tuosta vaiheesta. Ja jos ei, tekevät sen pian.

Energia on aina liikkeessä ja muuttuu jatkuvasti.

Ja olen oppinut näiden kokemusten kautta, että kaikki menee paljon nopeammin ja tasaisemmin, jos hyväksymme ne olosuhteet, joista löydämme itsemme. Kohtaamme ne myötätuntoisesti. Emme yritä viedä huomiotamme pois näistä tunteista lääkkeillä tai kannabiksella.

Koska se vain viivyttää vääjäämätöntä.

Kohtasin pelon, surun ja vihan tunteet nielemättä mitään, minkä tarkoitus oli helpottaa oireita. Tiesin, että minun täytyi vain tuntea se syvimmillä tasoilla. Ja vaikka se vaati rohkeutta ja aikaa, olen iloinen, että tein sen.

Koska se vapautti raskauden, syyllisyyden ja surun kerroksia elämästäni ja on tehnyt helpommaksi tuntea sieluni läsnäolo elämässäni ja kehossani.

Kehoamme on valmisteltu, valokehon avulla, hyväksymään sielumme tasolla, mitä ei ole koskaan ennen tehty tällä planeetalla, tai missään universumeissa.

Se vaatii aikaa, luottamusta ja kärsivällisyyttä, mutta kuten muistutan itselleni usein: "Sama se, ei minulla ole mitään parempaakaan tekemistä!"

Hyvää matkaa, ystäväni.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >