HomeViestejäMaria Chambers9.8.2021 - Suojausta ei tarvita uudessa energiassa

9.8.2021 - Suojausta ei tarvita uudessa energiassa

SUOJAUSTA EI TARVITA UUDESSA ENERGIASSA

Kirjoittanut Maria Chambers (soulsoothinsounds.wordpress.com)
9.8.2021
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Uudessa energiassa ei ole kyse yrityksestä suojautua.

Vanhassa tietoisuudessa elämässä oli kyse suojautumisesta. Mieltä ja myös kehoa on oikeutetusti koulutettu menemään itsesäilytysmoodiin, tuntiessaan olemassaolonsa uhatuksi.

Ja transformaatiossa ihmisestä jumalaiseksi ihmiseksi, itsesuojelumme ja selviytymispelkomme ovat käyneet kovilla kierroksilla. On kyse sitten terveydestämme tai raha-asioistamme, tai mistään mikä uhkaa suoja-aluettamme. Mieli ja keho aistivat suuren muutoksen, jollaista emme ole koskaan ennen kokeneet.

Muutos on pelottavaa, sekä mielelle että keholle.

Kun herkkyyteni korostui valokehon integrointiprosessin vuoksi, huomasin, etten voinut sietää tiettyjä parfyymituoksuja tai huuhteluainetuoksuja, joita tuli muiden ihmisten vaatteista. Reagoin myös jostain uudesta laitteesta tuleviin hajuihin.

Minusta oli tulossa erittäin herkkä ympäristön saasteille sekä äänille ja muiden ihmisten energioille. Ei mitään uutta, monet meistä tulevat. Yleensä ikääntymisprosessin myötä aistimme heikkenevät, kuten näkö-, ääni-, kuulo- ja hajuaisti.

Jos koskaan epäilet, onko valokehointegrointi totta, muistuta vain itsellesi, miten paljon herkempi sinusta on tullut kaikelle elämässä.

Mutta kun katson taaksepäin, olen ällistynyt, miten kovasti tein työtä kontrolloidakseni omaa ympäristöäni, jotta voisin olla mukavasti, ja miten stressaavaa se oli. Ei, nämä asiat eivät uhanneet henkeä, mutta se pahensi vain sitä stressi- ja ahdistustasosta, jonka tämä prosessi tuo pintaan.

On haastavaa käsitellä kaikkia transformaatio-oireita ja samalla yrittää ylläpitää 3D-elämää. Monta kertaa tuntui siltä, että pakahtuisin. Muuten, sen vuoksi tämän prosessin täytyy mennä tietyllä tahdilla, tai kehomme ja mielemme eivät pystyisi käsittelemään sitä herkkyystasoa, joka on osa valokehoa.

Koska sen myötä, että valokeho, alkuperäinen kehomme, integroidaan esi-isiltä perittyyn kehoomme, meistä tulee erittäin herkkä. Emme tunne asioita ainoastaan ihmisaisteillamme, vaan myös sielumme tuhansilla aisteilla. Tämä on uskomaton tilanne, koska alamme tuntea elämän hyvin aistillisesti.

Mutta samaan aikaan kehon täytyy sopeutua syvempiin ja syvempiin integrointi- ja herkkyystasoihin.

Ja se sopeutuu. Se reagoi ärsytykseen vanhalla, puolustautuvalla tavallaan luomalla allergioita kehoon. Minulla se ilmenee tavallisesti ärsytyksenä suussa ja kielessä. Olen huomannut, että monet niistä eivät vaikuta minuun samalla tavalla kuin ennen, mikä on merkki, että keho on sopeutumassa sielun aisteihin.

Tutkimuksissa on huomattu, että lapsilla jotka kasvatettiin hyvin steriileissä kotiympäristöissä, on enemmän flunssaa ja tulehduksia kuin niillä, jotka kasvoivat vähemmän steriileissä ympäristöissä. Keho tarvitsee tietyn määrän altistusta erilaisille hiukkasille ja ympäristötiloille, jotta immuunijärjestelmä vahvistuu.

Mutta ajan kuluessa ihmiset ovat lakanneet luottamasta kehon vastustuskykyisyyteen.

Tätä voi soveltaa myös ruokiin. On tärkeää luottaa kehoon, ja jos se torjuu tiettyjä ruokia, pysyä tietysti kaukana niistä, mutta tässä transformaatioprosessissa on mielenkiintoista, että tietyistä ruuista jotka aiheuttivat meille ongelmia aiemmin, voidaan nyt nauttia ilman huonoja vaikutuksia.

Suhteemme ruokaan on muuttumassa, mutta ei niin, kuin ehkä luulemme. Se minkä uskoimme olevan paha asia meille, ei välttämättä lainkaan ole. Odotuksemme tuosta ruuasta aiheuttivat allergian tai reaktion siihen kehossa.

Siis saatamme huomata myös ruokaan liittyvien uskomustemme muuttuvan.

SUOJELE VAI SALLI

Ajan kuluessa monet meistä ovat oppineet, että yritys suojella muita heidän omilta ongelmiltaan ei toimi, ja itse asiassa se kostautuu. Heidän täytyy käydä läpi nuo haasteet itse voidakseen tulla voimakkaammaksi ja viisaammaksi.

Sama pätee meihin tässä transformaatiossa. Meidän täytyy sallia kehon ja mielen kokea ne tilat, joita niillä on. On kyse sitten suhdeongelmasta, tunneongelmasta tai fyysisestä vaivasta.

Yritys suojella niitä koko ajan vain pitkittää integrointiprosessia. Luota, että keho pystyy sopeutumaan uusiin aisteihin eikä se ole hauras tai niin haavoittuva. Tämäkin lähettää viestin keholle, että luotamme siihen ja tähän prosessiin.

Se on haastavaa, koska vaistomme on suojella itseämme siltä, mitä pidämme haitallisena.

Mutta olen huomannut omassa kokemuksessani, että ajan saatossa kehollani on ehkä reaktio johonkin, mutta se kestää aina vain vähemmän aikaa. Sopeutumisaika on lyhyempi. Ja huomaan myös, että siihen liittyvät pelot vähenevät. Ja mikä tärkeintä, myös kaikki pelot jotka liittyvät muutoksiin, joita käymme läpi. Sielumme transformoi ne.

Olemme täällä nauttimassa elämästä, ja nyt saamme tehdä sen koko ihmis- ja sieluaistillisuutemme kera. Mutta on sopeutumisjakso, jota meidän täytyy kunnioittaa, ja luottaa siihen.

Luottaa, että kehomme sopeutuu ajan kuluessa, eikä se enää reagoi puolustautuen asioihin ympäristössämme. Keho alkaa luottaa valoon ja riemuita sen läsnäolosta.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >