HomeViestejäMaria Chambers26.7.2021 - Koronaviruksen loppu

26.7.2021 - Koronaviruksen loppu

KORONAVIRUKSEN LOPPU

Kirjoittanut Maria Chambers (soulsoothinsounds.wordpress.com)
26.7.2021
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Koronavirus on lähdössä, koska sen työ on melkein loppu. Ihmiskunta toi sen tarkoituksenaan raivata ulos vanhoja ja jumiutuneita energioita ja järjestelmiä. Sisäisellä tasolla kehossa, ja ulkoisella tasolla taloudellisissa ja yhteiskunnallisissa järjestelmissä.

Tätä ei ymmärretty ihmistasolla, mutta sielutasolla ihmiset tiesivät, että se muutti peliä.

Ihmiset tarvitsivat jotain saamaan heidät pois omahyväisyydestään. Heidät työnnettiin kotiin, viettämään aikaa yksin ja miettimään uudelleen todellista tärkeysjärjestystä elämässään. Jotkut havaitsivat, etteivät he oikeasti pitäneet työpaikastaan, johon he menivät sokeasti joka päivä. Ja kenties oli aika harkita muita vaihtoehtoja.

Jotkut huomasivat, etteivät he pitäneet oikeasti puolisostaan. Että he vain välttelivät vääjäämätöntä.

Monien annettiin työskennellä kotona, ja se teki liiketoiminnassa vallankumouksen. Nyt työpaikassa työskenteleminen voisi merkitä myös, että on kotona tai liikkeellä, tarvitsematta mennä paikan päälle joka päivä.

Useimmilla ihmisillä jotka saivat viruksen, oli lieviä oireita, vain tarpeeksi puhdistamaan jumiutuneita energioita. Toisilla oli vakavia oireita ja jotkut myös kuolivat. Mutta nuo ihmiset halusivat lähteä planeetalta, ja tämä oli heille tilaisuus siihen.

Monet eivät ole valmiita tai kykeneviä käsittelemään uusia ja hyvin intensiivisiä energioita, joita planeetalla nyt on. Taajuudet nousevat, eivätkä kaikki halua olla täällä tänä aikana. Siis ne jotka kuolivat, tiesivät sielutasolla, että oli heidän aikansa lähteä.

Virus on politisoitunut, ja ihmiset ovat polarisoituneet sen vuoksi. Mutta sillä ei ole mitään tekemistä politiikan kanssa. Virus ei erottele. Sen tehtävä on raivata pois jumiutuneita energioita, ja se on melkein tehnyt tehtävänsä.

Voitaisiin sanoa, että koronavirus on ihmisten lohikäärme, jonka he ovat kutsuneet ohjaamaan ne vanhat energiat ulos, jotka eivät enää palvele heitä. Ei ole sattumaa, että sanaa "isäntä" käytetään kuvaamaan kehon soluja, joiden läpi virus kulkee. Isäntä kutsuu vieraat sisään.

Mutta sen pelon vuoksi jota uutiset ovat syöttäneet, ihmiset olivat puolustuskannalla ja pääasiassa huolissaan selviytymisestään. Selviytymispelot heräsivät isosti.

Mutta jonkin ajan kuluttua massat olivat kyllästyneet siihen ja valmiita rentoutumaan ja saamaan takaisin elämänsä.

Eikä tilanne eroa meillä, jotka olemme valinneet nopeutetun polun ruumiillistuneeseen valaistumiseen. Meidänkin on tarvinnut kohdata joitain suurimpia pelkojamme, ja monet liittyivät selviytymistä koskeviin asioihin.

Jos luotamme sieluumme ja irtisanoudumme tuosta masentavasta työpaikasta, miten saamme rahat riittämään? Jos annamme kehomme terveyden ja hyvinvoinnin "minä olen" -olemuksemme huoleksi, mitä sille tapahtuu? Tuo kontrollinmenettämisenpelko on ollut iso ongelma monille meistä.

Siis koronavirus on tuonut isosti pelkoa esiin. Pelko on mielen generoima tunne, koska mieli haluaa suojella meitä. Mutta uuden tietoisuuden valossa se ei enää toimi. Ei silti, että se olisi koskaan toiminut.

Mutta pelko ei ole totta. Se on ollut elämän perusta Maa-planeetalla aioneita, ja nyt tietoisuutemme on tuonut sen valoon transformoitavaksi. Muiden tunteiden rinnalla, kuten suru, murhe, syyllisyys ja häpeä.

Kaikki nämä ovat valetunteita. Ne ovat mielen reaktioita elämään menneisyyden perusteella, ja olemme päästämässä kaikista noista tunteista irti sekä niihin liitetyistä tarinoista.

Tehtävämme ihmisenä on vain tuntea ne, kun niitä tulee esiin, antaa niiden huuhtoutua lävitsemme, yrittämättä liittää niitä mihinkään menneeseen tai tulevaan tapahtumaan, ja vain sallia niiden olla, ja sitten ne transformoituvat itsekseen.

Siis koronavirus on palvellut ihmisiä kauniisti. Asiat ovat hyvin eri tavalla. Eivätkä he voi palata vanhaan tapaan. Todellinen muutos luodaan aina kriisistä ja kaaoksesta.

Onneksi siinä kohtaa missä me uuden tietoisuuden eturintamassa olemme, ei tarvita enää kriisiä ja kaaosta muutoksen käynnistämiseen – ja jos samaistut tähän materiaaliin, olet yksi meistä.

Jos keho integroi edelleen tietoisuuttamme, tuntuu toisinaan kriisiltä ja kaaokselta, mutta se on vain transformaatiota. Ja jos henkilökohtainen elämämme tuntuu kaoottiselta, se on myös vain transformaatiota. Täytyy luottaa, että se on tarkoituksenmukaista, mitä ikinä tapahtuukin, ja sallia vain se. Älä yritä korjata tai analysoida sitä, koska tämä lujittaa sen vain lisää paikoilleen.

Ole hetkessä, nauti elämästä parhaan kykysi mukaan ja salli sielusi tehdä, minkä se osaa parhaiten hyväksesi.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >