HomeViestejäMaria Chambers18.6.2021 - Ravista, kolista ja rullaa

18.6.2021 - Ravista, kolista ja rullaa

RAVISTA, KOLISTA JA RULLAA*

Kirjoittanut Maria Chambers (soulsoothinsounds.wordpress.com)
18.6.2021
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Tänä aamuna, matkalla Starbucksiin, kuulin kolinaa, joka tuli jostain autossani. Mieleni meni välittömästi menneisyyteen ja aloin panikoida.

Viime kuussa kuulin samanlaista kolinaa, ja se osoittautui puhjenneeksi renkaaksi. Olin tarpeeksi lähellä kotia ja kaksi mekaanikkoa sattui olemaan aivan siinä ja auttoi minua korjaamaan sen, kunnes sain sen huoltoasemalle.

Niinpä kävin läpi pahimpia skenaarioita, tyhjästä renkaasta johonkin merkittävään vikaan moottorissa. Koska tuo ääni kuului vain auton ollessa liikkeessä ja erityisesti epätasaisella tiellä, toivoin, että se olisi vain jotain, mikä kolisi hanskalokerossa, tai peräkontissa. Luoja tietää, että kummassakin paikassa on tarpeeksi roinaa saamaan aikaan paljon kolinaa.

Mutta kolina jatkui. Niinpä ajoin huoltoasemalle. Mekaanikko sai selville, että se oli aurinkolasiteline tuulilasin yläreunassa.

Olin helpottunut. Mutta se toi esiin paljon pelkoja. Käsitin, että tämä integrointiprosessi tuo esiin syvimmät pelkomme, erityisesti selviytymiseen liittyen.

Minulla se on pelkoa itsenäisyyteni ja liikkuvuuteni menettämisestä. On kyse sitten fyysisestä sairaudesta kehossa tai kulkuneuvosta.

Ennen vanhaan olin riippuvainen muista, kun asioita tapahtui, kuten autoni ei toiminut tai minulla oli taloudellisia ongelmia. Mutta ajan kuluessa huomasin olevani riippuvainen vain itsestäni.

Ja aiemmin kuvittelin, että minulla olisi niin paljon rahaa tilillä, ettei minun tarvitsisi olla enää koskaan huolissani rahasta.

Sekin on muuttunut. Olen alkanut käsittää, ettei tässä transformaatiossa ihmisestä jumalaiseksi ihmiseksi ole kyse siitä, että pankkitilillä on paljon rahaa. Siinä on kyse luottamisesta, että rahaa tai resursseja on tarvittaessa.

Ja niitä on ollut. En puhu siitä, että on juuri ja juuri riittävästi. Vaan riittävästi siihen, mitä tarvitaan ja halutaan hetkessä.

Ja se on konstikas juttu. Siinä on kyse olemisesta hetkessä. Sitä vaaditaan tässä uudessa energiassa, jossa olemme. Ei ole suunnittelua, tavoitteiden asettamista tai kontrollointia. Ja mielelle se on yhtä, kuin olla vastuuton tai jopa hullu.

Kuitenkin se on ainoa tapa, jolla pystymme vaatimaan vapautemme, ollessamme edelleen ihminen.

Ja siitä syystä tämä prosessi menee hitaammin, kuin haluaisimme. Koska ei ole mikään pikku juttu sallia niin paljon ja luottaa siinä määrin, kuin meidän tarvitsee luottaa, että sielumme pitää huolen terveydestämme ja hyvinvoinnistamme.

Se tapahtuu sillä tahdilla, minkä kehomme ja mielemme pystyy turvallisesti käsittelemään.

Ja monet meistä huomaavat, että sitä tapahtuu jo elämässämme. Että asiat tuntuvat soljuvan paremmin, ja asiat tuntuvat ratkeavan itsestään. Sykronismi on yleisempää.

Jonkin ajan kuluttua meistä alkaa myös tuntua, ettei meillä ole oikeasti mitään ongelmia. Että asiat näyttävät aina selviävän itsestään. Vaikka tavallisesti ei niin, kuin odotamme.

Se on haastavaa mielelle, joka on ollut asioiden ohjaksissa ja vastuussa terveydestämme ja hyvinvoinnistamme elämien ajan.

Tämä luottamusjuttu on suhteellisen uusi.

On aikoja, jolloin tosiaankin luotamme, ja aikoja jolloin tunnemme syvimpiä pelkoja. Kurkotamme menneisyyteen ja löydämme pahimmat lopputulokset ja projisoimme ne nykyhetkeen ja tulevaisuuteen.

Mutta olen sallinut itseni tuntea nuo pelot, kun niitä tulee esiin, ja huomaan, että ne häviävät paljon nopeammin kuin aiemmin.

Emme ole enää tuossa samassa taajuudessa, jossa näitä pahimpia skenaarioita edes tapahtuisi. Mutta yritäpä selittää sitä mielelle. Itse asiassa, älä yritä. Salli vain mielen tuntea nuo pelot, äläkä kiinnitä mitään tarinaa tai mahdollista lopputulosta tuohon tunteeseen.

Koska transformaatiomme tässä kohdassa nuo tarinat ja mahdollisuudet eivät ole enää osa sitä, kuka meistä on tulossa. Tässä kohtaa ne ovat vain jäämää kehossamme ja mielessänne, jonka hyvin kyvykäs sielumme vapauttaa ja transformoi.

Eräs viisas opettaja on kehottanut olemaan ottamatta henkilökohtaisesti näitä ongelmia, joita tulee esiin. Koska jos otamme, jos yritämme liittää ne menneisyyteemme tai mihin tahansa tarinaan elämässämme, tuo energia onnistuu jäämään jumiin.

Tämä autotilanne on täydellinen vertauskuva sille, mitä kehossamme ja elämässämme tapahtuu. Asiat tuntuvat hajoavan. Ja tietyssä määrin se on totta. (Ja monissa tapauksissa se on vain pieni korjaus, kuten aurinkolasiteline.) Mutta monin tavoin vanhat järjestelmät ovat hajoamassa ja niiden laatua ollaan parantamassa. Ne korvataan paljon tehokkaammilla.

Mutta jotta se voi tapahtua tasaisimmalla mahdollisella tavalla, meidän täytyy antaa ohjauspyörä sielullemme.

Myös elämämme asiat jotka tuntuvat parantumattomilta tai ratkaisemattomilta, korvataan tai vapautetaan. Ei ole ehdottomasti mitään, mitä ei voi transformoida. Mutta se ei toimi, että yrittää ottaa loogisesti tai realistisesti selvää siitä. Emme enää toimi tuosta logiikkapaikasta.

Älä kerro sitä ystävillesi.

*Suom. huom. kirjoitettu kuin iskevä laulun nimi.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >