HomeViestejäMaria Chambers1.6.2021 - Ei ole koskaan enää samanlaista

1.6.2021 - Ei ole koskaan enää samanlaista

EI OLE KOSKAAN ENÄÄ SAMANLAISTA

Kirjoittanut Maria Chambers (soulsoothinsounds.wordpress.com)
1.6.2021
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

On vaikea uskoa, että jo yli vuosi on kulunut siitä, kun pandemia iski planeetalle.

Paikallinen Starbucks on lopultakin taas avannut sisätilansa ruokailua varten, ja juuri ajoissa, ennen kuin kuumuus ja kosteus varjostavat iloa kahvin siemailemisesta ulkosalla. Siis pieni kahvilajoukkomme on jatkanut taas mukavassa ilmastoidussa tilassa.

Mutta se ei ole samanlaista. Jokin on muuttunut merkittävästi. Planeetan tietoisuus on muuttunut, vaikkemme välttämättä näe sen heijastuvan uutisissa.

Monet meistä ovat muuttuneet syvällisesti henkilönä. Saatamme jatkaa tavallisia rutiinejamme, mutta emme saman perspektiivin kera kuin aiemmin. Jotkut asiat eivät enää kiinnosta meitä, ja toiset asiat, myös arkiset, ovat saaneet uuden elämän.

Joillakin meistä on ollut vaikeita haasteita kuluneena vuotena joko fyysisesti tai tunnepuolella, tai kumpaakin. Joillakin meistä jopa siinä määrin, että on haluttu heittää pyyhe kehään.

Ja muutamalla meistä ne haasteet, joita olemme kohdanneet, ovat herättäneet vielä syvemmän halun katsoa tämä transformaatio läpi.

Arvostuksemme elämää kohtaan on uudistunut, ja alamme nähdä elämän sielumme silmin ja aistein.

Naapurimme, ystävämme ja perheemme eivät ehkä ole näyttäneet muuttuvan yhtä paljon kuin me, mutta mehän olemmekin tämän uskomattoman transformaation edelläkävijöitä.

Minulle yksi vaikeimmista haasteista on ollut fyysinen keho, ja olen huomannut, että vaikka mieli on päästänyt irti menneisyydestäni, fyysisellä keholla on taipumusta pitää kiinni menneisyyden traumoista, kaavoista ja tarinoista. Sillä on oma vastarintansa sielun valoa kohtaan. Mutta transformaatio ihmisestä jumalaiseksi ihmiseksi sisältää irtipäästämisen vanhoista traumoista ja tarinoista, jotka määrittelivät meidät ihmisenä.

Sydämessä haluamme päästää irti noista tarinoista, ainakin siitä perspektiivistä joka tekee meistä uhreja. Koska tiedämme, että jos pidämme kiinni tuosta perspektiivistä, se vain lujittaa noita kaavoja olemuksessamme.

Mutta samaan aikaan mielemme ja kehomme on hyvin addiktoitunut tarinoihin tapana tuntea ja tapana määritellä itsemme. Ja noihin tarinoihin liittyy aina jonkinlaista väärinkäyttöä. Liittyivät nuo tarinat sitten vanhempiimme, rooliimme naisena tai miehenä tai mihin tahansa rajoitteeseen, jota käytimme.

Niinpä hyvin monia tunteita tulee pintaan tämän transformaation aikana – pelkoa, surua, vihaa, toivottomuutta, tylsyyttä … ja paras asia jonka voimme tehdä, on sallia ne kaikki. Tunne ne fyysisesti ja tunnepuolella. Älä juokse niitä karkuun. Mutta älä oleta, että meidän täytyy liittää niihin jokin tarina.

Se vain pitää ne meissä.

On haastavaa päästää niistä irti ja antaa sielumme integroida tai transformoida ne. Mutta kun teemme sen, tunnemme nuo entiset kokemukset sielumme perspektiivistä. Sieluamme ei kiinnosta muistella menneisyyttä ja kaikkia yksityiskohtia tai traumatisoitua tuosta menneisyydestä.

Sielumme syntetisoi yksinkertaisesti ja sujuvasti viisauden kaikista kokemuksista, joita meillä on ollut. Ja sitten tunnemme sen mielessämme ja kehossamme. Sitten mielemme ja kehomme voi vastaanottaa nuo tasapainoenergiat.

Meillä on nyt etuna aistia elämä toisella tavalla, kuin olemme koskaan ennen pystyneet. Koska elämä sielumme perspektiivistä on hyvin aistillista. Sielumme perspektiivi on syvää aistillisuutta.

Olen alkanut oivaltaa, että tässä transformaatiossa on kyse syvällisestä muutoksesta perspektiivissä. Ja siitä käsin, elämällä ei ole muuta vaihtoehtoa kuin palvella meitä syvällisen uudella tavalla.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >