HomeViestejäMaria Chambers12.5.2021 - Yllättävin oivallus

12.5.2021 - Yllättävin oivallus

YLLÄTTÄVIN OIVALLUS

Kirjoittanut Maria Chambers (soulsoothinsounds.wordpress.com)
12.5.2021
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Tietyn kohdan jälkeen omassa heräämisessämme ja oivaltamisessamme tulemme siihen ymmärrykseen, että luomme oman todellisuutemme. On kollektiivinen todellisuus, josta olemme kaikki sopineet, mutta on myös henkilökohtainen todellisuus, jonka jokainen meistä on luonut sielutasolla.

Ja uskomaton asia tässä on, että sitten kun oivallamme luovamme oman todellisuutemme, tunnistamme myös, että kaikki muutkin olennot luovat oman todellisuutensa.

Ja oivallamme, että tässä universumissa on tilaa jokaisen todellisuusversiolle.

Se ei merkitse, että olemme samaa mieltä heidän versiostaan tai emme ajattele, että he ovat syvällä todellisuuden kieltämisessä, sillä hekin saattavat uskoa niin meistä.

Eikä se merkitse, että meidän ei pitäisi asettaa rajoja ja puhua totuuttamme muille, kun tunnemme kutsun tehdä sen.

Mutta se merkitsee, ettemme ole enää kenkään muun todellisuuden uhri eikä kukaan ole meidän todellisuutemme uhri.

YLLÄTTÄVIN OIVALLUS

Yllättävin ja alkuun horjuttava oivallus on, että kukaan koko luomakunnassa ei voi satuttaa meitä emmekä me voi satuttaa heitä. Fyysisesti tai tunnepuolella.

Tämä on vastoin kaikkea, mitä olemme oppineet, koska olemme kantaneet loukkaantumisen haavoja, jotka ovat sukupolvien takaa.

Mutta rakas ystävä, kaikki se on vain suurta illuusiota.

Sieluina meillä on kyky luoda sellainen todellisuus ja illuusio, jonka haluamme.

Ihmistasolla vain koemme tämän. Itse asiassa emme ole vastuussa siitä. Se kaikki järjestetään sielutasolla. Mutta ihmisenä kuitenkin eksymme tuohon illuusioon. Pidämme sitä totena. Se on yhtä todellista, kuin televisio-ohjelmat ja elokuvat joita katsomme, tai videopelit joita pelaamme. Emmekö uppoudu niihin niin, että alamme uskoa, että niiden tapahtumat ovat totta? Meidät vedetään noiden kokemusten draamaan ja aistillisuuteen.

Kohdataanpa se: mitä hauskaa olisi, jos emme uppoutuisi niihin? Todellisuudessa fyysisellä tasolla kaikenlaisia kemikaaleja virtaa kehoomme, jotka heijastavat sitä meille.

Tunteet luovat huumeita. Siitä syystä tunteet ovat hyvin addiktoivia. Ne saavat tuntemaan, että olemme elossa tässä elämäksi kutsutussa pelissä.

Siis Maa-planeetalla pelataan nerokasta peliä. Kaksinaisuuspeliä. Olemme oppineet paljon tästä pelistä aionien kuluessa, mutta muutama meistä on nyt herännyt itselleen ja siihen oivallukseen, että pelaamme vain peliä. Ja kuten missä tahansa pelissä, saattaa vaikuttaa siltä, että satutamme toisiamme tunnepuolella tai fyysisesti tai kumpaakin, mutta todellisuudessa meitä loukataan vain, jos uskomme siihen.

Tässä ei ole tolkkua mielelle. Mieli on panostanut tähän peliin alusta saakka. Se oli välttämätön osa oppimiskokemusta täällä maan päällä.

Mieli oli suunniteltu navigoimaan tätä todellisuutta, ei luomaan sitä. Niinpä oli tärkeää uskoa, että tämä oli totta – että satutamme toisiamme ja he satuttavat meitä. Loimme karman, jossa maksoimme entisistä "synneistä":

Jeesuksen elämä määritettiin uskoksi, että hän kuoli meidän syntiemme vuoksi. Tämä tukee sitä uskoa, että ihmisinä lankesimme armosta, kun alussa lähdimme muista maailmoista ollaksemme maan päällä. Sen seurauksena aloimme uskoa hyvään ja pahaan, väärään ja oikeaan, valoon ja pimeyteen.

Elämässä oli kyse vain loputtomista taisteluista. Valo vastaan pimeys, hyvä vastaan paha, oikea vastaan väärä, maskuliininen vastaan feminiininen, republikaanit vastaan demokraatit, valkoiset vastaan mustat. Vahvat vastaa heikot, rikkaat vastaan köyhät.

Mieli vastaan sydän.

Kolikon toinen puoli työntää saman kolikon toista puolta vastaan.

Se on hauskaa peliä. Kunnes ei enää ole. Kunnes alamme oivaltaa, ettei kukaan oikeasti voita.

Kunnes heräämme unesta. Ja sitten elämässämme on piru irti. Sitten elämämme menee rikki. Kaikki mitä luulimme tietävämme, hajoaa lantakasaksi. Tai siltä se tuntui. Mutta se oli transformoitumista ihmisestä jumalaiseksi ihmiseksi.

Menetämme asioita, joiden luulimme määrittelevän meidät. Mutta ne ovat asioita, jotka eivät enää palvelleet meitä. Mutta se sai tuntumaan, että on täysin ilman kontrollia.

Kunnes oivallamme, ettemme olleet koskaan kontrollissa. Ainakaan sellaisessa kontrollissa, kuin luulimme olevan välttämätöntä. Mielen kontrollissa.

Olimme aina kontrollissa, mutta emme mielemme tasolta. Olimme sieluna aina kontrollissa. Se ei merkinnyt, että tiesimme, mihin asiat päätyisivät – yhtään sen enempää, kuin taitelija tietää aina, mihin maalaus päätyy.

Sielutasolla emme koskaan tuominneet luomuksiamme hyviksi tai huonoiksi.

Mutta sielutasolla tiesimme aina, että kaikki on hyvin riippumatta siitä, miltä asiat näyttivät. Että saimme uskomattomia kokemuksia elämämme aikana tässä unessa, joka tuntuu hyvin todelta. Ja niin paljon kuin sanoimmekin vihaavamme elämää ja meillä oli mielestämme helvetinmoisia kokemuksia, tulimme uuteen elämään kerta toisensa jälkeen.

Näin on, rakas ystävä, koska koko luomakunnassa ei ole tämän Maan kaltaista paikkaa saada niin syviä ja aistillisia kokemuksia.

Mutta muutama meistä täällä on päättänyt (ja jos resonoit tähän viestiin, olet yksi heistä), että tämä on viimeinen kertamme tässä huvipuistossa nimeltään Maa-planeetta. Olemme tulleet elämäkierron loppuun, olemme heränneet, ja nautittuamme jonkin aikaa kulkemisesta tällä planeetalla valaistuneina ihmisinä, monet meitä lähtevät menestyneenä eivätkä todennäköisesti palaa takaisin.

Kyse ei ole sitä, ettei ole ollut hauskaa kyytiä, vaan olemme jokseenkin valmiita. Täällä ei ole paljon muuta enää koettavana. Olemme koko lailla tehneet kaiken.

Yhtä lisäkokemusta lukuun ottamatta, rakas ystävä. Jos päätämme jäädä tänne joksikin aikaa, saamme elää tämän unen nyt sielumme perspektiivistä, ja se muuttaa kaiken.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >