HomeViestejäMaria Chambers5.4.2021 - Draama tekee tietä aistillisuudelle

5.4.2021 - Draama tekee tietä aistillisuudelle

DRAAMA TEKEE TIETÄ AISTILLISUUDELLE

Kirjoittanut Maria Chambers (soulsoothinsounds.wordpress.com)
5.4.2021
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Monet meistä ovat aina vain vähemmän kiinnostuneita draamasta. Voimme nähdä, että kaksinaisuuden maailmassa on aina puolet – on hyvä ja huono, oikea ja väärä. Oikeudenmukainen ja epäoikeudenmukainen. Ja ne jotka taistelevat toista puolta vastaan, tuntevat aina olevansa oikeamielisiä.

Monet meistä ovat kyllästyneet tuohon peliin, jossa kukaan ei todellisuudessa voita. Olemme havainneet, että jotakuta tai jotain vastaan puskeminen luo vain lisää samaa, ja kumpikin puoli työntää meitä yhtä lailla.

Ja se on tavallinen asia politiikan ja yhteiskunnallisten levottomuuksien maailmassa.

Mutta kun päästämme irti kaksinaisuudesta, se voi tuntua alkuun kummalliselta. Ja näin on, koska mieli on tottunut "kiskomaan" energiaa ja se haluaa tuntea jotain. Ihmismielellemme ei ole mitään pahempaa, kuin olla tuntematta.

Mieli haluaa tuntea olevansa elossa.

Mieli on integroitumassa jumalaiseen Itseemme, kuitenkin se kamppailee edelleen sen kanssa, että se haluaa tuntea olevansa kontrollissa ja saada energiaruokaa tunteistamme. Se on nälkäinen ja etsii jotain mehukasta draamaa, jota se voisi syödä. On kyse sitten uutisista, suhteista tai vain omista tunnereaktioistamme.

Se on ollut ihmiskokemuksemme historiaa hyvin pitkään.

TOLKUN SAAMINEN AISTILLISUUDESTA

Siis elämä ilman draamaa ja tunnereaktioita … millaista se on? Onko se pitkästyttävää? Tylsää ja monotonista?

Havaitsemme, että kyllä, on tylsyydentunnetta, koska irrottaudumme siitä tavasta, jolla ennen reagoimme elämään tällä planeetalla. Meillä oli tapana syödä ulkopuolisista lähteistä tunteaksemme tyydytystä.

Se johtaa vääjäämättä draamaan. Koska kukaan ei voi syödä mitään itsensä ulkopuolista kovin kauan, ennen kuin tuo lähde ehtyy.

Siis alkuun on tylsyydentunnetta, irrallisuutta elämästä. Alamme aistia energioita, ääniä, värejä, koostumuksia, hajuja ja makuja … ei ainoastaan rajoittuneilla ihmisaisteillamme, vaan myös sielun tuhansilla aisteilla.

Jos koskaan epäilet valokehoprosessia – tapahtuuko se oikeasti – katso vain sitä, miten omat fyysiset aistisi ovat korostuneet muutamana viime vuotena.

Tyypillisesti ikääntyessämme aistit heikentyvät … kuulosta, näöstä, haju- ja makuaistista tulee huonompia ajan kuluessa.

Kuitenkin monet meistä tulevat yliherkäksi ympäristön ärsykkeille, mikä voi saada olomme tuntumaan hyvin epämukavalta toisinaan. On sopeutumisjaksoja, jolloin keho reagoi uusiin ärsykkeisiin. Mutta ajan kuluessa se ei enää tee sitä, kun se integroituu valokehoon.

Siis aistillisuus on uusi kaksinaisuus. Tai täsmällisemmin, aistillisuus korvaa kaksinaisuuden.

Alamme tuntea elämää ennen kokemattoman syvällä ja herkullisella tasolla. Ja tarvitsematta tuntea sitä draamaan liittyvän tuskan ja kärsimyksen kautta.

Tämä transformaatio on usein työläs mielelle ja keholle. On aivan liian helppoa mennä draamaan, silloin kun tuntuu, että keho tai suhteet tai raha-asiat ovat kaaoksessa. Se on tuttu automaattireaktio.

Ja se on ok, mutta on hyvä tiedostaa, että mieli ruokailee noilla dramaattisilla tunteilla. Olen sanonut tämän monta kertaa, mutta se kannattaa toistaa. Salli kaikki tunteet. Älä juokse niitä pakoon tai yritä tukahduttaa tai muuttaa niitä. Mutta ole ainoastaan tietoinen niistä.

Mielellä on taipumusta suurennella niitä, jotta se voi syödä niiden energiaa.

Mutta tämä on hitaasti menossa pois, kun integroidumme sieluun. Huoli- ja pelkoenergia ei tartu kiinni niin, kuin ennen. Joskus saan itseni kiinni siitä, että unohdan olla huolissani jostain, mikä olisi aiemmin kuluttanut pitkän aikaa suuren määrän aikaani ja energiaani.

KAIKKI ON OMAA ENERGIAAMME

Monet meistä oivaltavat, että mikään ei todellisuudessa ole oman energiamme ulkopuolella. Että oma elämämme on oma luomuksemme, ja kaikki on vain heijastuksia omasta sielustamme. Että se mitä koemme toisen kanssa, on vain oma reaktiomme häneen, ja että hän ei voi oikeasti tunkeutua olemukseemme/olemiseemme.

Edes ne jota pidämme pimeinä tai negatiivisina.

Se ei välttämättä merkitse, että meillä on vielä pimeitä aspekteja, joista emme ole päästäneet irti, ja nuo toiset ulkopuolella ovat heijastusta niistä. Mutta se voi merkitä, että jokin tai joku sai huomiomme ja sitten reagoimme siihen, hänen perspektiiviinsä elämästä.

Reaktiomme siihen vaikuttaa meihin, ei toinen ihminen tai tilanne.

Ajattele sitä hetki. Toinen ei loukkaa meitä tai tee olostamme epämukavaa. Oma perspektiivimme häneen tekee sen. Olemme sallineet hänen vaikuttaa tunteisiimme.

Ihmismieli ei täysin ymmärrä tätä, eikä sen todellisuudessa tarvitsekaan. Mutta on hyödyllistä tiedostaa, silloin kun huomaamme luiskahtavamme johonkin draamaan, että mikään ulkopuolellamme ei voi perimmiltään loukata meitä tai vaikuttaa mielialaamme.

Vain omalla reaktiollamme on tuo vaikutus meihin.

Siis kukaan ulkopuolellamme ei kykene saamaan meitä tolaltaan, on kyse syyllisyydestä tai vihasta tai aggressiivisuudesta. Emmekä me kykene loukkaamaan ketään muuta. Hänkin sallii meidän vaikuttaa omaan perspektiiviinsä, omiin tunteisiinsa.

Jos tämä ei muuta koko perspektiiviämme politiikasta, yhteiskunnallisista ongelmista, taloudesta, maailman tapahtumista ja ihmisten välisistä suhteista, niin mikä muuttaa?

Siis aistillisuus on uusi perspektiivimme elämään ollessamme täällä ruumiillistuneina mestareina. Se ei merkitse, ettei koskaan ole mitään draamaa tai haasteita. Niin kauan kun elämme edelleen kaksinaisuusjärjestelmässä planeetalla, joka rakastaa edelleen draaman esittämistä, on haasteita.

Mutta jos samaistut näihin viesteihin, olet jo hyvin matkalla ihmisesi ja sieluitsesi integroimiseen, ja se merkitsee, että sinulle on varastossa poikkeuksellista ja aistillista kokemista.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >