HomeViestejäMaria Chambers19.4.2021 - Jumala ei ole yksityiskohdissa

19.4.2021 - Jumala ei ole yksityiskohdissa

JUMALA EI OLE YKSITYISKOHDISSA

Kirjoittanut Maria Chambers (soulsoothinsounds.wordpress.com)
19.4.2021
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Vanha ajatelma "Jumala on yksityiskohdissa" ei päde ruumiillistuneeseen valaistumiseen.

Tiedän pari ihmistä – ystävää itse asiassa – jotka muistavat hyvin yksityiskohtaisia asioita menneisyydestään. On kyse sitten päivästä, hetkestä ja kaikista ympäristötekijöistä, joita liittyy mukaan.

Ja tunnen syvää kunnioitusta ja olen aina vaikuttunut, kun he kuvaavat niitä minulle.

Ja kun vertaan omaa muistiani tapahtumista ja asioista elämässäni, minulla ei ole mitään vastaavaa ja minua voitaisiin pitää huonomuistisena.

Mutta tiedän nyt paremmin. Tiedän, että tämä johtuu siitä, että tässä transformoitumisessa ihmisestä jumalaiseksi ihmiseksi muisti ei ole tärkeä. Itse asiassa se voi mennä tielle todella aistillisessa elämän kokemisessa.

Sielumme ei ole kiinnostunut yksityiskohdista. Se on mielen asia, ja sille on paikkansa monissa elämän asioissa tällä planeetalla. Yksityiskohdat ovat tärkeitä monilla elämän alueilla – teknologiassa, lääketieteessä, luonnontieteissä ja joissain luovuuden aspekteissa.

Mutta nuo yksityiskohdat ratsastavat sieluinspiraation siivillä.

Siellä mihin olemme menossa henkemme ruumiillistamisessa, huomaamme, että sielumme on paljon kiinnostuneempi kokemusten ydinolemuksesta, ei yksityiskohdista, kuten päivämäärä, aika, paikka tai mitä meillä oli päällä.

Se ei ole oikeasti kiinnostunut syntymäpäivistä – omastamme tai kenenkään muun. Sama pätee vuosipäiviin, juhlapyhiin tai mihin tahansa aiheeseen, joka vaatii tietoa historiallisista faktoista ja merkkihenkilöistä.

Se ei ole kiinnostunut siitä, kuka olimme muissa elämissä, tai nimistämme ja ammateistamme noissa elämissä.

Sielu on kiinnostunut kokemustemme viisaudesta – tässä ja kaikissa muissa elämissä. Se haluaa tiivistää kaikkien kokemustemme ytimen. Elämän aistillisuuden.

Sieluasi ei voisi vähempää kiinnostaa, millaista autoa ajat. Tai miten vanha olet, mikä sukupuolesi, kansallisuutesi, rotusi, poliittinen suuntautumisesi on tai miten paljon sinulla on rahaa pankkitilillä.

Se ei tuomitse sinua sen perusteella, mitä teit tai et tehnyt tässä tai jossain muussa elämässä. Et saa pisteitä olemisesta parempi ihminen. Tuota käsitettä ei ole olemassa, mitä sieluusi tulee.

Ja voit olla varma, että sielu on tiivistänyt kaikista elämänkokemuksista ytimen ja viisauden.

Se ei merkitse, ettemme voi nauttia mistä tahansa muistoistamme tai vaalia niitä. Mutta huomaamme, että useimmiten muistojamme on värittänyt ihmishavaintomme noista tapahtumista.

Ja kun integroimme sielumme, ihmisperspektiivi sulautuu hitaasti sielumme perspektiiviin noista kokemuksista. Se on valtavan erilainen kuin ihmisperspektiivimme.

Siitä syystä tuntuu toisinaan, että meiltä menee muisti ja myös järki. Vapautamme vanhoja esi-isiltä perittyjä energioita mielestä ja fyysisestä kehosta.

Siitä syystä tämä prosessi tuntuu etenevän niin hitaasti. Ei ole mikään pikku juttu siirtyä pääasiallisesta ihmisperspektiivistä pääasialliseen sieluperspektiiviin elämästä. Jos se tapahtuu liian nopeasti, on suuri mahdollisuus, että päädymme toiselle puolelle nopeammin, kuin olisimme halunneet. Vaikka monille se oli todellisuudessa se, mitä he halusivat. Eivät kaikki ole valmiita käymään läpi tämän transformaation myöhempiä vaiheita, jotka voivat olla vaikeimpia.

Sitä vaihetta jolloin asioita tulee intensiivisesti esiin puhdistettavaksi, jotta emme tuo niitä sielumme ruumiillistumiseen. Koska sellainen mikä ei ole tasapainossa, korostuu miljoonakertaisesti. Energiat ovat hyvin voimakkaita.

Siis kaikista fyysisen elämän herkullisista yksityiskohdista – on kyse luonnosta, ruuasta, musiikista, taiteesta, teknologiasta, fyysisestä kehosta – nautitaan vain tuon kokemuksen aistillisuuden vuoksi. Kyse ei ole siitä, että yksityiskohdat menevät pois. Mieli rakastaa yksityiskohtia, ja sillä on edelleen noiden yksityiskohtien kokemisen ilo, mutta ne eivät ole enää päätapahtuma.

Ja mielenkiintoinen asia tapahtuu, kun tunnemme elämää tuosta aistillisesta ja laajemmasta perspektiivistä. Elämä alkaa palvella tuota iloperspektiiviä ja toimittaa meille enemmän ja enemmän aistillisia ja iloisia kokemuksia.

Ja kaikki yksityiskohdat loksahtavat paikoilleen.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >