HomeViestejäMaria Chambers31.3.2021 - Sukupuolen yli siirtyminen

31.3.2021 - Sukupuolen yli siirtyminen

SUKUPUOLEN YLI SIIRTYMINEN

Kirjoittanut Maria Chambers (soulsoothinsounds.wordpress.com)
31.3.2021
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Kun puhun maskuliinisesta ja feminiinisestä ruumiillistuneeseen valaistumiseen liittyen, en puhu sukupuolesta. Puhun jokaisen ihmisen ominaisuuksista, jotka auttavat häntä tasapainottumaan.

Olen kirjoittanut laajasti siitä, että jumalainen maskuliinisuus ja jumalainen feminiinisyys tulevat takaisin yhteen ja integroituvat, koska planeetta on ollut äärimmäisen epätasapainossa, maskuliinisuuteen kallellaan. Ja siinäkään ei ole kyse miehistä ja naisista.

Jumalaista feminiinisyyttä on nyt planeetalla, ja se palauttaa tasapainon, jota on tarvittu hyvin pitkään. Kokeilu maskuliinisuuden ja feminiinisyyden erottamisesta on tulossa hitaasti päätökseen. Se oli dynaaminen kokemus, joka oli osa sielumme evoluutiota.

Ei ole sattumaa, että tällä hetkellä planeetalla on myriadeja tapoja ilmaista sukupuolta. Tai voimme myös sanoa, että on ilmaisumuotoja, jotka ovat sukupuolettomia. Tai jokin sekoitus. Se on merkki, ettei itseä voi rajoittaa. Se, haluaako sielumme ilmaista ensisijaisesti maskuliinisuutta, feminiinisyyttä, jotain siltä väliltä vai jotain täysin muuta, on merkki ajoista, joita elämme. Rajoittuneisuudesta vapautumisen ajoista.

Vaikka olen kasvanut naispuolisessa kehossa, minussa on osia, joita on ilmaistu maskuliinisena ja androgyyninä.

Olen ilmaissut tätä androgyynisyyttä erityisesti taideteoksissani.

Meillä kaikilla on odotuksia perheeltä, ystäviltä ja yhteiskunnalta siitä, että käyttäydymme ja ajattelemme tietyillä tavoilla, koska olemme syntyneet tiettyyn sukupuoleen. Useimmat eivät koskaan edes ajattele, että käytössä on monia vaihtoehtoja. Ja jos he ajattelisivat, he eivät uskaltaisi toimia sen mukaan siitä pelosta, että heidät heitetään pois perheestä, yhteisöstä ja yhteiskunnasta.

Nuo miesten tekemät säännöt ovat nyt hitaasti purkautumassa.

Meillä saattaa edelleen olla painetta käyttäytyä tai ilmaista tietyllä tavalla sukupuolemme vuoksi – esim. naisten pitäisi olla suloisia ja hoivaavia, tai miesten pitäisi olla vahvoja ja stoalaisia.

Tämä on suhteita koettelevaa aikaa oman heräämisemme vuoksi. Jotkut suhteet eivät voi kestää omaa muutostamme. Monet meistä eivät voi kuvitella olevansa se ihminen, joka olimme vasta vuosi sitten.

POSEERAA

Muoti on upea esimerkki itsen myriadien aspektien ilmaisemisesta. Näemme nyt miehiä, jotka käyttävät hametta, korkokenkiä, huulipunaa ja kynsilakkaa. He haluavat ilmaista osiaan, jotka ovat aistillisia. He kokevat edelleen valtavan määrän syrjintää ja pilkkaa, myös niiltä jotka kutsuvat itseään valaistuneeksi. Mutta näin on, koska feminiinisyys on kielletty hyvin pitkään. Ja hyvin pitkään miestä joka ilmaisee tuota osaansa, on pidetty vähempiarvoisena.

VANHALLE KUOLEMINEN TUO VAPAUDEN

Kun lakkaamme määrittelemästä itsemme sukupuolisen suuntautumisen, sukupuolen, iän tai minkään keinotekoisen rakenteen mukaan, koemme sellaista vapautta, jota emme ole koskaan ennen tunteneet.

Ja se vaatii kuolemista vanhalle. Sen vanhan ihmisidentiteetin purkamista, joka kahlehti meidät tiettyihin rajoihin. Nuo rajat palvelivat meitä, ja säilöimme tuon viisauden sielutasolle.

Ja nyt meillä on vapaus ilmaista niitä sielumme osia, jotka ovat ehkä tunteneet itseään rajoitettavan aiemmin.

Mutta vain jos päätämme olla ottamatta asioita henkilökohtaisesti, kun muut haluavat meidän mukautuvan tiettyyn sukupuolirooliin. Tiedämme nyt paremmin. Tiedämme, ettei vapautemme ole yrityksessä miellyttää muita jollain tasolla. Vapautemme on uskollisuudessa itsellemme joka hetki. Minkä tahansa ilmaisumuodon se ottaakin.

Jos tunnet halua ilmaista jotain aspektiasi, voit olla varma, että se on sielusi, joka haluaa ilmaista. Ja sen vuoksi, vaikka mielesi olisi vähän haluton, se ei voi mennä pieleen.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >