HomeViestejäMaria Chambers7.2.2021 - Mitä feminiinisyys on?

7.2.2021 - Mitä feminiinisyys on?

MITÄ FEMINIINISYYS ON?

Kirjoittanut Maria Chambers (soulsoothinsounds.wordpress.com)
7.2.2021
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Feminiinisyys katsoo itseä, ihmiskuntaa ja elämää laajemmasta perspektiivistä.

Se on aistillisuutta, joka sisältää fyysisen kehon ja itse elämän. Se on täyden tunnekirjon kokemista, mikä on toisinaan myös vihaa.

Se on lempeyttä ja myötätuntoa itseä ja elämää kohtaan. Se on sallimista. Itsensä sallimista olla haavoittuva. Kaiken elämän sallimista virrata läpi. Sensuroimatta. Se merkitsee myös omien rajojensa hyväksymistä, sallimatta koskaan rikkoa noita rajoja.

Se on hillitöntä iloa elämästä ja omasta seksuaalisuudesta ja aistillisista kokemuksista.

Feminiinisyys hyväksyy täysin itsensä ja oman ihmisyytensä. Se rakastuu itseensä joka päivä enemmän, kun terälehtiä avautuu yksitellen, mikä paljastaa fyysisen kehon kauneuden ja uhkeuden ja sielun leikkisyyden.

Se on luovuutta korkeimmassa muodossaan, sielun ilmaisuna. Se on taiteellista ilmaisua kaikissa muodoissaan. Taidetta, musiikkia, kirjoittamista, tanssimista, minkä tahansa luomista, mikä ilmaisee sielun aistillisuutta. Se on myös elämistä veistoksena, jonka sielu on suunnitellut. Kehosta tulee perimmäinen, elävä taidemuoto, joka ilmaisee liikkeen kautta sielun intohimoa olla ihmisvastineensa kanssa.

Tanssia maskuliinisuuden kanssa. Sallia maskuliinisuuden tukea, muttei koskaan varjostaa tai kontrolloida.

Se on ultraherkkyyttä energioille, sekä fyysisille että esoteerisille. Se on elämän tuntemista kaikilla aisteilla, sekä ihmis- että jumalaisilla aisteilla, pitämättä kiinni mistään – fyysisesti tai tunteellisesti – mikä on vähemmän iloista.

Se on täydellistä myötätuntoa itseä ja muita kohtaan. Mikä merkitsee, ettei ole sympatian tarvetta. Feminiinisyys tietää vaistomaisesti, että kaikki muutkin ovat täysivaltaisia ja heillä on oma polkunsa.

Feminiinisyys on samanlaista kuin koko yöäänien orkesteri, chickadeiden, yölintujen ja sammakkovauvojen kakofoniaa, jotka kaiuttavat lauluaan kevätsäteen jälkeen. Maan ja metsän tuoksut ovat huumaavia. Se on syvä ja rikas aistillinen ja tunnekokemus.

Se on häpeämätöntä riemukkuutta elämästä.

Ja se on kaikkea tuota, sulautuneena paikaan jossa aikaa ei ole.

Jossa ei ole mitään. Jossa on kaikki, mitä on koskaan ollut – jokainen ajatus, teko ja tunne.

Feminiinisyys on paljon suurempaa, kuin yhteiskunta on määritellyt. Paljon upeampaa kuin vanhempamme ovat opettaneet. Feminiinisyyttä ei voi hillitä. Se haluaa ilmaista, kehittyä ja laajentua.

Se on jokaisessa ihmisessä, sukupuolesta riippumatta.

Se on hänen olemassaolonsa elinvoimaisin ja merkittävin aspekti.

Ei ole sattumaa, että feminiinisyyden ominaisuudet ovat linjassa sielun, korkeamman itsen, ikuisen itsen piirteiden kanssa – mitä nimeä haluammekin käyttää.

Ei ole myöskään sattumaa, että ihmiskunta on kieltänyt feminiinisyyden ja ollut kunnioittamatta ja luottamatta siihen hyvin, hyvin kauan. Sen seurauksena naista on kohdeltu toisen luokan kansalaisena eikä hän ole tuntenut turvalliseksi olla oma itsensä.

Feminiinisyys on kantanut haavoja yhtä paljon kuin maskuliinisuus.

Mutta nyt jumalaisen feminiinisyyden noustessa, nuo haavat parantuvat. Kärsimyksellä, syyllisyydellä ja häpeällä ei ole nyt sijaa feminiinisyydessä. Yhtä lailla kuin vihalla, aggressiivisuudella ja hylkäämisen tunteella ei ole sijaa maskuliinisuudessa.

Feminiinisyys ja maskuliinisuus kunnioittavat ja arvostavat toisiaan, ja yhdistyvät, sulautuvat yhteen ja tanssivat yhdessä. Ne eivät tietenkään koskaan ole olleetkaan oikeasti erillään, mutta henki erotti ne halussaan tuntea itsensä.

Meidän ei enää tarvitse esittää tuota galaktista tarinaa maskuliinisuuden ja feminiinisyyden välisestä konfliktista.

Me jotka olemme päättäneet herätä ja tulla oivaltaneeksi tässä elämässä, olemme hyväksyneet oman feminiinisyytemme – ja kaikki sukupuolet ovat edustettuna tässä ryhmässä.

Olemme ehkä huomanneet vastarintaa sallia ja luottaa, että sielu on elämämme johtoasemassa. Tämä on ymmärrettävää. Kauan sitten loimme illuusion erillisyydestä sielumme kanssa.

Mutta nyt olemme päästämästä irti vastarinnasta sekä jumalaista feminiinisyyttämme että sielumme läsnäoloa kohtaan.

Feminiinisyyden hyväksyminen kulkee käsi kädessä sielumme hyväksymisen kanssa.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >