HomeViestejäMaria Chambers26.2.2021 - Muusa

26.2.2021 - Muusa

MUUSA

Kirjoittanut Maria Chambers (soulsoothinsounds.wordpress.com)
26.2.2021
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Olemme puhuneet siitä, että monien valotyöntekijöiden ja erityisesti naisten ottama huolehtijarooli vapautetaan ihmisen mielestä ja kehosta tässä ruumiillistuneen valaistumisen prosessissa.

Siis mitä se merkitsee konkreettisella, jokapäiväisemmällä tavalla?

Se merkitsee, ettei enää ota vastuuta siitä, miltä muista ihmisistä tuntuu.

Ja tämä tapahtuu luonnostaan. Huomaamme nyt enemmän kuin koskaan, ettemme ole kiinnostuneet olemaan muiden "syötävänä". Tiedämme, missä rajamme ovat ja miten asetamme ne.

Se merkitsee myös, että tulee esiin tunteita, jotka liittyvät rajojen asettamiseen ja siihen, miten olemme tekemisissä muiden ihmisten kanssa elämässämme. Meidän ei pidä sekoittaa noita tunteita siihen, että olemme tehneet jotain väärin. Tässä kohtaa oma sielumme tuo ne meille, tiivistää viisauden niistä ja integroi ja transformoi ne puolestamme.

Muistan katselleeni elokuvan nimeltään Muusa, jossa nainen ilmestyy ihmisten elämiin, erityisesti niiden jotka ovat luovia ja joilla on tuo luova osa itsestään tukossa.

He huomaavat haluavansa olla tuon naisen seurassa, ja he antavat tälle monia lahjoja, jotka hän ottaa vastaan suopeasti, ja sitten heittää päälleen viitan, jossa on runsaasti lahjoja asiakkailtaan. Hän ei todellisuudessa tee paljonkaan muuta asiakkaidensa hyväksi, kuin viettää aikaa heidän kanssaan – eikä itse asiassa sitäkään kovin paljon.

Siis hän vain hengailee noiden ihmisten kanssa lyhyitä aikoja. Hän ei hoivaa heitä, hän ei hivele heidän egoaan. Hän ei oikeasti anna heille ideoita romaaneihin tai näytelmiin.

Hän vaikuttaa luottavan kovasti itseensä ja siihen, että hän vain on heidän kanssaan.

Jossain määrin näen tämän kuvan meinä uudessa roolissamme. Heijastamme sielua, joka on itsessään jo ehjä ja kokonainen. Se on jo arvokas, joten sen ei tarvitse pyrkiä arvokkuuteen. Se on aistillinen ja ilmaiseva. Mutta sillä ei ole tarvetta tehdä myönnytyksiä voidakseen ilmaista itseään.

Muusa on sielumme kauneus ja aistillisuus.

Inspiroimme muita pelkästään olemalla itsemme. Ei vanha ylihoivaava ja osaaottava itsemme, vaan kaunis, laaja ja itsevarma itsemme.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >