HomeViestejäMaria Chambers20.12.2020 - Kotiin tuleminen

20.12.2020 - Kotiin tuleminen

KOTIIN TULEMINEN

Kirjoittanut Maria Chambers (soulsoothinsounds.wordpress.com)
20.12.2020
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Tämä vuoden 2020 pohdiskelupostaus on osa "Litebeing's Change Challengea", jonka teemana oli: Miten olet muuttunut sisäisesti? Voitko jakaa uusia ajatuksia, ideoita, projekteja tai asenteita, joita on versonut evoluutiosi tuloksena (kuluneena vuotena 2020)?

Voin varmuudella sanoa, että tänä kuluneena vuotena, tänä koronaviruksen ja poliittisen ja yhteiskunnallisen levottomuuden vuotena, lohikäärmeeni on ruopannut esiin joitain syviä sisäisiä ongelmia. Niistä yksi oli eräs fyysinen ongelma, joka on ollut sekä kamala että nöyryyttävä.

Sellainen joka on johdattanut mieleni pelkoon, vihaan ja toivottomuuteen.

Mutta totuus on, että tuo ongelma työnsi minut myös syvään yhteyteen sieluni kanssa, ja luottamukseen, jollaista en ole kokenut aiemmin. On helppoa luottaa sieluumme, kun asiat näyttävät menevän hyvin, mutta silloin kun elämämme tuntuu hajoavan palasiksi, on paljon vaikeampaa uskoa tähän transformaatioprosessiin.

Tai siihen, että kykenemme ruumiillistamaan hengen tässä elämässä.

Mutta saavutin "tee se tai kuole" -kohdan, jossa en tyytyisi mihinkään vähempään, kuin kokemaan sieluni luottamuksen ja ilon. Kulkisin tällä planeetalla oivaltaneena mestarina, tai sitten en ollenkaan.

Keskivertoihmisestä se kuulostaa tavallaan hullulta. Mutta ihmisenä joka on integroimassa ikuisen itsensä, sielunsa, se on täysin oikein.

Mutta se ei tapahdu kaikki kerralla. Se vaatii aikaa, ja se on äärimmäisen epävarmaa. Se on kuin mikä tahansa uusi suhde, jossa kumpikin tutustuu toisiinsa. Tässä tapauksessa minä ja sieluni. Voitko kuvitella skeptisen, rajoittuneen ja puolustautuvan ihmismielen sulautuvan yhteen luottavan sydämen ja ilontäyteisen, rajattoman ja oivaltaneen sielun kanssa?

Ei niin, ettei sieluni olisi ollut tässä kanssani koko ajan … mutta tuo erillisyysilluusio on purkautunut hitaasti.

Tämä vuosi toi muita syviä ongelmia tunnustettavaksi ja puhdistettavaksi. Oli taloudellista pelkoa ja sitten suhdehaaste. Vanhoja pelkoja tuotiin etualalle, ja päätin hyväksyä ne ja kutsua vain sieluni transformoimaan ne puolestani. Pelko oli iso juttu, ja häpeä ja syyllisyys. Näiden tunteiden tunteminen oli epämiellyttävää, mutta tunsin, että ne tulivat esiin lopullista puhdistamista varten. Tuo syyllisyys luulemisesta, että tajusin asiat väärin, ja tunne velvollisuudesta huolehtia muiden tunteista … tämä on ollut vuosi kaiken sen puhdistamiseen.

Pelko, että sieluni hylkää. Tunne, että on hyvin haavoittuva ja yksin tässä tiheässä kehossa ja ympäristössä. Pelko, että eläisi vähemmän vapaata ihmiskokemusta, oli erittäin pelottava.

Oivalsin, etten ollut täällä ollakseni riippuvainen muista ihmisistä, vaan antautuakseni täysin sille osalleni, jolla on ollut koko ajan vastuu minusta huolehtimisesta – sielulleni.

Siis tässä se on: kolme kriittistä ongelmaa, joita tunnumme ihmisinä käsittelevän. Terveys, talous ja suhteet. Ja niiden kautta kaikkein tärkein kokemus: tuntea, aistia ja nähdä sieluni perspektiivistä ja tulla täysin tietoiseksi.

Siis lohikäärmeeni, sieluni osa joka varmistaa, että olen hyvin valmistautunut ruumiillistumiseeni, on ollut hyvin kiireinen tänä vuonna.

Ja olen oppinut kaikkien näiden haasteiden kautta, että asiat todellakin ratkeavat. Kenties eivät juuri niin, kuin ihminen odottaisi. Mutta tavallisesti paljon, paljon paremmin.

Mutta opin myös, että minun täytyi kokea hyvin epämukavia tunteita tämän prosessin aikana. Ja kriittisin oppimani asia on, että jos halusin jäädä tänne tietoisena olentona, minun täytyi luovuttaa elämäni, terveyteni ja taloudellinen yltäkylläisyyteni sieluni haltuun.

Se merkitsi, että minun täytyi luopua yrityksestä selvittää asioita itse. Se oli vaikeaa.

Ja se haastaa minut edelleen. Mutta se on ainoa tapa, jolla homma toimii eteenpäin mentäessä. Muuten se todella sattuu – siihen pisteeseen saakka, ettei halua olla täällä.

Mutta se on hyvä asia. Koska nuo kriittiset risteykset, nuo "tee se tai kuole" -hetket, muuttavat sisäisen perspektiivimme pelokkaasta ja epäilevästä ihmisestä ilontäyteiseen ja itsevarmaan sieluun.

Olen oppinut kuluneena vuotena, ettei ihmisegoni tehtävä ole ottaa selvää mistään. Erityisesti jos se liittyy ruumiillistuneeseen valaistumiseeni. Ja kun asiat näyttävät pahenevan, tiedän nyt, että se on vain osa prosessia. Että olen juuri siinä, missä minun tarvitsee olla.

Jotkut ihmiset 3D:ssä väittävät, että maailma on hajoamassa, se tulee aina vain pahemmaksi ja olemme kaikki menossa kohti itsetuhoa, erityisesti koronaviruksen vuoksi. He osoittavat kaikkea vahinkoa, jota se näyttää tuoneen talouteen ja muihin järjestelmiin.

Mutta se mikä vaikuttaa kaaokselta ja asioiden hajoamiselta, on vain oire muutoksesta. Oire vanhan siirtymisestä pois, tehden tilaa uudelle perspektiiville. Se on selvittämistä ja puhdistamista.

Ja nyt sovellan tuota totuutta omaan elämääni ja omaan kehooni.

Se mikä vaikuttaa toivottomalta tilanteelta, on pelkästään vanhaa energiaa, joka puhdistuu ja tekee tietä uudelle tietoisuudelle. Se tekee tietä valokeholle. Sielulle.

Ja se todellakin vaatii aikaa, ja se on ok.

On suuri lahja, että kuluneena vuotena, jolloin monet huomasivat olevansa kotona enemmän, minä huomasin tulevani kotiin suloiseen, rakastavaan ja kykenevään sieluuni.

Ja tuossa paikassa elämällä ei ole muuta vaihtoehtoa, kuin palvella minua mitä tyydyttävimmällä tavalla.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >