HomeViestejäMaria Chambers30.11.2020 - Muutospioneerit

30.11.2020 - Muutospioneerit

MUUTOSPIONEERIT
 
Kirjoittanut Maria Chambers (soulsoothinsounds.wordpress.com)
30.11.2020
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Jos luet näitä sanoja ja samaistut tämän blogin materiaaleihin, olet muutospioneeri. Ulkoinen maailmasi ei ehkä tunnu heijastavan tuota totuutta, ja näin on, koska muutokset ovat olleet sisäisiä. Ja kuten tiedämme, todellinen muutos alkaa sisätasoilta.
 
Useimmat ihmiset yrittävät vaikuttaa muutokseen "puristamalla" ulkopuolelta, ponnistelemalla ja puskemalla. He uskovat, että heidän täytyy muuttaa ensin ulkoisia olosuhteita voidakseen tuntea iloa, rauhaa ja tasapainoa.
 
Näin on, koska mieli on ehdollistunut olemaan elämämme ruorissa ja se on tuntenut vastuuta elämästämme ja hyvinvoinnistamme. Se kaikki oli osa suurta kokeilua.
 
Kun katsomme politiikan ja sosiaalisen median maailmaa, näemme loputtomasti taisteluja ryhmien ja ideologioiden välillä. On niitä, jotka haluavat muutosta, ja niitä jotka haluavat säilyttää valitsevan tilan.
 
Mihin tahansa ryhmään samaistuukin, todellisuudessa ei ole oikeita tai vääriä ryhmiä ja ihmisiä. Se kaikki on vain eri perspektiivejä.
 
Mutta ongelmana on, että jokainen ryhmä näyttää yrittävän saada toisen puolen olemaan väärässä ja keikauttaa vastapuolta omaan suuntaansa. Se ei yksinkertaisesti toimi.
 
Ja sama pätee mieleemme. Mieli on elänyt satoja tai jopa tuhansia elämiä selviytymismoodissa tällä planeetalla. Sen perspektiivi on usein paremmin konservatiivisella puolella. Se on varovainen historiansa vuoksi ihmisenä. Joka kulman takana oli vaara, ja mielen täytyi suojella ihmistä. Siis emme oikein voi moittia mieltä sen halusta suojella meitä.
 
Ja muuten, se pätee myös kehoomme. Sillä on oma tietoisuutensa ja se vastustaa muutosta. Siitä syystä on ollut niin monia ylösnousemus/valokeho-oireita, joiden kanssa täytyy kamppailla.  
 
Siis emme voi tuomita mieltä tai kehoa, koska ne ovat tehneet parhaansa hyväksemme. Mutta kumpaankin on kerääntynyt paljon syyllisyyttä ja häpeää. Syyllisyyttä siitä, etteivät ne ole palvelleet meitä paremmin. Ja tuo syyllisyys on matkalla ulos.
 
Jos sitä odotellessa yrittää pakottaa mieltä tai kehoa uuteen tapaan, se ei toimi ja se vain kostautuu. Meidän täytyy luottaa, että silloin kun jokin täytyy tehdä eri tavalla, tiedämme sen syvällä tasolla.
 
Esimerkiksi oli monta kertaa, kun yritin käyttää lisäravinteita tai yrttilääkkeitä tiettyihin vaivoihin, ja vaikka ne toimivat ennen, nyt tuntuu tapahtuvan päinvastoin.
 
Tai unohtaisin jatkuvasti ottaa lisäravinteita. Nämä ovat esimerkkejä siitä, että sieluni tönii minua sallimaan asioiden vain olla, jotta se voi ratkaista ne omalla tavallaan. Jotta valokeho joka on todellinen ja luonnollinen kehomme, voi tulla sisään ja vakauttaa fyysisen kehon.
 
Se on vienyt minulta pitkän aikaa, mutta alan luottaa, että sieluni ja valokehoni ovat hyvin kykeneviä huolehtimaan terveydestäni ja hyvinvoinnistani ilman minun puuttumistani asiaan. Vaikka asiat tuntuisivat pahenevan jonkin aikaa.
 
Siis se on prosessi, eikä siitä ole mitään hyötyä, että yrittää järkyttää mielen tai kehon muutokseen. Sielumme tietää juuri oikean määrän muutosta (valoa) mielelle ja keholle. Se on vähitellen tapahtuva prosessi hyvästä syystä.
 
Voitko kuvitella, että tuo suuri osasi on olemassa, se on täällä kanssasi ja se organisoi valaistumisesi, valokehointegrointisi ja oivaltamisesi?
 
Mutta taas kerran, olemme pioneereja. Tämä kaikki on uutta aluetta. Useimmat ihmiset eivät ymmärtäisi, mitä helvettiä oikein teemme tai mistä puhumme. Kamppailemme itsemme kanssa. Tai mielemme kamppailee.
 
Mutta parasta mitä voimme tehdä, on vain sallia tämän prosessin tapahtua. Ei kyseenalaistaa jokaista oiretta, kun se tulee, on se sitten fyysinen tai tunnepuolta. Ja sallia sen vain olla. Muistuttaen itsellemme, ettei ole oikeaa tai väärää, hyvää tai huonoa – on vain tämä syvällisin kokemus, joka meillä koskaan on.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >