HomeViestejäMaria Chambers6.12.2020 - Elämän matka/kyytiä

6.12.2020 - Elämän matka/kyytiä

ELÄMÄN MATKA/KYYTIÄ
 
Kirjoittanut Maria Chambers (soulsoothinsounds.wordpress.com)
6.12.2020
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Jokin aika sitten joimme rakkaan ystäväni kanssa kannabista. Minun olisi pitänyt olla viisaampi. Kokemukseni marihuanan kanssa eivät ole olleet mahtavia. Saan vähemmän kivoja sivuvaikutuksia. Kyse ei ole siitä, että aine ei olisi ollut laadukasta tai olisin ottanut liikaa – en vain ole hyvä kandidaatti siihen hommaan.
 
Minulle yksinkertaisesti tulee liian paljon fyysistä ja henkistä epämukavuutta sen antiin, humaltumisen nähden.
 
Ja koska pääsen noihin autuustiloihin omin avuin ja ilman sivuvaikutuksia, miksi vaivautuisin?
 
No, koska joskus tuntuu siltä, että nuo rauhan ja autuuden tilat ovat vaikeasti tavoitettavia.
 
Mutta ollessani taannoin tuossa humalassa, jouduin todella paniikintäyteiseen ja vainoharhaiseen paikkaan. Ja rakas ystäväni yritti rauhoitella minua ja kysyi, mikä suurin pelkoni oli tuolla hetkellä?
 
Sanoin sen olevan järkeni menettäminen.
 
Se yllätti minut. Kuitenkin se on yleisin pelko, joka liittyy kannabisvainoharhaisuuteen ja myös koko tähän transformaatioprosessiin.
 
Kannabiksen myötä prosessi ei ole kovin lempeä. Se voi riuhtaista mielen äkkiarvaamatta pois mukavuusalueeltaan ja aiheuttaa tunteen täydellisestä kontrollin menettämisestä.
 
Luonnollisen transformaatioprosessin myötä, sielu opastaa mieltämme asteittaisemmin, antamatta sille kerralla enempää, kuin se pystyy käsittelemään.
 
Mutta mieleni ei tuntenut olevansa turvassa. Se oli niin uudella alueella.
 
Aikomukseni oli rentouttaa mieli, ja se tapahtuikin vähäksi aikaa, mutta sitä seurannut totaalinen paniikki ei ollut tuon matkan arvoinen.
 
Muistan sanoneeni, kuten tein pari kertaa aiemmin juodessani sitä: "En malta odottaa, että pääsen takaisin normaaliin neuroottiseen itseeni." Siinä ainakin tunnen omat demonini.
 
Siinä ainakin olin mukavuusalueellani.
 
Mutta olen iloinen, että se tapahtui, koska se antoi minulle uutta arvostusta siinä, miksi tämän transformaation täytyy tapahtua vähitellen. Ei ainoastaan keho, vaan myös mieli tarvitsee aikaa sopeutua ja tottua täysin uuteen perspektiiviin elämästä.
 
Sielumme perspektiiviin.
 
Toisaalta on ollut ylösnousseita mestareita, jotka valitsivat äkkinäisen tavan, ja siitä syystä useimmat heistä lähtivät planeetalta valaistumisensa jälkeen.
 
He eivät olleet valmistautuneet ruumiillistamaan henkeä, mentaalisesti tai fyysisesti.
 
Niinpä he räjähtivät. He lähtivät. Jotkut kursailematta.
 
Olen kirjoittanut kaksi postausta kannabiksesta ja valaistumisesta, joten en mene tässä yksityiskohtiin, mutta riittää kun sanon, että valaistumiseen ja oivaltamiseen ei ole oikopolkuja.
 
Ja hyvin kyvykäs ja viisas sielumme on räätälöinyt tämän prosessin täydellisesti kullekin meistä. On energioita, jotka täytyy vapauttaa ja transformoida, ja se vie aikaa.
 
Mieli sekoaa jo, koska se ei voi enää kontrolloida asioita entiseen malliin. Se on hitaasti alistumassa sydämellemme ja sieluolemuksellemme.
 
Sielumme on viisaampi, kuin että se kiskaisisi ihmisen yli sen, minkä tämä pystyy käsittelemään. Ehdottomassa rakkaudessaan meitä kohtaan, se ei tyrkytä kutsumatta itseään kokemuksiimme.
 
Kyllä, avasimme tuon oven jokin aika sitten, ja sielumme valo tuli ja alkoi korostaa ja vapauttaa jumiutuneita energioita puolestamme. Se on ollut ja on edelleen hyvin epämiellyttävää, mutta meitä ei työnnetä hulluuteen tai hermoromahdukseen.
 
Vaikka siltä joskus tuntuu.
 
Mutta tämä on monilla meistä suunniteltu elämäksi, jossa ruumiillistetaan henki ja tuodaan yhteen kaikki muut elämämme ja kaikki aspektimme.
 
Niinpä se on intensiivistä, kuten tiedämme. Monet meistä halusivat sen olevan "tee se tai kuole". Tämä elämä tai ei ollenkaan.
 
Valitsimme nopeutetun polun.
 
Mutta silti sielumme on ohjaksissa syystä. Se tietää, miten hoidetaan kaikki yllä mainittu. Sillä on viisautta. Ja sillä on valaistunut perspektiivi.
 
Jos tulisimme liian pian tietoiseksi sielumme oivaltamisesta, luultavimmin lähtisimme planeetalta.
 
Niinpä prosessi on asteittainen ja sielumme täydellisesti ajoittama.
 
Ja tietysti ihmisemme kärsimättömyys ja turhautuminen on otettu huomioon. Ja luoja kiitos, voimme jakaa turhautumisen toistemme kanssa. Ei ole sattumaa, että internet-teknologia luotiin juuri tähän aikaan planeetalle.
 
Ja oletko huomannut, että sen käyttämisestä tulee helpompaa ja edullisempaa? Kaikki suunnitelman mukaista.
 
Kaikki mitä elämässämme tapahtuu, on tarkoituksellista. Se kaikki tapahtuu oivaltamistamme varten. Kaikki tämä tehdään tasoilla, joita meidän ihmisenä ei tarvitse ymmärtää.
 
Nautitaanpa tästä viimeisestä matkasta. Elämämme kyydistä.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >