HomeViestejäMaria Chambers21.11.2020 - Aika on kypsä muutokseen

21.11.2020 - Aika on kypsä muutokseen

AIKA ON KYPSÄ MUUTOKSEEN
 
Kirjoittanut Maria Chambers (soulsoothinsounds.wordpress.com)
21.11.2020
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Halusin käsitellä aihetta, jolle on annettu paljon lähetysaikaa, koska voi olla väärinymmärrystä.
 
Donald Trump edustaa ihmisen mentaaliaspektia, joka ei halua luopua kontrollista. Sitä kollektiivitietoisuuden osaa joka on kieltänyt feminiinisyyden, sydämen ja sielun. Hän on viimeisiä jäänteitä patriarkaatista, joka tuplaa panoksen uhkaavan muutoksen edessä.
 
Hän on oire paljon syvemmästä sairaudesta.
 
Hän nousi valtaan vallitsevan tietoisuuden vuoksi. Ihmiset jäävät kiinni yksityiskohtiin kummalakin puolella, ja heiltä menee ohi laajempi perspektiivi. Kyse ei ole vaaliprosessista tai Venäjän sekaantumisesta tai äänestyspetoksesta – kyse on kollektiivitietoisuudesta.
 
Kun tietoisuus muuttuu, johtajat heijastavat sitä – ei toisinpäin.
 
Ihmiset ovat olleet hyvin jumissa. Se tarvitsi Trumpin kaltaista katalyyttiä häiritsemään asioita. Seurauksena olevaa kaaosta tarvittiin käynnistämään muutos.
 
Mutta siitä voit olla varma, ettei hän ole kehittynyt sielu, kuten jotkut henkisessä yhteisössä toitottavat. Hän on hyvin nuori sielu. Hän tarvitsee useita elämiä tullakseen valaistuneeksi.
 
Mutta tässä tapauksessa USA tarvitsi sellaista sielua paljastamaan syvemmät ongelmat hallituksessa ja politiikassa. Hän on kuin virus, joka tuli puhdistamaan jumiutuneet energiamme korruptoituneessa ja vaarantuneessa järjestelmässä.
 
Järjestelmä oli jo rikki. Hän ei rikkonut sitä. Hän oli tulos patriarkaalisesta ja sovinistisesta järjestelmästä, josta oli tulossa aina vain tasapainottomampi.
 
Hän oli tulos jumalaisista feminiinienergioista, joita tuli tänne ja jotka alkoivat juurtua Maahan. Hän oli luonnollinen seuraava askel tuon tasapainoisen energian vastustuksessa.
 
Tiedämme, miten valo voi häiritä. On alkuvastarintaa. Valo näyttää saavan aikaan kaaosta, kun se puhdistaa pois vanhoja jumiutuneita energioita.
 
Ja selkeyden vuoksi, vanhaa jumiutunutta energiaa on myös käytävän toisella puolella. Demokraateilla on omaa korruptiotaan ja muutosvastarintaansa.
 
Heidän presidenttiehdokkaansa oli myös vanhasta patriarkaalisesta maailmasta. Mutta maa ei ollut valmis jollekin Marianne Williamsonin kaltaiselle. Nämä asiat vievät aikaa, eikä järjestelmä voinut käsitellä niin paljon valoa kerralla.
 
Aivan kuten kehomme ja mielemme oman transformaatioprosessimme aikana. Voimme käsitellä vain tietyn määrän valoa, tai muuten kehomme palaisi poroksi, kirjaimellisesti.
 
Tämän transformaation täytyy olla asteittaista syystä. Kehomme on ehdollistunut vastustamaan muutosta. Fyysinen puoli pääsee viimeisenä tietoisuutemme tasalle.
 
Ja niin on tietoisuuden kehon kanssa. Maailma ovemme ulkopuolella tarvitsee aikaa yhdistyäkseen kaikkiin muutoksiin. Poliittisen käytävän kummallakin puolella on vastarintasaarekkeita.
 
Jos yrittää työntää muutosta, se aiheuttaa vain lisää vastarintaa.
 
Maailma käsittelee jo valtavaa muutosta koronaviruksen myötä. Ihmiskunnalla on tilaisuus siirtyä korkeampaan tietoisuuteen, ja sen myötä on kasvukipuja. On aina tuskallista siirtyä suurempaan tietoisuuteen.
 
Me uuden energian eturintamassa voimme vilpittömästi vahvistaa sen.
 
Ihmiset ovat vielä uhrimentaliteetissa. Ja heidän siirtymisensä täysivaltaisuuteen vie aikaa. Monet haluavat leikkiä kaksinaisuudessa vähän pidempään. Ja sitä täytyy kunnioittaa.
 
Mutta oikea kysymys on: olemmeko astuneet etäämmälle ja sallineet heidän valita oman polkunsa? Koska siinä mitä tuolla ulkona tapahtuu, on kyse kaksinaisuudesta ja uhritietoisuudesta.
 
On kyse sitten rodusta, naiskysymyksistä, homokysymyksistä tai uskonnon vapaudesta, valtava määrä syytöksiä jaetaan kaikkialle.
 
Ja tiedämme, että sitä peliä ei kukaan voita.
 
On helppoa jäädä kiinni ongelmiin ja syyttää yhteiskunnallista, poliittista tai taloudellista epäoikeudenmukaisuutta. Mutta oikeasti täysivaltainen olento ottaa täyden vastuun todellisuudestaan riippumatta siitä, mistä hän löytää itsensä elämässä.
 
Esimerkiksi naiset ovat historiallisesti taistelleet kovasti henkilökohtaisista, poliittisista ja taloudellisista vapauksista, jotka annettiin miehille mukisematta. Ja kaksinaisessa järjestelmässä se on tarpeellista.
 
Mutta saadakseen todellisen vapauden, naisten täytyy tulla vapaaksi omassa olemuksessaan ensin. Heidän täytyy päästää irti Isiksen haavoista, Heidän täytyy alkaa luottaa omaan jumalaiseen feminiinisyyteensä ja omaan jumalaiseen maskuliinisuuteensa.
 
Heidän täytyy vapautua huoltajaroolistaan ja siitä tuska- ja kärsimysperinteestä, joka on määritellyt heidät hyveelliseksi hyvin pitkään. Ja se vaatii paljon tietoisuutta. Ja rohkeutta.
 
Todellista vapautta ei voi säätää lailla. Sen voi vain tuntea, sitten kun ihminen on hyväksynyt sielunsa elämänsä ensisijaiseksi johtajaksi.
 
Hyvä uutinen on, että se on tapahtumassa. Sitä tapahtuu maailmassa ovemme ulkopuolella, ja sitä tapahtuu meissä.
 
Samaan aikaan meidän täytyy kunnioittaa prosessiamme ja ihmiskunnan prosessia tänä muutosaikana.
 
Kaikki protestointi ja viha on myös tarkoituksenmukaista, aivan kuten se on meillä ylösnousemusprosessissamme.
 
Ihmiset löytävät tiensä meidän kaltaistemme luo, kun he kyllästyvät tarpeeksi kaikkeen taistelemiseen. Ja monet kyllästyvät siihen. Monet etsivät jo uutta tapaa lähestyä elämäänsä.
 
Nämä ajat ovat haastavia, mutta aika on kypsä muutokseen.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >