HomeViestejäMaria Chambers14.11.2020 - Intensiivistä tarkoituksella

14.11.2020 - Intensiivistä tarkoituksella

INTENSIIVISTÄ TARKOITUKSELLA
 
Kirjoittanut Maria Chambers (soulsoothinsounds.wordpress.com)
14.11.2020
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Muutaman viime viikon sanominen intensiiviseksi olisi vähättelyä. Oli kyse sitten kaksinaisesta polarisoituneesta maailmasta ulkopuolella tai sisäisestä maailmastamme, on ollut paljon voimakkaita tunteita ja kenties fyysistä, taloudellista ja suhdemullistusta.
 
Asiat ovat intensiivisiä ja tulevat vielä intensiivisemmiksi. Tämä on, enemmän kuin mikään muu, aikaa jolloin meidän täytyy vetää muutaman kerran syvään henkeä ja kääntyä sisäänpäin.
 
Jos vihjaa, että jokin itsemme ulkopuolella – on kyse sitten politiikasta, jostain suhteesta tai tapahtumasta – on vastuussa siitä, miltä meistä tuntuu, ei ota mestaruuttamme vakavasti.
 
Ei niin, ettei ulkopuolisella maailmalla olisi vaikutusta meihin – on erittäin vaikeaa elää ihmisperheen rinnalla, joka on edelleen suhteellisen tiedostamatonta.
 
Mutta tässä transformaatiomme kohdassa on tärkeää tiedostaa omat reaktiomme asioihin, ihmisiin tai tapahtumiin itsemme ulkopuolella. Ei niinkään fokusoitua ulkoisiin juttuihin.
 
Kun fokusoidumme "tuonne ulos", meiltä menee ohi taas uusi tilaisuus puhdistaa sellaista, mikä saattaa estää meitä tuntemasta tuota ylintä autuutta ja vapautta, jota voimme kokea vain ylitettyämme kynnyksen pelkästä ihmisyydestä olemaan jumalainen ihmisitsemme.
 
Tuntuu siltä, että minut on viime aikoina haastettu monilla alueilla, joita listasin yläpuolella. Tiedän, että kyse on sielustani, joka tulee sisään tekemään viimeisen lakaisun noilla alueilla, joita olen pitänyt edelleen varjossa.
 
Minulla se on ollut erittäin epämukavaa, erityisesti tunnetasolla. Olen kohdannut hyvin monia ikivanhoja tunteita, jotka eivät edes ole sitä, kuka olen. Sellaisia tunteita, kuin pelko, ahdistus, syyllisyys ja häpeä.
 
Mutta monien teidän tapaan, halusin tämän olevan itselläni muutoselämä. Halusin tämän olevan se, jossa ruumiillistan Kristus-tietoisuuteni pysyen tällä planeetalla.
 
Se minkä olisi pitänyt kestää useita elämiä, kestää vain tämän elämän. Se on melkoinen kasa transformointia. Se on työntänyt monet meistä toisinaan sietokykymme rajoille.
 
Ajatus antautumisesta sielullemme, sallien sen tehdä tuon työn puolestamme, kuulostaa mahtavalta. Mutta minulla – ja luullakseni myös muilla – sitä on testattu.
 
Ihminen on tuntenut epäilyä, kauhua, surua ja toivottomuutta kovemmin kuin koskaan ennen.
 
Joskus tuntuu siltä, että murskataan. Ei yhtään erilaista kuin toukalla kotelossa, juuri ennen kuin se ilmestyy esiin perhosena.
 
Ja toinen asia jonka voimme tuntea, on … olemme ok tuon "toukasta perhoseksi" -ajatuksen kanssa, mutta herran tähden, milloin?
 
Onko minua riistetty/petetty geneettisesti? Olenko tässä kotelossa niin kauan, että ilmestyessäni esiin Starbucksin kahvi maksaa 25 $ per shotti?
 
Tai USA:n korkein oikeus on lopultakin siirtynyt pois 1950-luvulta? Alabaman rinnalla. No, se ei olisi kovin huono asia.
 
Mutta pointtina on, että tajuan meidän etenevän niin nopeasti, kuin kehomme ja mielemme pystyy käsittelemään ja sieluamme integroi meitä tarkkaan sen mukaisesti … mutta sillä on tapana aiheuttaa epäilyä ja toivottomuudentunnetta toisinaan.
 
Mutta sekin on ok. Tajuan, että mestaruudessamme on kyse näiden tunteiden kanssa työskentelystä, kun niitä tulee esiin. Siinä on tuo alkemia.
 
Ja kun sanon "meidän työskentelevän näiden tunteiden kanssa", todellisuudessa sielu tekee tuon työn, mutta me ihmisenä sallimme ne, kun niitä tulee pintaan, vaikka ne olisivat kuinka voimakkaita. Emme juokse niitä pakoon. Emmekä osallistu niihin.
 
Emme tee niistä totuuttamme.
 
Koska ne eivät ole, kuka olemme. Ja sydämessä tiedämme sen.
 
SYYLLISYYS JA HÄPEÄ
 
Nämä tunteet ovat salakavalia, ja he ovat olleet osa ihmistietoisuutta alusta saakka. Ne kumpuavat siitä, kun lähdimme enkelimaailmoista ja otimme ihmiskehon. En mene yksityiskohtiin, koska olen käsitellyt niitä muissa postauksissa.
 
Mutta riittää, kun sanotaan, etteivät ne voi tulla kanssamme oivaltamiseen.
 
Ne on usein verhottu vihaan tai pelkoon. Aivan tuon vihapinnan alla on syyllisyyden- tai häpeäntunnetta.
 
Omassa elämässäni olen kokenut noita tunteita erityisesti suhteissa miehiin. Ja tämä ei ole tietysti luonteeltaan henkilökohtaista, vaan galaktista. Maskuliinisuuden ja feminiinisyyden pulmatilanne. Ja taas kerran, olen käsitellyt tätä aihetta laajasti muissa postauksissa.
 
Mutta elämässäni tapahtuu dynamiikka, erityisesti ollessani vuorovaikutuksessa miesten kanssa, joka saa minut tuntemaan syyllisyyttä, jos he suuttuvat siitä, etten tyydytä heidän tarpeitaan.
 
Sitä on tullut esiin viime aikoina, ja se on suunniteltu auttamaan minua puhdistamaan tämän omasta energiastani.
 
On helppoa tässä kohtaa syyttää miestä, mutta oivallan, ettei kyse ole niinkään yrityksestä muuttaa tai valaista häntä, vaan tiedostaa oma toimintani ja reaktioni hänen vaatimuksiinsa tai tarvitsevuuteensa.
 
Ja tässä kohtaa on helppoa sivuuttaa tuo tilaisuus.
 
On paljon helpompaa reagoida vihalla ja haluta toisen muuttavan käyttäytymistään tai karata suhteesta. Olen tehnyt sen aiemmin – vain löytääkseni itseni taas samasta tilanteesta.
 
Ja tätä voisi soveltaa elämässämme mihin tahansa suhteeseen, joka näyttää toistuvan – saman ihmisen tai jonkun muun kanssa.
 
Ja se pätee myös taloustilanteeseen tai terveysongelmiin.
 
Saatamme huomata käsittelevämme kaikkia kolmea. Ja jälleen kerran, halusin nousta sen yläpuolelle tässä elämässä. Siis jos tulee intensiivistä, se tapahtuu tarkoituksella.
 
Ja oikeasti kaikki tämä transformoiminen ja puhdistaminen tehdään tasoilla, joita emme ihmisenä pysty ymmärtämään tai meidän ei tarvitse ymmärtää.
 
Meitä kutsutaan vain sallimaan tämä prosessi ja luottamaan, että sielumme huolehtii siitä puolestamme. Se vaatii vahvaa ja rohkeaa ihmistä. Ja sellaista joka sielunsa rinnalla päätti, että hän haluaa tämän tehtävän iloa.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >