HomeViestejäMaria Chambers24.10.2020 - Metamorfoosi

24.10.2020 - Metamorfoosi

METAMORFOOSI
 
Kirjoittanut Maria Chambers (soulsoothinsounds.wordpress.com)
24.10.2020
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Olemme kaikki kuulleet "toukasta perhoseksi" -analogian kuvaamassa sitä transformaatioprosessia, jota käymme läpi. Ja sanoisin, että se on melko osuva. Meidät murskataan, jauhetaan ja lingotaan, tullaksemme suurenmoiseksi perhoseksi toisessa päässä. Mutta kysymme, miten kauan. Milloin saamme lentää?
 
Ja valitettavasti ihmistoukalle ei ole vastausta, joka voisi mitenkään tyydyttää. Mutta yksi asia on varma. Toukka ei jää koteloon ikuisiksi ajoiksi. Lopulta se on transformoitunut ja sillä on siivet, joilla lentää.
 
Se milloin tämä täsmälleen ottaen tapahtuu, ei riipu ihmisestä. Prosesseja tapahtuu tasoilla, joita ihminen ei voisi mitenkään ymmärtää. Ja sielu huolehtii niistä.
 
Sielusi tietää, minkä muutosmärän ihminen pystyy käsittelemään, ja varmistaa, ettei ihmistä vaaranneta liian nopeasti tapahtuvilla asioilla. Ettei mieli ja keho ylikuormitu liian paljosta liian pian.
 
Ihmisellä on taipumusta olla huolissaan, ettei se tee riittävästi nopeuttamaan prosessia, mutta todellisuudessa se tapahtuu joka tapauksessa. Se on käynnissä ihmisen peloista ja huolista riippumatta.
 
Todellinen kysymys on: haluammeko sen olevan sujuvampi kokemus matkan varrella vai sellainen, missä on paljon vastustusta, mikä tekee siitä kaoottisen? Tai kaoottisemman kuin on tarpeellista?
 
Irtipäästäminen menneisyydestämme, haavoistamme, aspekteistamme jotka yrittävät pitää meidät jumissa menneisyydessä … emme ole vastuussa edes siitä. Sielumme on ohjaksissa myös sen osalta.
 
Ihminen on täällä vain kokemassa sen. Kokemassa sielun läsnäolon ja nauttimassa elämästä.
 
Vaikka se voi tuntua pelottavalta toisinaan, ja hämmentävältä ja turhauttavalta, yksi asia pysyy. Sielusi rakastaa sinua syvästi. Se tietää tarpeesi ja sydämesi toiveet.
 
Ja se pyytää sinua luottamaan. Luota sielusi tuovan sinulle ilon, jota ansaitset. Luota sen tuovan sinulle parhaalla tavalla. Tavalla jota et luultavasti ihmisenä odota. Tai ymmärrä. Sinulla ihmisenä on uskomaton mielikuvitus, mutta se ei ole koskaan yhtä hämmästyttävä kuin sielusi.
 
Siis miksi et anna sen toimittaa sinulle hyvää tavalla, joka tekee vaikutuksen?
 
Kutsu sielusi lähelle, kun olet surullinen tai peloissasi, ja anna sen tyynnyttää sinua. Pyydä sitä auttamaan sinua näkemään ongelmasi omasta perspektiivistään. Se auttaa sinua tavoilla, joita et pysty kuvittelemaan.
 
Se haluaa sinun tietävän, että asiat saattavat näyttää pahenevan jonkin aikaa, mutta luottavan siihenkin.
 
Se pyytää sinua luottamaan, että se opastaa sinua ja transformoi sinut juuri oikealla tavalla ja juuri oikeaan aikaan, mikä on räätälöity sinulle.
 
Se pyytää sinua vain rentoutumaan. Tietämään, ettei ole mitään tehtävää. Ettet sinä ole tehnyt mitään väärää. Se haluaa sinun tietävän, että se tekee transformoinnin ja sinä olet juuri siinä, missä sinun tarvitsee olla.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >