HomeViestejäMaria Chambers13.7.2020 - "Uhreja olemme me" -supermarketti

13.7.2020 - "Uhreja olemme me" -supermarketti

"UHREJA OLEMME ME" -SUPERMARKETTI
 
Kirjoittanut Maria Chambers (soulsoothinsounds.wordpress.com)
13.7.2020
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
B8ADD456-3E36-465E-9C79-96B3A1BCA82A
 
Kuva: Maria Chambers
 
"Mikä hiton otsikko se on?" kysyt ehkä. Onko Marialta loppuneet aiheet ja hän yrittää houkutella meitä lukijoita kummallisilla otsikoilla? No, olet puolittain oikeassa. Miten monista asioista voi enää kirjoittaa jonkin ajan kuluttua tässä ylösnousemuksessa, tietoisuusmuutoksessa? Erityisesti kun siirrymme pois uhritietoisuudesta.
 
Oletko yrittänyt käydä keskustelua kenenkään kanssa perheessäsi tai yhteisössäsi ilman, että keskustelu kiertyy uhri-pahantekijä -aiheisiin?
 
Meilläkin jotka olemme tulleet tietoisemmiksi, voi olla houkutusta tuntea olevamme uhri, myös tämän transformaation uhri.
 
En tuomitse tässä, koska se on ihmistila. Syntymähetkestä saakka uimme tietoisuudessa, joka uskoo, että meitä kohdellaan kaltoin tavalla tai toisella, avoimesti ja hyvin hienovaraisesti. Ja media ja kulttuuri heijastavat sitä meille takaisin.
 
Ja näin on, koska ihmiset eivät ymmärrä, että kaikki mitä he tarvitsevat, on jo heidän sisällään. Me kärkijoukossa alamme vasta ymmärtää tuon periaatteen. Meille on opetettu, että energia on ulkopuolellamme ja meidän täytyy mennä ulos hakemaan tuota energiaa itsellemme. On kyse sitten rakkaudesta, terveydestä tai taloudellisesta yltäkylläisyydestä. Ja meidän täytyy suojautua kovalta todellisuudelta, joka käy kimppuumme. Meillä täytyy olla sairausvakuutus, henkivakuutus, kuolemavakuutus ja meidän täytyy käyttää maskia.
 
Jos se ei ole virus tai sairaus, se on hallitus, se on pomo, se on perheenjäsen, toinen rotu, toinen sukupuoli. Jollekin se on itse paholainen.
 
Ajattelimme, että meidän täytyi syödä oikeita ruokia, ottaa oikeita lisäravinteita, tehdä harjoituksia, mennä salille, mennä kolonoskopiaan.
 
Olla ilottomassa työssä.
 
Jottei meistä tule sairauden tai köyhyyden uhria.
 
Uskonnot opettavat, että olemme jonkin jumalan uhreja, joka tuomitsee meidät ankarasti, jos emme noudata hänen sääntöjään, mitä ne ikinä ovatkin. Ja se vaihtelee paljon, uskonnosta, lahkosta tai uskonnollisten johtajien agendasta riippuen.
 
Esimerkiksi FLDS-yhteisölle uhrius on opetusten perusta. Se perustuu vainoamiseen. He uskovat, että tuska ja kärsimys on ainoa tapa tietää, että jumala koettelee heitä, valittujaan. Koska jumala ei koettele ketään muuta. Kaikilla muilla on helppoa.
 
Ja tuossa uskonnossa jäsenet eivät ole ainoastaan kiellä naisvihan, seksuaalisen ja lasten hyväksikäytön olemassaoloa – itse asiassa sitä pidetään osana polkua jumalan luo tuskan ja kärsimyksen avulla.
 
Siis heidän ns. profeettansa ei voi tehdä mitään väärää. Silloinkin kun hänet pidätetään useista seksuaalisen hyväksikäytön rikoksista, hänen laumansa tukee häntä vielä mahtavampana.
 
Kun jäsenille tarjottiin tietä ulos tuosta yhteisöstä, useimmat kieltäytyivät. Se oli elämää, jonka he tunsivat. Se oli perhe. Heille se oli turvallista. Turvallisempaa, mitä he uskoivat odottavan ulkopuolisessa maailmassa.
 
Monet meistä ovat olleet väkivaltaisissa suhteissa, joissa meistä tuntui siltä. Uskoimme oikeasti, että suojelu mitä meille annettiin, oli parempi kuin se, mitä kohtaisimme tuon oven ulkopuolella.
 
Kuitenkin suljettujen ovien takana olimme suoraan leijonan luolassa.
 
On haastavaa siirtyä mukavuusalueemme ulkopuolelle, eikö vain?
 
Kuitenkin heräämisessä meidät on työnnetty ulos siltä kursailematta. Mutta halusimme kohdata syvimmät pelkomme ja siirtyä niiden yli, jotta voisimme keventää taakkaamme.
 
Ja uhrityyppisen tietoisuuden ulkopuolella oleminen on alussa melko epämukavaa.
 
Tässä on yksi asia. Kun heräämme, voimme olla melko ärsyyntyneitä ja turhautuneita, voimme olla paskiaisia toisinaan. Emme siedä energian syömistä, mistä uhritietoisuudessa on kyse.
 
Meillä on paljon, mistä olla turhautunut – kaikki muutokset tietoisuudessamme ja kehossamme, kaikki herkkyydet ja muut fyysiset oireet. Vaikka valitsimme tämän elämän ruumiillistuaksemme, se ei merkitse, että se on helppoa. Täysin päinvastoin. Se on julmaa.
 
Mutta uhritietoisuus liittyy enemmän tiedostamattomaan olotilaan.
 
Myös uhri syö energiaa. Ei vain pahantekijä. Jos energiaamme syödään, meidän täytyy vuorostamme löytää jokin paikka, josta syödä. Se on kierre.
 
Voisimme mennä syötettäväksi varsinaiseen ruokaan, huumeisiin, alkoholiin tai tasapainottomaan suhteeseen.
 
Siinä on eroa, tarvitseeko purkaa tunteitaan vai syödä energiaa. Me tiedämme tuon eron.
 
Täällä oleminen tietoisuuspioneerina voi olla yksinäistä. Mutta yhdistyminen toisiin voi olla haastavaa vallitsevan uhritietoisuuden vuoksi.
 
Mielemme on tottunut yhdistymään sillä tavalla toisiin ja meihin. Se on tottunut olemaan puolustus- tai hyökkäyskannalla. Yrittänyt aina suojella meitä. Se merkitsee, että "tuolla ulkona" on jotain, mikä hyökkää kimppuumme, ennemmin tai myöhemmin. Odota vain.
 
Ja jos olet elänyt täällä tarpeeksi kauan, tiedät kaikki asiat, jotka voivat mennä ja menevät pieleen.
 
Iso osa tekemäämme pioneerityötä on kohdata kaikki nuo pelon ja uhriuden tunteet. Yrittämättä voittaa tai kieltää niitä. Hyväksyä ne vain itsessämme.
 
Tämä mestaruus vaatii vilpitöntä rehellisyyttä itsellemme. Ei tuomitsevaa, vaan myötätuntoista.
 
Tiedän omalta osaltani, että voidakseni yhdistyä joihinkin kahvilaystäviini, keskustelen siitä, miten naisia kohdellaan edelleen kuin toisen luokan kansalaisia, joita he eivät ole. Mutta tiedän myös, että olen täällä pioneeritovereideni kanssa päästämässä irti tuosta tietoisuudesta, joka tuli sukulinjastani naisena ja jossa on kyse syyllisyydestä ja häpeästä.
 
Ja huomaan, että minussa on edelleen vähän sitä, joka uskoo sen, että naisena minun täytyy pitää kiinni syyllisyydestä ja häpeästä, ja minussa on myös vähän vihaa omaa sukupuoltani kohtaan.
 
On helppoa ruumiillistaa se myös naisena.
 
Tiedän, etten ole oikeasti uhri, että olen täysivaltainen, enkä ole mies tai nainen tai mitään sukupuolta. Maria on vain sieluitseni ilmaisumuoto.
 
Leikkiminen uhri-pahantekijä -aiheilla voi olla hauskaa – se on kaksinaisuutta parhaimmillaan. Ja se on ok, kunhan tiedostamme, mitä olemme ja että se on vain peliä. Silloin leikimme tuossa hiekkalaatikossa itsemme ja toisten kanssa ja voimme siirtyä helposti pois siitä, koska tahansa haluamme. Sillä on vain viihdetarkoitus.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >