HomeViestejäMaria Chambers27.4.2020 - Keho herää

27.4.2020 - Keho herää

KEHO HERÄÄ
 
Kirjoittanut Maria Chambers (soulsoothinsounds.wordpress.com)
27.4.2020
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Ajan kuluessa fyysinen keho on mennyt omanlaiseensa horrokseen. Se lopetti monia luontaisia prosessejaan, puhdistaa ylimääräiset myrkyt ja parantaa itsensä. Kunnes heräsimme.
 
Nyt kun integroimme aidon energiakehomme, valokehomme, fyysisestä biologiasta tulee herkempi kuin koskaan. Ja jos sallimme tämän, emmekä peukaloi sitä, se jatkaa sitä, mitä se alun perin suunniteltiin tekemään.
 
Ajan kuluessa ihmiset päättivät, mikä on parasta keholle. Ns. asiantuntijat suunnittelivat täydellisiä ruokia, harjoituksia, lisäravinteita ja myriadeja hoitokuureja fyysiselle keholle. Ns. terveysteollisuudella ansaittiin omaisuuksia.  
 
Vuosikymmenten saatossa meille annettiin hyvien ja huonojen ruokien luetteloita. Ensin kananmunat olivat hyviä, sitten huonoja, sitten taas hyviä, ja olen pudonnut jo kärryiltä, mitä ne ovat nyt, mutta ei voisi vähempää kiinnostaa. Minä pidän kananmunista. Mutta pointtina on, että lakkaisimme luottamasta omaan kehoomme.
 
Onneksi monet meistä ovat alkaneet luottaa kehoonsa enemmän ja enemmän. Ja olemme havainneet koko tämän transformaatioprosessin ajan, että mieltymyksemme ruokaan ja toimintoihin ovat muuttuneet.
 
Mutta keho kertoo meille päivä päivältä, mistä se pitää. Jonkin agendan pakottaminen sille, koska joku muu sanoi sen olevan parasta meille, ei toimi, ja itse asiassa se on kostautunut meille.
 
Ei ole helppoa tässä "pitäisi ja ei pitäisi" -kulttuurissa luottaa oman kehon mielihaluihin. Luottaa siihen, kun se haluaa hiilareita, sokeria tai punaista lihaa ja että on ok syödä noita ruokia.
 
Monet meistä alkoivat luottaa kehon tarpeeseen levätä, erityisesti kun oli muutaman kerran täräytetty korkeammilla värähtelyillä. Luottaa myös, että kun se sairastui, se oli vain kehon tapa puhdistaa ja vapautua tiheydestä. Ettei meissä ollut mitään vikaa.
 
Keholla on oma viisautensa, mutta se on hyvä palvelija ja ottaa vinkkejä ihmiseltä. Jos haluamme välttämättä sekaantua sen asioihin ja yrittää korjata sen itse, se sammuttaa itsesäätelyprosessinsa.
 
Tiedemiehet ovat saaneet selville, miten ihmiskeho toimii, mutta he eivät osaa oikeasti säädellä sen myriadeja prosesseja. Myös lääkehoidolla on rajoituksensa. Ja tiede vasta alkaa ymmärtää tietoisuuden roolin kehon terveydessä. Että on tunnetiloja, jotka voivat aiheuttaa sairautta ja jotka voivat parantaa sen.
 
Kuulemme jatkuvasti sanan "sallia", ja se pätee myös fyysiseen kehoon. Se käy läpi massiivista muutosta, ja mitä vähemmän yritämme organisoida tuota muutosta, sen parempi.
 
Moni asia voi sekaantua kehon kykyyn parantaa ja tasapainottaa itsensä. Eikä noiden asioiden, noiden taustaongelmien, tarvitse olla meidän huolenaiheemme. Voimme luottaa, että sielumme tietää, miten se kaikki järjestetään puolestamme. Miten tuodaan esiin ja vapautetaan nuo aspektit, jotka saattavat puuttua asioihin. Liittyy se sitten syyllisyyteen, häpeään tai itse-epäilyyn. Liittyy se sitten pelkoon tai mielen tarpeeseen pysyä kaiken kontrollissa.
 
Monet meistä ovat huomanneet, että on tullut esiin tunteita, ja ne saattavat tulla vain massatietoisuudesta, tai ne voivat tulla omista aspekteistamme, jotka yrittävät tuoda itseään esille kokemuksessamme.
 
Mutta jälleen kerran, ei ole tarvetta yrittää selvittää mitään siitä, koska se laittaisi sen vain takaisin päähämme, ja tämä pysäyttää virtauksen.
 
Parasta on sallia tunteiden olla ja myös tunnistaa, etteivät ne kontrolloi valintojamme. Ne eivät voi olla kukkona tunkiolla jatkossa. Sellaiset asiat, kuin syyllisyys, tuska ja kärsimys, uhrina oleminen ja draama, eivät voi tulla mukanamme oivaltamiseen.
 
Itse asiassa, jos otamme ne mukaamme, ne voimistuvat. Niin energia toimii. Jos avaudumme enemmälle valolle, enemmälle energialle ja jos nuo aspektit ovat vielä kukkona tunkiolla, tulee lisää draamaa, lisää puutetta, lisää sairautta.
 
Se on kuin joku, joka voittaa 10 miljoonaa dollaria lotossa. Hän luulee kaikkien ongelmiensa ratkenneen. Väärin. Kaikki hänen ongelmansa suurentuvat. Olemme nähneet tämän monta kertaa, kun he menettävät kaikki rahansa parissa vuodessa ja heillä on vielä enemmän velkaa.
 
Näemme sitä julkkiksilla, joilla on kaikkea … rahaa, hyvä ulkonäkö, kuuluisuutta, ja jotka ovat itsetuhoisia. He ovat tuoneet vanhan painolastinsa mukana korkean profiilin elämään. He ovat vetäneet puoleensa massiivisesti energioita (rahana ja huomiona), ja heidän täytyy maksaa korkea hinta, jos he eivät ole selvittäneet sisäisiä ongelmiaan.
 
Energiat ovat täällä palvelemassa meitä, ja se sisältää ne osamme, jotka ovat yrittäneet sabotoida iloamme omilla agendoillaan ja kontrollointiongelmillaan. Siis on siunaus, että olemme järjestäneet homman niin, että tulemme kasvotusten joidenkin noiden viipyilevien aspektien kanssa, jotka haluavat olla elämässämme kuskin paikalla.
 
Mitä teemme niille? Emme mitään. Salli niiden vain olla. Ja se merkitsee myös osallistumattomuutta niiden agendaan. Tiedät siitä, miltä sinusta tuntuu, osallistutko niihin. Se on paras opastusjärjestelmä.
 
Tiedämme, miltä tuntuu olla jonkun lähellä, joka on energiavampyyri. Emme salli sitä enää elämässämme. Sama pätee niihin osiimme, jotka haluavat olla ohjaksissa … pelko, suru, osa joka nauttii kovuudesta meitä kohtaan, itsearvostuksen puute. Nuo osat yrittävät syödä energioitamme.
 
Noiden aspektien tunnistaminen on tärkeää, mutta sen lisäksi salli vain tämän transformaation tapahtua. Koska sillä on merkittävä vaikutus fyysiseen kehoon jatkossa. Se tekee siirtymisestä valokehoon paljon sujuvampaa. Ja oikeasti, fyysinen keho ei häviä, vaan sitä vahvistaa rakastava kumppani, valokeho.
 
Ja sama pätee niihin aspekteihin, jotka ovat tyytymättömiä. Ne saavat rakkautta meiltä, sielultamme, mikä transformoi ne. Siihen ei liity minkään yrittämistä, puskemista, analysoimista tai karkuun juoksemista. Se on tietoisuutemme kauneus. Se on melko lailla itsesäätelevää, kunhan ihminen osaa astua pois tieltä.
 
Siis jatka vain heräämisen sallimista. On kyse sitten kehosta tai kaikista niistä osistamme, jotka tuntevat jonkin muuttuvan ja haluavat vielä enemmän huomioita meiltä, parasta mitä voimme tehdä niiden kaikkien hyväksi, on vain sallia.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >