HomeViestejäMaria Chambers18.4.2020 - Elämän henkäys

18.4.2020 - Elämän henkäys

ELÄMÄN HENKÄYS
 
Kirjoittanut Maria Chambers (soulsoothinsounds.wordpress.com)
18.4.2020
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Koronavirus korostaa uhritietoisuutta, joka on hyvin syvälle juurtuneena ihmisiin. Se tuo esiin valtavaa pelkoa. Tuntuu haavoittuvalta ja ettei ole mitään kontrollia omaan terveyteen ja omaan elämään.
 
Sitten he suutuvat ulkopuolisille asioille, kuten hallitus, eivätkä tunnista omia aikeitaan, jotka ovat luoneet tämän virukseen auttamaan itsensä herättämisessä.
 
On myös mielenkiintoista, että tämä virus vaikuttaa hengityselimiin. Se on elämänvoiman vastaanottamisen chakra. Miten moni ihminen ei vastaanota elämän henkäystä? Miten moni ihminen ei oikeasti elä iloisesti? He pelkästään selviytyvät. Heidän hengityksensä on pinnallista. He pitävät sisällään ja pidättäytyvät. He puristavat energioitaan. Miten moni ihminen todellisuudessa hengittää sisään elämää?
 
TUNTEET
 
Yksi asia jonka olen oppinut omassa heräämisessäni, on, että minun täytyi sallia kaikkien tunteiden tunteminen. Minun täytyi päästää ne tilaani ja yrittää olla taistelematta niitä vastaan tai tukahduttamatta niitä. Se oli ensin tuskallista, koska olin tuominnut hyvin monet tunteet huonoksi. Mutta sieluni ei tuomitse mitään niistä.
 
Tämä salli minun alkaa hengittää syvempään, ja aloin kutsua keuhkoihini ja hengitykseeni ja elämääni itseni kokonaisuudessaan. Kaikki minussa kutsuttiin sisään.
 
Se ei merkinnyt, että samaistuin kaikkiin noihin tunteisiin vielä. Täysin päinvastoin. Tiesin, että nuo tunteet oli generoitu mielestä, joka oli pelossa suurimman osan aikaa. Ne olivat tunteita, jotka perin, ja ajatuksia jotka poimin enimmäkseen massatietoisuudesta.
 
Aloin tunnistaa, että minulla oli vaihtoehto. Voin valita, että samaistuin noihin pelon, puutteen, itse-epäilyn ja arvottomuuden tunteisiin. Tai voin valita, että samaistuin sieluluontooni, joka oli laajuutta ja huolettomuutta. Iloa. Ujostelematonta intohimoa elämää kohtaan.
 
Elämän henkäyksen päästäminen sisään oli hyvin transformoivaa minulle joka tasolla. Ei millään tavalla "yhdessä yössä" -prosessi, ja työ on edelleen käynnissä, mutta se on hyvin sen arvoista.
 
Vaikka minulla on joitain pieniä turhautumia tähän pandemiaan liittyen, en pelkää itse virusta. Ymmärrän sen tarkoituksen.
 
Turhautumani eivät ole merkittäviä, ja ne liittyvät enimmäkseen kyvyttömyyteen istua suosikkikahvilassani nauttimassa kahvistani yhteisöpuitteissa.
 
Mutta minä ymmärrän. Tiedän, että ihmiset suojautuvat parhaansa mukaan viruksen leviämiseltä. Jos menetän kärsivällisyyteni toisiin, yritän myös pitää kaiken perspektiivissä.
 
Muistutan itselleni, että elän kollektiivitietoisuuden rinnalla, joka uskoo edelleen uhrina olemiseen. Siihen että jokin tai joku ulkopuolinen voi tuoda itsensä hänen elämäänsä ilman hänen lupaansa. Se on pelkopohjainen tietoisuus. Se on myös ratkaisuorientoitunut ja toimintapohjainen tietoisuus.
 
HOITOKEINO
 
Hoitokeinon etsiminen on häiriötekijä. Se ei salli laajempaa perspektiiviä siihen, mitä oikeasti tapahtuu. Siis ei ole oikeasti huono asia, ettei ole vielä hoitomenetelmää. Kuitenkin ihmiset uskovat edelleen, että se on vastaus tähän ongelmaan.
 
Mutta me jotka olemme korkeammissa taajuuksissa, ymmärrämme, ettei ratkaisu ole rokotteessa.
 
Mutta niin kauan kun ihmiset edelleen fokusoituvat hoitomenetelmän löytämiseen tai yritykseen estää itseään saamasta viruksen, heillä ei ole tilaisuutta nähdä, mikä se oikeasti on. Tilaisuus heille tutkia ilontunnetta liittyen omaan elämäänsä.
 
Se korostaa heidän sisällään alueita, joilla he eivät ehkä anna itselleen ansaitsemaansa rakkautta.
 
On ihmisluonne, että haluaa mennä kriisin läpi mahdollisimman nopeasti eikä pysähdy ajattelemaan, minkä tilaisuuden tuo kriisi antaa hänelle.
 
Ihmisille kerrotaan, että jos he eivät tottele sääntöjä, tämä virus voi väliaikaisesti laantua, mutta sitten se palaa toden teolla.
 
Mutta on se mahdollisuus, ettei ihmiskunta näe tämän kokemuksen viisautta tavallaan energianollauksena, tilaisuutena avautua omalle energialleen, sielulleen, ja sitten toinen kriisi vain korvaa tämän jossain kohtaa.
 
Se on sama tilanne kuin fyysisen kehon sairauksissa tai vaivoissa. Saattaa olla käytettävissä leikkaus, lääke tai jokin ulkoinen hoitokeino, mutta jos taustaongelmaan ei tartuta, alkuperäinen sairaus palaa tai sen korvaa jokin vielä voimakkaampi.
 
Silloin kun asiat vaikuttavat olevan poissa tasapainosta, se ei ole välttämättä negatiivinen asia. Energiat pyrkivät aina homeostaasiin. Viruksilla on tarkoitus. Ne auttavat myrkkyjen puhdistamisessa, ja se on yritys tasapainottaa fyysinen keho, joka on ajan kuluessa kehittänyt tasapainottomuuksia. Mutta massapandemian tapauksessa sen tarkoitus on yleismaailmallisempi eikä vain henkilökohtainen.
 
Se on yritys saada kollektiivin huomio ja korostaa niitä alueita, jotka ovat haavoittuvia. Se korostaa viruksia järjestelmissä, kuten hallitus, talous, terveydenhuolto, megayritykset ja muut alueet. Niiden heikkoudet ja korruptoituneisuus paljastuu.
 
Se on myös tilaisuus sieluille, jotka ovat valmiita lähtemään planeetalta suurina joukkoina, tehdä se ja palata toisiin ulottuvuuksiin.
 
Siis virus palvelee ihmiskuntaa henkilökohtaisella ja globaalilla tasolla. Se ei ole rangaistus jumalalta tai olemisestamme Gaian huonoja tilanhoitajia. Se ei liity mitenkään moraaliin tai karmaan. Sivutuotteena on kenties suurempi myötätunto toisia kohtaan ja puhtaampi Maa, mutta ne eivät ole päätapahtuma.
 
Päätapahtuma on kääntyä sisäänpäin ja katsoa myötätuntoisesti ja rehellisesti itseä. Se pyytää kysymään: "Päästänkö sisään elämän henkäyksen?"
 
Toiveeni ihmiskunnalle on, että mahdollisimman moni ihminen näkee pelon yli ja tunnistaa kauneuden tässä pandemiassa.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >