HomeViestejäMaria Chambers5.5.2020 - Ylösalaisin

5.5.2020 - Ylösalaisin

YLÖSALAISIN
 
Kirjoittanut Maria Chambers (soulsoothinsounds.wordpress.com)
5.5.2020
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Kirjoittajan huomautus: Kun julkaisen tämä postauksen, asiat ovat palaamassa hitaasti normaaliksi tai uuteen normaaliin. Kauppoja avautuu taas, ja koronavirus alkaa tasoittua. Sen vuoksi halusin puhua siitä vielä yhden kerran.
 
Tällä hetkellä USA:ssa on eniten koronavirustapauksia maailmassa (mikä on saattanut muuttua tämän kirjoittamisen jälkeen). "Jälleen kerran olemme ensimmäisiä!" sanoin kyynisesti itselleni. Mutta sitten tajusin. Miksi sitä ei näkisi voittona?
 
Sen sijaan, että näkee sen huonona asiana, tragediana tai häpeänä, miksei näkisi, mitä se oikeasti on – ihmisten yritys puhdistaa pois myrkkyjä, ei vain henkilökohtaisella, vaan myös globaalilla tasolla? Alkuna heidän heräämiselleen.
 
Jos näemme tämän viruksen tapana siivota asioita ulos, niin hurraa USA! En usko, että kukaan täällä tai ympäri maailmaa olisi eri mieltä siitä, että Amerikka tarvitsee kunnon siivousta. Maailma on ehkä kadehtinut meitä jossain kohtaa, mutta ajat ovat muuttuneet. Vai ovatko? Meillä on ollut oma osamme korruptiota, vallan väärinkäyttöä, varallisuuden epätasapainoa. Olemme johdossa kehittyneen maailman aseväkivallassa.
 
Naisten lisääntymisoikeuksia heikennetään täällä. Meillä on työetiikka, joka kirjaimellisesti tappaa ihmisiä. Kansalaisemme hautautuvat sairausvakuutuskustannuksiin ja opintovelkoihin.
 
Meillä on hälyttävän sisäänpäin lämpiävä suhde uskonnon ja politiikan välillä. Uskonvapaudessa on pilaantuneita alueita, kuten homojen oikeudet ja naisten oikeus valita. Kohdataanpa se: olemme edelleen melko puritaanisia.
 
Ylipäällikkömme on maineikas naisvihaaja. Ja niin on hänen poliittinen vastustajansakin, se toinen kaveri joka on ehdolla virkaan. Ja rehellisyyden nimissä, he ovat kumpikin vain heijastusta tietoisuudesta, joka tällä planeetalla on ollut hyvin pitkään. Nämä poliitikot eivät ilmestyneet tyhjästä.
 
Eikä ilmestynyt tämä pandemiakaan.
 
Siis, koronavirusta voitaisiin kutsua tietoisuuspuhdistukseksi. Sekään ei ilmestynyt tyhjästä. Se hidastaa asioita, mitä kaivattiin epätoivoisesti, ja se korostaa ongelmia, joihin tarvitsee tarttua. Vanhoja ongelmia jotka ovat tukkineet järjestelmiä yhteiskunnissa ja kulttuureissa hyvin pitkän aikaa. Talouden ja yhteiskunnan ongelmia. Erityisesti valtaepätasapaino. Ongelmia jotka sisältävät myös sydämen, mielen ja sielun.
 
Siis tämän vanhan ja jumiutuneen energian tuominen pintaan puhdistettavaksi henkilökohtaisella ja globaalilla tasolla … ei kovin paha asia. Itse asiassa, miksi emme juhlisi sitä? Hmm, se on radikaali perspektiivi.
 
Ja miksi emme kunnioittaisi ja juhlisi niitä, jotka päättävät lähteä planeetalta tämän viruksen avulla, sen sijaan että ne nähdään tarpeettomina ja traagisina kuolemina. Tiesitkö, että jos surua ja vihaa projisoidaan noihin lähteviin, se vaikuttaa heihin toisella puolella?
 
Kyllä, on sopivaa surra niiden menettämistä, jotka ovat olleet läheisiä meille tässä elämässä. Ehdottomasti. Mutta niillä jotka lähtevät, on henkilökohtaiset syyt tehdä se. Monet eivät ole valmistautuneita niihin uusiin energioihin, joita tunkeutuu planeetalle. Jotkut ovat valmiita täällä tältä erää ja haluavat siirtyä eteenpäin. Nuoret ja vanhat yhtä lailla.
 
Ei ole sattumanvaraisia tai vahinkokuolemia, ei koskaan. Niinpä olisi paljon parempi noille sieluille, jos emme kunnioittaisi vain heidän elämäänsä, vaan myös kuolemaansa.
 
VÄHEMMÄN ON ENEMMÄN
 
Ajattelin ennen, että mitä enemmän jokin YouTube-video sai tykkäyksiä, sitä parempi ja arvokkaampi se oli. Mutta sitten katselin joitain noita videoita ja tulin siihen johtopäätökseen, että ne saavuttivat massat. Massatietoisuuden. Ja se on ok, jos on osa massatietoisuutta.
 
Ajan kuluessa oivalsin, että mitä erikoistuneempi, tietoisempi ja tiedostavampi sinusta tulee, et vedä puoleen joukkoja.
 
Itse asiassa, luultavammin vedät puoleen vähemmän ihmisiä, jotka ovat kiinnostuneita, mutta ihmisiä jotka ovat hyvin tietoisia. Ja siinä tapauksessa lukumäärällä ei ole merkitystä. Laatu korvaa määrän, beibi! Ja jokainen joka lukee tätä ja samaistuu näihin materiaaleihin, tajuaa sen.
 
"OLE AINA KIVA" ON HUONO NEUVO
 
Suurin osa meistä jotka olemme ruumiillistuneen valaistumisen myöhemmissä vaiheissa, voimme vahvistaa sen, että tämän transformaation myötä ei tule kivemmaksi. Itse asiassa tulee paljon suvaitsemattomammaksi energian syöjiä ja matalaa tietoisuutta kohtaan.
 
Siis jos elämässäsi on edes yksi ihminen, joka on syyttänyt sinua itsekkyydestä, onneksi olkoon. Se on voitto! Ja jos elämässäsi on vain yksi tai kaksi, jotka ovat katsoneet sinua vinoon, tai jos kukaan ei välttele sinua niin, kuin olisi lainannut rahaa sinulta, älä säti itseäsi. Pääset siihen vielä.
 
ETÄÄLTÄ
 
Ihmisiä moititaan siitä, etteivät he ota koronavirusta vakavasti, ja tietysti se on vakava asia. Itse ajattelen, että ihmiset tekevät parhaansa tämän pandemian käsittelyssä.
 
Mutta me jotka olemme heränneet, emme pelkää sitä samalla tavalla, kuin ihmiset kollektiivissa. Näin on, koska ymmärrämme sen roolin maailmassa. Ymmärrämme myös, että olemme siirtyneet tuon tyyppisen pelon yli.
 
Ja se on hyvä asia. Voimme silloin olla tyyniä ja tasapainoisia ääniä tämän elämää muuttavan tapahtuman aikana.
 
Mutta useimmista ihmisistä me vaikutamme välinpitämättömiltä ja vaaralta toisille, jos emme yhdy median draamaan tai olemme käyttämättä maskia tai emme ole ainakin kahden metrin päässä toisista koko ajan.
 
Enkä sano, ettei näillä varotoimilla ole paikkaansa, mutta ymmärrämme myös, etteivät tämän luonteiset tapahtumat ole sattumanvaraisia. Jokaisella ihmisellä on oma aikomuksensa. Ei ole viattomia uhreja.
 
Mutta taas kerran, olemme ylösalaisin. Se mikä näyttää yhdeltä, on kokonaan toista.
 
YLÖSALAISIN
 
Selkeyttämään joitain yllä olevia pointteja, tässä on pari kaaviokuvaa esittämään asioiden vastakkaisuudet: (olen ikävystynyt)
 
ABD2C13F-FA5C-4EA4-8D14-75ABDDD2010A
 
Vihreä nuoli = valaistumistaso, punainen nuoli = suosio- ja kärsivällisyystaso
 
9D824948-6499-479E-8295-D2725E55B8CF
 
Vihreä nuoli = tietoisuus, punainen nuoli = prosenttiosuus ihmisistä jotka haluavat olla alle kahden metrin päässä sinusta, kun tämä pandemia on ohi (ilman rajoittavia määräyksiä).
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >