HomeViestejäMaria Chambers14.4.2020 - Esitys on päättynyt

14.4.2020 - Esitys on päättynyt

ESITYS ON PÄÄTTYNYT
 
Kirjoittanut Maria Chambers (soulsoothinsounds.wordpress.com)
14.4.2020
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Olemme kaikki kuulleet elämäämme verrattavan näytelmään tai elokuvaan. Tiedäthän "Shakespeare sanoi sen parhaiten …" "Koko elämä on näyttämö", plaa, plaa, plaa. Tajuamme sen. Olemme kaikki näytelleet galaktisia ongelmiamme tällä maaperällä siitä lähtien, kun tulimme aioneita sitten.
 
Ja se on ollut helvetinmoinen tarina. Olemme yrittäneet ratkaista sisäisiä ristiriitojamme heijastamalla ne ulkopuolellemme, toisiin, tässä uskomattoman konkreettisessa ja aistillisessa kaksinaisuusjärjestelmässä nimeltään maaplaneetta.
 
Olemme taistelleet hyvän ja pahan, miehen ja naisen, sydämen ja mielen taistelua, uudestaan ja uudestaan, elämä toisensa jälkeen.
 
Hahmojen näyttelijät ovat saattaneet muuttua ajan kuluessa, mutta tarina pysyi melko samanlaisena. Ja kaksinaisessa, polarisoituneessa järjestelmässä ei ole todellista ratkaisua. Näin on, koska ratkaisuja etsitään aina itsen ulkopuolelta.
 
Useimmat ihmiset eivät ole tienneet, että he ovat käsikirjoittaneet oman todellisuutensa täällä ratkaistakseen sisäiset ristiriitansa – syyllisyyden, häpeän, itsearvostuksenpuutteen ja hylkäämisen tunteet. Tämä aika-avaruustodellisuus oli uskomaton tilaisuus tulla kasvotusten noiden sisäisten demonien kanssa ja siirtyä niiden ohi rakkaudella.
 
Tämä Maa oli paikka oppia rakkaudesta. Erityisesti rakkaudesta itseä kohtaan.
 
Ainoa tie ulos tästä elokuvasta nimeltään "elämä maaplaneetalla" on herätä ja omistaa luojastatuksemme. Jättää kaksinaisuus taakse, sekä uhritietoisuus.
 
Ne jotka lukevat tätä ja samaistuvat näihin materiaaleihin, ovat jättäneet tuon järjestelmän ja sen draaman taakseen. Siis periaatteessa tuo näytelmä tai elokuva on loppu.
 
Useimmat meistä olisivat samaa mieltä siitä, että ilman konfliktia ja jotain draamaa elokuvaa tai tv-sarjaa olisi tavallaan turhaa katsoa. Myös dokumenteissa täytyy olla jotain, mihin voimme iskeä hampaamme. Emme luultavasti jäisi katselemaan kovin pitkäksi aikaa elokuvaa, jos sen käsikirjoitus olisi lähinnä kevyt ja hauska.
 
Haluaisimme todellista paatosta, ja vaikka se olisi komedia, vähän todellisia ylä- ja alamäkiä. Mutta monet meistä ovat huomanneet, että nuo elokuvat ja tv-sarjat eivät ole enää yhtä tyydyttäviä meille.
 
Meidän on vaikeampaa samaistua noihin hahmoihin nyt, kun draama on lähtenyt omasta kokemuksestamme. Niinpä kun nyt katselemme jotain, se tapahtuu enimmäkseen tylsyyden tilasta, joka tulee mielestä, ja mieli pitää draamasta, joka auttaa sitä tuntemaan olevansa elossa.
 
Mieli voi tuntea tässä prosessissa tylsyyttä ja ajatella, että sen täytyy ryhtyä johonkin. Se on ok. Miksi ei? Mutta myös mieli tietää, että se katselee jonkun toisen tarinaa. Että elämämme on kääntynyt kulmasta, jossa draama ei enää palvele meitä.
 
Koska herätessä tiedämme, että kaksinaisuus ei ole enää meidän elokuvamme. Meistä tulee myös tietoinen siitä uskomattomasta transformaatiosta, jota koemme, ja sielun upeudesta. Ja oivallamme, että pelkästään olemisestamme täällä nyt valon lähettiläinä voi tuntea innostusta. Olemisesta uuden tietoisuuden edelläkävijöitä tällä planeetalla.
 
Mutta oleminen täällä ilman vanhaa 3D-käsikirjoitusta, joka perustuu pelkoon ja selviytymiseen, on kummallista alkuun. Vanha draama ja paatos on mennyttä osaltamme.
 
Mutta havaitsemme, ettemme tarvitse draamaa tunteaksemme olevamme elossa. Että meillä on sielumme, joka on jo intohimoinen. Mutta sen intohimoa ei saada vanhoista 3D-lähteistä. Uuteen intohimoon voi sisältyä tämä fyysinen todellisuus, mutta todellinen intohimo tulee sisältämme.
 
Kuten se aina on tullut. Me vain luulimme sen tulevan ulkoa. Toisesta ihmisestä tai työstä tai jostain fyysisistä kokemuksista.
 
Toisaalta, mikään ei estä ketään meistä kirjoittamasta uusia tv-ohjelmia ja elokuvia ja käsittelemästä niissä omia kokemuksiamme matkalla valaistumiseen. Kaikkea sitä helvettiä jonka kävimme läpi, jokainen omalla tavallamme, päästäksemme omaan jumaluuteemme heräämisen paikkaan.
 
Jättäen nuo tarinat – ovat ne sitten televisio- tai elokuvakäsikirjoituksia, elämäkertoja, lasten kirjoja, blogeja tai monia muita taidemuotoja – perinnöksemme auttamaan niitä, jotka tulevat jälkeemme, jotta he pääsevät läpi oman sielunsa pimeästä yöstä ja nuo tarinat tekevät heidän heräämisestään vähän helpompaa. Todellisia ihmiskokemuksia säteilemään valoa heille.
 
Meillä edelläkävijöillä ei ollut tuota tukea tai ihmisesimerkkejä, kun menimme läpi omasta heräämisestämme.
 
MUTTA SE ON VAIN NAUTTIMISTA
 
Mutta perimmiltään ensisijainen tapahtuma sielullemme on vain nauttia kokemuksistamme täällä. Olemme jo saaneet tehtyä sen, mitä tulimme tänne tekemään, eli muuttaneet tietoisuutta tällä planeetalla herättämällä itsemme.
 
Siis nyt voimme nauttia tästä fyysisestä maisemasta enemmän kuin koskaan ennen. Sielumme haluaa vain nauttia siitä, sukeltaa syvälle siihen, ja ihminen voi tuntea tuon ilon enemmän kuin koskaan. Ilman draamaa ja traumaa.
 
Ei, siitä ei luultavasti tulisi hyvää elokuvakäsikirjoitusta, ainakaan kaksinaisuuteen, mutta tällä erää jätämme sen Hollywoodille.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >