HomeViestejäMaria Chambers11.4.2020 - Ei identiteettiä uudessa tietoisuudessa

11.4.2020 - Ei identiteettiä uudessa tietoisuudessa

EI IDENTITEETTIÄ UUDESSA TIETOISUUDESSA

Kirjoittanut Maria Chambers (soulsoothinsounds.wordpress.com)
11.4.2020
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Useimmilla meistä jotka olemme kasvaneet tällä planeetalla, varhaisvuodet ovat pääasiassa muokanneet perspektiivejämme. Riippumatta sukupuolesta johon inkarnoiduimme, ajatuksiimme ja käyttäytymiseemme vaikuttivat syvästi kollektiiviset asenteet noita sukupuolia kohtaan.
 
Niin haastavaa kuin on ollutkin naisena tässä patriarkaalisessa järjestelmässä, valitsin naiseuden, koska tiesin sieluna, että olisimme uuden tietoisuuden johtajia. Ja herättyäni oivalsin sen merkittävällä tavalla.
 
Kasvettuani aikuiseksi 50- ja 60-luvuilla, minuun iskostettiin, erityisesti ennen naisten vapautumista, se uskomus, että tyttöjen ja naisten ei pitäisi nauttia omasta seksuaalisuudestaan tai aistillisuudestaan.
 
Muuten, naisten vapautuminen itse asiassa kostautui naiseudelle, koska naiset luulivat, että heidän täytyi olla enemmän miesten kaltaisia tullakseen kuulluksi ja tunnustetuksi, erityisesti työvoimana.
 
Siis oli helpompaa kallistua olemaan enemmän maskuliininen kuin feminiininen, selviytymistarkoituksista. Vähätellä aistillisuutta, joka on pelkästään fyysisen kokemisen iloa, eikä sillä ole mitään tekemistä seksuaalisuuden tai seksin kanssa.
 
Mutta planeetan hidasälyiselle sovinistitietoisuudelle se rekisteröityi miesten harhaanjohtamisena, yrityksenä esittää vaikeasti tavoitettavaa tai pahempaa. Siihen liittyy hyvin paljon häpeää ja syyllisyyttä. Niinpä ajan kuluessa olemuksemme aistillisuus tukahdutettiin, erityisesti naisilla.
 
Kuitenkin herätessä oivalsimme, että sielumme on pääasiallisesti aistillinen olento. Se rakastaa kokea ja ilmaista aistillisesti. Ja ihmisitsemmekin rakastaa sitä. Siinä on kyllä omat haasteensa, koska henki ei tee myönnytyksiä iloonsa, ja vaikutamme hyvin aistillisilta ja vapailta niistä, jotka eivät tunne vielä turvaa tehdäkseen sen itse.
 
Ja myös miehet haastetaan ilmaisemaan aistillisuuttaan. Tiedämme kaikki, että tälle planeetalle on edelleen ongelma hyväksyä mies, joka ilmentää feminiinipiirteitä. Ja aistillisuus liitetään jostain syystä naiseen.
 
Niitä jotka täällä identifioituvat homoksi, on syrjitty kamalasti, ja kuitenkin heillä on maskuliinisuuden ja feminiinisyyden tasapaino. He ovat tuoneet sisään sen tasapainon ja aistillisuuden, jota tämä planeetta tarvitsee epätoivoisesti.
 
Mutta ajan kuluessa kun tietoisuuteni laajeni, en enää identifioitunut naiseksi, aivan kuten en enää identifioidu taiteilijaksi, kirjoittajaksi tai muusikoksi. Itse aisassa en oikeasti identifioidu enää vain ihmiseksi. Nämä ovat ainoastaan olemukseni osia tai ilmaisumuotoja. Mutta ne eivät todellakaan ole, kuka minä olen. Ja se on vapauttavaa.
 
Mutta toisaalta, en koskaan enää inkarnoituisi naisena. Feminiinisyyttä kohtaan on aivan liian paljon epäkunnioitusta. Vaikka tämä on kyllä joka tapauksessa viimeinen elämäni tällä planeetalla, joten se on kiistanalaista.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >