HomeViestejäMaria Chambers15.2.2020 - Tullaan ja lähdetään

15.2.2020 - Tullaan ja lähdetään

TULLAAN JA LÄHDETÄÄN

Kirjoittanut Maria Chambers (soulsoothinsounds.wordpress.com)
15.2.2020
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Tällä planeetalla on paljon tulemisia ja lähtemisiä. Syntymiä ja kuolemia yhtä lailla. Se näyttää toimivan hyvin, jotta väkimäärä pysyy tasapainossa ja sielut pystyvät jossain kohtaa karistamaan ihmisilmaisumuotonsa.
 
Ihmisen ei ollut koskaan tarkoitus elää rajattomasti. Jonkin ajan kuluttua sielu voi jumiutua tiettyyn persoonallisuuteen ja tietoisuuteen. Usein se pystyy murtautumaan vapaaksi tuosta fokuksesta ainoastaan lähtiessään.
 
Sieluilla on taipumus tulla nopeasti takaisin ihmismuotoon, ja vielä enemmän nyt. Ne viettävät vähemmän aikaa elämien välissä arvioidakseen elämäänsä ja sitä, mitä ne haluavat tehdä seuraavalla kierroksella, ja ne tulevat vain nopeasti takaisin. Ja tavallisesti samaan perhepiiriin. Siitä tulee usein hyvin pysähtynyttä sielulla, joka yrittää ratkaista kaikki samat ongelmat uudestaan ja uudestaan.
 
Maa on jalokivi universumissa, ja sielut voivat tulla sinne elämä toisensa jälkeen ja saada hyvin syviä ja perusteellisia kokemuksia. Se on yksi nopeutetuimmista poluista, jonka sielu voi valita. Ne voivat kokea itsensä hidastetulla tavalla. Ne oppivat, miten energiaa käytetään kokemustensa luomiseen. Täällä kerätään hyvin paljon viisautta ja tuodaan se mukana kotiin.
 
Ja sitten heräämisen myötä ne päättävät tuoda kodin tänne, fyysiseen ilmaisumuotoon, sen sijaan että odottavat kuolemaa päästäkseen takaisin ikuisen itsensä iloon.
 
Useimmat ihmiset eivät valitse tietoisella tasolla kuolemaansa tai siirtymäänsä ei-fyysisyyteen. Mutta tiedostamatta he tekevät tuon valinnan. He lähtevät, kun on se aika. He saattavat saada jonkin tappavan sairauden tai sydänkohtauksen, pudota jyrkänteeltä, riistää henkensä itsemurhassa. Jotkut lähtevät rauhallisesti nukkuessaan.
 
Ihmiset sanovat sellaisia asioita kuin: "Hän kuoli niin nuorena. Hän kuoli järjettömästi, traagisesti." He puhuvat, ikään kuin heillä ei olisi kontrollia omaan siirtymäänsä. Kuolemaan liittyy paljon väärinymmärrystä.
 
Monet lapset lähtevät varhain, koska he haluavat olla täällä vain rajoitetun ajan.
 
Monet uskovaiset ihmiset pelkäävät kuolla, koska he pelkäävät helvettiä oltuaan huono kristitty täällä maan päällä. Ateistit pelkäävät kuolemaa, koska no, miksi he haluaisivat kuolla, jos he uskovat, ettei ole mitään sen jälkeen? Tyhjyys on ehdottomasti ratkaiseva tekijä. Siis, kuolemaa tai itse aihetta vältetään.
 
Katsotaan rituaaleja, jotka liittyvät edesmenneisiin. Hautajaisia esimerkiksi. Ne ovat ensisijaisesti niitä varten, jotka jäävät taakse – eivät niinkään lähteneelle. Heitä surraan enemmän kuin juhlitaan. Kuitenkin siirtymä on juhlaa. Se on kaunis kokemus. Siinä ei ole mitään pelättävää.
 
Kun heräämme ja meistä tulee tietoisia olentoja, monet meistä eivät pelkää kovin paljon kuolemaa. Pelkäämme enemmän olla täällä ilman vapaudentunnetta tai terveyttä ja hyvinvointia, kuin siirtymistämme takaisin luonnolliseen ilotilaamme.
 
On mielenkiintoista, että vangeille annetaan kuolemanrangaistus, ikään kuin se olisi pahin rangaistus. Ei ymmärretä, että se on paras tapa vapauttaa tuo ihminen. Heidät vapautetaan lähtemään takaisin kotiin. Heille annetaan kirjaimellisesti "vapaudut vankilasta" -kortti.
 
Siis kun heräämme, voimme tietoisemmin valita, miten ja milloin haluamme tehdä siirtymän. Meidän ei tarvitse saada tappavaa sairautta. Voimme antaa sielullemme merkin, että haluamme lopettaa ihmisilmaisumme. Meidän täytyy vain päästä rauhaan päätöksemme kanssa.
 
Jotkut uskovat, että se ei riipu ihmisestä ja olemme sielumme armoilla. Sielumme ei kuitenkaan koskaan aiheuttaisi tai määräisi ihmisosalleen mitään, mitä ihminen ei halua.
 
SIIRTYMÄAVUSTAJAT
 
On jotain hyvin päteviä ihmisiä, jotka auttavat siirtymää tekeviä ihmisiä niin, että heidän sielunsa voidaan helpommin ohjata kuoleman jälkeen muihin maailmoihin. Ei-fyysisyydessä, astraaliulottuvuuksissa on ruuhkaa. Monet sielut, tavallisesti kokemattomammat, jäävät noihin maailmoihin lähellä Maata kuoleman jälkeen. Ne ovat tavallisesti rauhattomia, eivät ole päästäneet irti maallisesta elämästään ja vaeltavat eksyneenä. Sen monet herkät ihmiset näkevät ja tuntevat haamuina ja aaveina. Eksyneenä vaeltavia sieluja.
 
Mutta kun kehitymme sieluina ja tulemme heräämiskohtaamme, emme enää yhdisty alemmalla värähteleviin sieluihin. Emme yritä yhdistyä astraalimaailmoihin kovin paljon. Kuitenkin omalla säteilyllämme voi olla positiivinen vaikutus niihin. Emme auta valollamme ja viisaudellamme vain eläviä, vaan myös kuolleita. Ei pakottaen, ainoastaan säteillen. Ollen vain omassa ilossamme. Se voi auttaa niitä päästämään irti otteestaan fyysisyyteen ja siirtymään korkeampiin ulottuvuuksiin.
 
MEIDÄN SEURUEEMME
 
Ylösnousemuspolun kulkeminen voi olla hyvin pelottavaa ja yksinäistä, ottaen huomioon ettei saa tukea planeetan kollektiivitietoisuudelta. Mutta kun lähdemme tästä paikasta, ne jotka ovat muissa ulottuvuuksissa, tukevat meitä mitä mahtavimmilla tavoilla ja kunnioittavat ja ylistävät meitä rohkeudestamme. Henkiperheemme, esi-isämme, äiti ja isä, jos he ovat tehneet siirtymän ennen meitä, Jeshua, Mikael ja miljoonat muut olennot.
 
Kuolemasta puhuminen voi olla epämiellyttävää, myös meille jotka tiedämme, ettei kuolemaa ole. Mutta on hyvä tuulettaa tätä aihetta toisinaan ja kumota siihen liittyviä myyttejä ja väärinymmärryksiä, jotta voimme elää täydemmin elämää.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >