HomeViestejäMaria Chambers12.2.2020 - Viha ja valaistuminen - vielä perusteellisemmin tarkasteltuna

12.2.2020 - Viha ja valaistuminen - vielä perusteellisemmin tarkasteltuna

VIHA JA VALAISTUMINEN – VIELÄ PERUSTEELLISEMMIN TARKASTELTUNA

Kirjoittanut Maria Chambers (soulsoothinsounds.wordpress.com)
12.2.2020
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Olen kirjoittanut yksityiskohtaisesti vihasta ylösnousemuksessa, ruumiillistuneen valaistumisen prosessissa. Mutta näyttää siltä, että monet ihmiset kokevat edelleen vaihtelevassa määrin tuota tunnetta, ja halusin tuoda lisää näkemystä aiheeseen.
 
Useimmat meistä ymmärtävät jo, että kun integroimme korkeampaa tietoisuuttamme, koemme kaikki tunteet intensiivisemmin. Mutta viha voi olla yksi epämiellyttävimmistä, koska se on ymmärretty väärin. Erityisesti niiden keskuudessa, jotka ovat hyväksyneet ajatuksen, miltä ns. hyvin tietoisen ihmisen pitäisi näyttää.
 
Monet meistä ovat yllättyneet huomatessaan, että tietoisempana oleminen ei aina ole yhtä kuin olla kärsivällinen, välittävä, ymmärtävä, empaattinen tai rauhallinen. Itse asiassa voi olla aivan päinvastoin. Voimme olla vähemmän ja vähemmän suvaitsevainen niissä energioissa, jotka haluavat käyttää meitä ravinnokseen. Meistä tulee herkempi energioille. Mutta erona on, että olemme nyt erottelevampi. Tiedämme, mitkä ovat meidän ja mitkä eivät. Ja periaatteessa mikään mikä ei ole iloista, ei ole meidän. Se on näin yksinkertaista.
 
Olemme integroimassa tästä ja kaikista muista elämistämme kaikkia aspekteja, jotka ovat tunteneet haavoittuneensa ja olevansa epävapaita.  Mutta ihmisitsessämme on edelleen aspekteja, jotka tuntevat vapaan tietoisuuden uhaksi olemuksessamme.
 
KATSOTAANPA ENSIN MAAILMAA …
 
Katsotaanpa ensin kaksinaisuusmaailmaa, jossa melkein kaikki toimivat. Voimme nähdä, että jotkut miespuoliset energiat tulevat vihaiseksi, katkerammaksi ja aggressiivisemmaksi. Niistä tulee aina vain epävarmempia, kun ne tuntevat itsensä ohitetun elämässä.
 
Kun useammat naiset nähdään tasavertaisina yhteiskunnallisesti, poliittisesti ja muilla elämän alueilla, monet miehet tuntevat itsensä uhatuksi. He pelkäävät menettävänsä sen identiteetin, jota on juurrutettu syvälle aioneita.
 
Siksi näemme ennenkuulumattoman määrän poliittisia johtajia ympäri maailmaa, jotka siirtyvät autoritaarisuutta kohti. Siksi näemme valkoisia nationalistiryhmiä ja antifeministiryhmiä näkyvämmin.
 
Ja tietysti myös monet naiset tuntevat itsensä uhatuksi, koska he pelkäävät, että muuttuva maisema saisi heidät menettämään sen suojelun, jota heidän miespuoliset kollegansa antavat.
 
MEIDÄN MIELEMME
 
Kun tullaan omaan mieleemme heräämis- ja valaistumisprosessin aikana, sekin tuntee itsensä uhatuksi ja on sen vuoksi vihainen. Se ei pysty helposti hyväksymään siirtymistä mentaalisesta, loogisesta ja kontrolloivasta (maskuliini)perspektiivistä laajempaan, intuitiivisempaan, sallivampaan ja aistillisempaan (feminiini)perspektiiviin.
 
Ja jos menemme syvemmälle, näemme, että viha on peite hylätyksitulemisen tunteelle. Maskuliinisuus tuntee feminiinisyyden hylänneen. Ja tuon hylkäämistunteen alla tunnetaan arvottomuutta. Voit lukea lisää tuon galaktisen tarinan alkuperästä aiemmasta postauksestani "Todellinen tarina Aatamista ja Eevasta" 17.5.2019.
 
Siis mieltämme joka on toiminut ensisijaisesti mentaalisessa, lasermaisesti fokusoituneessa ja kovassa todellisuudessa hyvin pitkään, pyydetään nyt antamaan ohjakset olemukselle, johon se ei ole luottanut hyvin pitkään aikaan. Se ei ole luottanut feminiiniolemukseen. Voitko tuntea vastarinnan?
 
MEIDÄN MATKAMME
 
Monet meistä ovat käyneet vuosia läpi haastavaa transformoitumisprosessia pelkästä ihmisestä moniulotteiseksi olennoksi. Haluamme uskoa, että olemme enemmän kuin valmis antamaan sielumme johtaa meitä elämässä, myös me naissukupuolen edustajat. Mutta kun tulee tosipaikka, olemme edelleen haluton luottamaan täysin sieluolemukseen, jolla tuntuu olevan pääasiallisesti feminiinisiä ominaisuuksia.
 
Miten meidän voidaan olettaa luovuttavan terveytemme ja hyvinvointimme jonkin niin epämääräisen käsiin, kuin sielu, jota emme voi edes nähdä tai koskettaa? Olemme alttiimpia luottamaan ennemmin muihin ihmisiin. Vaikkei heillä ole aavistustakaan, mistä valaistumisessa on kyse.
 
Miten voi olettaa, että olemme tekemättä mitään? Vain sallimme? Sallimme minkä? Sallimme kehomme tasapainottua itsestään? Et voi olla tosissasi! Miten se edes toimii? Missä on käsikirja? 20 kohdan ohjelma? Missä ovat todisteet? Kovat tieteelliset todisteet?
 
"Salliminen ja vastaanottaminen kuulostaa vähän liian passiiviselta minusta", mieli sanoo. Passiivisuus on todella feminiinisempi ominaisuus. Niinpä mentaalinen, miespuolinen aspektimme – mieli – alkaa olla puolustautuva ja vihainen. Tuo vanha tarina kaikkien haavojen kera, alkaa tulla esiin enemmän kuin koskaan – se missä mies ja nainen ovat ristiriidassa keskenään, toisen luottamatta toiseen ja toisen alistuessa jatkuvasti tuolle luottamuksenpuutteelle.
 
Sydän luottaa kuitenkin sieluumme, mutta se antaa usein periksi mielen tarpeelle kontrolloida. Se tuntee usein, että mentaalinen perspektiivi nujertaa sen.
 
Haluamme luottaa, että voimme saada kaikki ihmistarpeemme ja -toiveemme tyydytetyksi helposti, ja se voi tapahtua. Mutta meidät imetään jatkuvasti takaisin mielen ylpeydentunteeseen. Se ei halua tulla irrelevantiksi. Se on tavallaan edelleen vihainen arvottomuuden tunteesta. Kyllä, mielellä on edelleen ongelmansa.
 
Ihmispersoonallisuus joka on määritellyt itsensä ensisijaisesti kehona ja mielenä, ei tunne arvokkuutta. Ja näin on, koska se on yrittänyt saada selvää elämästä ilman sielun perspektiiviä.
 
VIIMEINEN OSA
 
Tuntuu siltä, että koko tämän prosessin viimeinen osa – riippumatta siitä, mitä elämässämme tapahtuu – on päästää irti mielen kontrollista elämässämme. Tarkoitus ei ole työntää mieltä pois, mutta se merkitsee ihmiselle kuitenkin astumista kartoittamattomalle alueelle. Ja hyvä uutinen on, että teemme juuri sitä. Se on ollut asteittaista, mutta sitä tapahtuu.
 
Monet miehet 3D:ssä alkavat tunnistaa sen hyödyt, että naisia on enemmän jakamassa elämän vastuut työpaikalla ja myös yksityisesti. Mies alkaa huomata, että naisen perspektiivillä on paljon annettavaa. Niinpä mies alkaa sopeutua enemmän naisen perspektiiviin. Sallia itsensä olla intuitiivisempi. Hän myös hengähtää ja sallii naisen ottaa ohjakset. Se on todella tervetullut helpotus miehelle. Se on osa tätä luonnollista evoluutioprosessia.
 
Ja me jotka valitsimme nopeutetun polun – sen jolla elämämme näytti hajoavan – ilmestymme esiin vahvempana ja luottavaisempana. Alamme nähdä, että vahvuudessa ei ole kyse yrityksestä panna asioita tapahtumaan. Siinä ei ole kyse kontrolloimisesta, analysoimisesta tai puskemisesta aina. Siinä on enemmän kyse hyväksymisestä, sallimisesta, luottamisesta ja vastaanottamisesta. Siinä on kyse vain olemisesta elämässä.
 
Hitaasti alamme tunnustaa, että sielu on melko hemmetin kyvykäs. Se pystyy oikeasti luomaan ilman rajoja. Se ei näytä tarvitsevan samantyyppistä rajoitettua energiaa, jota ihmismieli käyttää luomiseen. Alamme tunnustaa, että rajoittunut mielemme ei pysty oikeasti luomaan oman rajoittuneen perspektiivinsä ulkopuolella. Rakas mielemme alkaa myöntää, että sen rooli muuttuu merkittävästi kaikessa tässä.
 
KYSE ON HYVÄKSYMISESTÄ
 
Kuitenkin hyväksyessämme vihan, vihan feminiinisyyttä kohtaan, vaikeasti tavoitettavalta näyttävää osaamme kohtaan, se antaa hitaasti tietä rauhantunteelle kaikkien aspektiemme osalta.
 
Mutta ole kiltti, äläkä yritä puskea sitä. Jos olet vihainen, salli niin olla – älä tuomitse itseäsi sen vuoksi. Voit ilmaista sen turvallisesti ja tietää, että se on luonnollinen osa tätä transformaatiota.
 
Ja vaikka meistä tulisi huomenna täysin integroitunut, meillä olisi edelleen kärsimättömät hetkemme eläessämme maailmassa, joka etsii edelleen ulkopuolelta energiaansa ja iloaan.
 
JA MUUTEN …
 
Ja muuten, oleminen iloisen, terveen ja yltäkylläisen elämän arvoinen ei merkitse, että meistä tulee arvokas sen jälkeen, kun siivoamme kaikki ongelmamme. Mikään ongelmamme ei ole mikään ongelma sielullemme. Ne ovat täysin ok sille. Se rakastaa meitä juuri sellaisena, kun olemme nyt. Se näkee meidät jo arvokkaana. Kuvittele sitä!
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >