HomeViestejäMaria Chambers9.2.2020 - Pahalta tuntuminen tuntuu pahemmalta kuin koskaan

9.2.2020 - Pahalta tuntuminen tuntuu pahemmalta kuin koskaan

PAHALTA TUNTUMINEN TUNTUU PAHEMMALTA KUIN KOSKAAN

Kirjoittanut Maria Chambers (soulsoothinsounds.wordpress.com)
9.2.2020
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Tunnemme olevamme enemmän ja enemmän harmoniassa Itsemme kanssa. Mutta silloin kun emme ole, se tuntuu kamalalta. Se tuntuu todella pahalta. Pahemmalta kuin koskaan. Tarkoitan, että miksi tuntuu niin pahalta, kun olemme tuossa epäharmoniatilassa Itsemme kanssa? Miksi epäily tuntuu vielä epäilevämmältä ja pelko vielä pelottavammalta? Miksi suru tuntuu vielä koskettavammalta? Miksi turhautuminen ja kärsimättömyys tuntuvat vielä voimakkaammilta?
 
Mitä korkeampi taajuutemme on, sitä epämukavampia meille ovat alemmat taajuudet, myös rakkaasta mielestämme generoidut. Emme voi enää sietää tunteita, joita siedimme ennen. Hyväksyimme kerran nuo alemman rekisterin tunteet normaaleina, eikö vain? Ovathan kaikki kuitenkin jossain määrin masentuneita, ahdistuneita, pelokkaita ja epäileviä.
 
Mutta sitten kun ilmestyimme esiin tuosta maailmasta, löydämme itsemme paikasta, jossa olemme herkempi kuin koskaan energioille – ei vain itsemme ulkopuolella, vaan myös omalle mielentilallemme.
 
On paljon helpompaa lähteä pois toksisten ihmisten luota, vanhan energian tietoisuudesta – työpaikoista, ystävien ja perheen luota – kuin käsitellä omaa hiilipohjaista mieltään. Ja emme tietysti lähde pois mielestämme. Mieli tulee mukanamme. Se integroituu lopulta "minä olen" -olemukseemme. Ikuiseen tietoisuuteemme.
 
Mutta sitä odotellessa, sielumme pyytää meitä hyväksymään kaikki nuo tunteet ja samaan aikaan olemaan samaistumatta niihin. Olemaan kietoutumatta niihin. Kyllä, olemme kuulleet tämän satoja kertoja. Kuulostaa hyvältä teoriassa. Mutta kun noita epämiellyttäviä tunteita tulee esiin, ei ole helppoa tunnustaa niitä, antaa niiden olla sekä myös olla antamatta niiden imaista meitä tuohon ikivanhaan alamaailmaan.
 
Mutta on helpompaa sallia tuo prosessi, jos ymmärrämme, että asiat tuntuvat nyt intensiivisemmiltä ja myös mieli reagoi tuohon intensiivisyyteen. Hiilipohjainen mieli on nyt korkeassa hälytystilassa – sen suurin pelko on menettää asemansa ja kontrollinsa.
 
Ja on hyvä tietää tämä koska mieli lähettää yleishälytystä, joka yrittää kertoa meille, että asiat ovat huonommin kuin koskaan. Tuntuu myös pahemmalta kuin koskaan jäädä noihin alempiin tunteisiin. Pelkoon, epäilyyn, ahdistukseen, masennukseen. Ne tuntuvat vielä epämukavammilta, koska olemme nyt paljon korkeammassa ja hienojakoisemmassa taajuudessa.
 
Tämä ei eroa menneisyyden ystäväsi luona vierailemisesta – kun oivallat, miten erilaisissa energioissa olettekaan nyt. Siis syöt päivällistä hänen kanssaan ja sinulle valkenee, että toivot kännykkäsi soivan, jotta voit teeskennellä, että on jokin hätätilanne ja sinun täytyy lähteä.
 
Epäharmonisia energioita ei voi enää sietää helposti. Erityisesti täällä omassa kodissamme, mielessämme.
 
UUSI ASUINPAIKKAMME
 
Mieli oli kotimme hyvin pitkän aikaa, joten on haastavaa aluksi tunnistaa, ettei se ole enää asuinsijamme. Olemme nyt siirtymässä todelliseen asuinpaikkaamme. Sielutietoisuutemme. Mieli tulee tietysti mukanamme, mutta se ei määrää tahtia, kuten ennen. Mutta meidän täytyy, ainakin alkuun, valita tietoisesti, mistä haluamme tehdä omamme.
 
Erityisesti silloin kun tunteet yrittävät saada koko huomiomme. On aikoja, jolloin sallimme vaivattomuuden ja ilon virrata, ja toisia aikoja jolloin tuntuu siltä, ettei meillä ole mitään kontrollia näihin myllertäviin tunteisiin. Myös tylsyys ja intohimottomuus tuntuvat paljon pakottavammilta. Paljon vähemmän siedettäviltä.
 
Tämä kaikki on tarkoituksenmukaista. Ei ole tarkoitus taistella niitä vastaan tai yrittää voittaa niitä. Tarkoitus on tietää, että noiden tunteiden intensiivisyys ei merkitse, että mennemme taaksepäin. Se merkitsee vain, että sukellamme vielä syvemmälle "minä olen" -olemukseemme.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >