HomeViestejäMaria Chambers5.2.2020 - Naurava mestari

5.2.2020 - Naurava mestari

NAURAVA MESTARI

Kirjoittanut Maria Chambers (soulsoothinsounds.wordpress.com)
5.2.2020
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Otan ruumiillistuneen valaistumiseni kuolemanvakavasti. Eli vannoin tullessani tänne, että teen sen, mitä ikinä tarvitaan vapauteni vaatimiseen ihmisenä. Mitä ikinä tarvitaan Itseni ruumiillistamiseen tässä elämässä. Tämä elämä on viimeiseni, joten teen siitä merkityksellisen. Se on valittu elämäksi, jossa yhdistyn taas sieluuni intiimeimmällä tavalla. Minulla ei ole tärkeämpää suhdetta, kuin suhde sieluuni. Useimmat tätä lukevat ymmärtävät tuon toteamuksen syvällä tasolla.
 
Ja toisaalta en pysty kuvittelemaan, että olen täällä saamatta hyviä nauruja välillä. Sanotaan, että huumori tekee hyvää sielulle. Se on totta. Mutta huumori on ensisijaisesti ihmisominaisuus. Sanotaan myös, että jokaisen vitsin takana on sukupolvien tuska. Myös totta. Kokenut sielu joka on elänyt täällä monta elämää ja joka on sukeltanut syvälle fyysiseen kokemiseen, on kehittänyt mahtavan huumoritajun matkan varrella. Hän ei ehkä ole stand-up-koomikko, mutta hän arvostaa ehdottomasti huumoria. Naurulla on merkittävä vaikutus kehoon. Nauraminen liikuttaa jumiutuneita energioita. Se nostaa henkeä.
 
Ja tietysti huumori, se mikä saa meidät nauramaan, on hyvin henkilökohtaista. Kaikki eivät nauti samasta huumorista. Huumori on myös yleismaailmallista. Riippumatta asuinpaikastamme maailmassa, pidämme kaikki tiettyjä asioita hauskoina.
 
Huomaamme myös, ettei se mille olemme höröttäneet aiemmin, jotenkin osu enää. Huumori muuttuu ajan kuluessa. Olemme myös arempi nauramaan toisten kustannuksella, jotka saattavat olla haavoittuvia.
 
Meillä on ihmisenä historia, joka on mahtavaa materiaalia nauramiselle. Ja nyt kun ruumiillistamme sieluamme, ikuista osaamme, voimme ihmisenä auttaa sieluamme arvostamaan huumorintajuamme. Sieluna emme koe sellaista tuskaa ja kärsimystä, kuin ihminen. Sieluna olemme kaukana siitä, ja se on hyvä asia.
 
Kehittyneenä sieluna olemme ottaneet viisauden kaikista maallisista kokemuksistamme, mutta emme niiden fyysistä tai tunnetuskaa. Ja nyt sielumme haluaa meidän, ihmisen, kokevan sitä autuutta ja iloa, jota sielumme tuntee koko ajan. Henkilökohtaisesti minulla on ollut monia tuollaisia hetkiä. Ne ovat tietysti herkullisia. Ne ovat hienoja.
 
Kuitenkin siitä puuttuu jotain. Uskon, että se on hyvä hörötys. Muutama kunnon nauru vatsanpohjasta saakka. Mikään "taivaassa" ei voi ottaa sen paikkaa. Ja meidän täytyi laittaa itsemme helvetin läpi arvostaaksemme noita nauruja, eikö vain?
 
Sielumme haluaa meidän sopeutuvan itseensä, joten meidän pitäisi odottaa myös sielumme sopeutuvan meihin ja nauraa niille asioille, joita me pidämme hupaisina. Siis älä pelkää katsella tuota myöhäisillan komediaa tai jotain, mikä saa sinut nauramaan. Tämän ruumiillistuneen valaistumisen ottaminen vakavasti on välttämätöntä, mutta varmista, ettei se johda sellaisiin asioihin, kuin liiallinen vakavuus, jos tajuat, mitä tarkoitan.
 
On hyvä nauraa, erityisesti itsellemme. Koska jotain tapahtuu matkalla valaistumiseemme. Havaitsemme, että olemme enkä panneet itsemme paljon tarpeettoman tuskan ja kärsimyksen läpi. Mutta ei tuomita sitä. Kenties se tapahtui vitsejä varten.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >