HomeViestejäMaria Chambers8.1.2020 - Senttejä ja kaloreita - seuraako iloa vai pelkoa

8.1.2020 - Senttejä ja kaloreita - seuraako iloa vai pelkoa

SENTTEJÄ JA KALOREITA – SEURAAKO ILOA VAI PELKOA

Kirjoittanut Maria Chambers (soulsoothinsounds.wordpress.com)
8.1.2020
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Kaksi mielenkiintoista asiaa tänä aamuna Starbucksilla. Pieni, mutta samaan aikaan merkittävä: ystäväni Christina sanoi haluavansa, että autan häntä tekemään päätöksen … pitäisikö hänen mennä Targetiin vai Publixin herkkuosastolle. Kysyin: "Miksi Targetiin?" Hän sanoi: "Jugurtin vuoksi." Kysyin: "Eikö Publixissa ole jugurttia?" Siihen hän vastasi: "On, mutta Targetissa se on halvempaa."
 
Ja niinpä sanoin, että muutaman sentin ero on merkityksetön siinä, miksi ei mene paikkaan, mihin oikeasti haluaa mennä. Sen hän tunnusti olevan Publix. Hän hymyili minulle lähtiessään ja kiitti, että auton häntä tekemään sen, mitä hän oli halunnut koko ajan tehdä.
 
Sitten muutaman minuutin päästä nuori barista oli tauolla jonossa ja näytti siltä, ettei osannut valita kahden kädessään olevan ruuan välillä. Toinen oli keitettyjä kanamunia keksien ja juuston kera. Toinen oli grillattu juustovoileipä. Hän sanoi minulle: "Laihduin juuri pari kiloa, enkä osaa päättää, kumman otan, Maria."
 
Niinpä luonnollisesti kysyin häneltä, kumman syöminen antaisi hänelle enemmän iloa, ja välittömästi hän sanoi "grillattu juusto". Ja niin hän laittoi munavaihtoehdon heti pois ja kiitti minua valitessaan grillatun juuston.
 
Kun ajattelin asiaa, oli mielenkiintoista, että Christinan pulmana oli raha ja baristan fyysinen keho. Kaksi asiaa, jotka ovat aiheuttaneet ihmisille eniten tyrmistystä, myös toisinaan meille jotka olemme menossa integroitumiseemme.
 
Ja vaikka voi tuntua siltä, että nuo olivat pieniä valintoja – muutama sentti enemmän (jugurtti) ja muutama kalori enemmän (grillattu juusto) – eikö viime kädessä ole kyse samasta asiasta kaikilla meillä? Seuraako iloa vai seuraako pelkoa?
 
Lähtiessäni ulos sanoin itselleni: "Työni täällä on tehty."
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >