HomeViestejäMaria Chambers6.1.2020 - Rauha maan päälle ja muuta sellaista

6.1.2020 - Rauha maan päälle ja muuta sellaista

RAUHA MAAN PÄÄLLE JA MUUTA SELLAISTA

Kirjoittanut Maria Chambers (soulsoothinsounds.wordpress.com)
6.1.2020
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Rauha maan päälle. Miten monta kertaa olemme nähneet ja kuulleet tuon fraasin vuosikymmenten saatossa? Kenties jopa elämien? Miten se sujuu? Ei kovin rauhallista, eihän?
 
Tosiasia on, ettei tämä planeetta ole oikeasti valmis rauhaan. Ei ole vielä vähään aikaan. Ihmisille on edelleen hauskaa leikkiä kaksinaisuudessa. Kaksinaisuus antaa upean tilaisuuden kokea itsensä vastakohtia: mies ja nainen, pimeys ja valo, hyvä ja paha, rikas ja köyhä, sairas ja terve, ja luettelo jatkuu.
 
Ja huomaamme, että vastakohdista tulee vastakkaisempia ja ne ovat kauempana toisistaan poliittisesti, yhteiskunnallisesti ja henkilökohtaisesti. Ja näin on, koska planeetan valomäärä kasvaa – kiitos meidän, jotka olemme täällä valonkantajina, tähtisiemeninä, tietoisuuspioneereina, energianliikuttajina, mitä nimeä halutaankin käyttää.
 
Mitä se merkitsee planeetalle? Se merkitsee, että valo, tai paremmin ilmaistuna tietoisuus, pystyy paljastamaan pimeyden tai ihmisten tiedostamattomat aspektit.
 
Muutoksen aikaansaamiseen ei vaadita paljon ihmisiä, joilla on tietoisuutta. Ja kenties se on hyvä asia, koska jos katsoo, miten jo pieni määrä henkeä on vaikuttanut omaan kehoomme ja mieleemme ja miten häiritsevää se on ollut elämällemme, kuvittele sama myös muille ihmisille. Jos liian paljon valoa tuotaisiin kerralla, ihmiset eivät pystyisi käsittelemään sitä.
 
Toisin sanoen, ihmiset ovat juuri siinä, missä heidän tarvitsee olla omassa evoluutiossaan ihmisestä jumalaiseksi ihmiseksi. Eikä henki pakota itseään kenellekään tai millekään. Sillä on liian paljon myötätuntoa tehdäkseen sen. Kun avasimme omassa elämässämme sen oven, jotta henki olisi enemmän läsnä, näimme, miten voimakasta tuo läsnäolo oli.
 
Mutta se ei työnnä agendaansa meille tai kenellekään muulle. Henki pelkästään on. Se on rauha, se on rakkaus, se on ilo. Eikä tarvitse alistua yhdellekään toiselle ihmiselle, jotta henki voi nauttia noista itsensä ominaisuuksista.
 
Ihmisen täytyy kutsua henki, tietoisuus. Olemme tehneet sen. Olemme integroineet omaa tietoisuuttamme. Ja kun integroidumme omaan "minä olen" -olemukseemme ja sieluumme, säteilemme luonnostaan sitä ulospäin. Se luo mahdollisuuksia toisille, jotka haluavat aloittaa oman kotimatkansa, takaisin todelliseen itseensä.
 
Niinpä ainoa roolimme täällä on nauttia omasta elämästämme, olla elämässä ja olla aistillinen ihminen, joka on integroinut hengen. Se säteillee luonnostaan naapurustoomme, yhteisöömme ja koko planeetalle, puhumattakaan universumeista. Kaikkeen olevaiseen. Se on melko suuri kartta.
 
Säteilemme silloin mahdollisuuksia. Ja sen yli riippuu muista, seuraavatko he pelkoaan vai sydäntään ja sieluaan.  
 
Siis rauha maan päälle … se on upea ajatus, mutta sitä ei tule. Ennen kuin ihmiset laskevat miekan ja lakkaavat taistelemasta itsessään. Kunnes he eivät enää nauti sodasta mielensä ja sielunsa välillä. Ja siihen saakka on kaikenlaisia sotia.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >