HomeViestejäMaria Chambers11.1.2020 - Tajunnan räjäyttävä valaistumiskokemus

11.1.2020 - Tajunnan räjäyttävä valaistumiskokemus

TAJUNNAN RÄJÄYTTÄVÄ VALAISTUMISKOKEMUS


Kirjoittanut Maria Chambers (soulsoothinsounds.wordpress.com)
11.1.2020
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Monet meistä erkaantuvat enemmän ja enemmän maailmasta ovemme ulkopuolella. Uutisista, toisista ihmisistä. Mutta se ei oikeastaan vaivaa meitä, koska tiedämme, että se korvataan jollain syvällisellä. Alamme tuntea elämän tavalla, jolla emme ole koskaan ennen tunteneet sitä.
 
Kaikki jotka ovat tällä tietoisuusmatkalla, eivät ole sitoutuneet jäämään tänne valaistumisen jälkeen. Sitä kunnioitetaan. Jäämme tai lähdemme – sitä kunnioitetaan syvästi. Kuten tiedämme, jäämiseen liittyy vastoinkäymisiä, joita emme koskaan osanneet odottaa, ainakin jonkin aikaa.
 
Tämän esi-isäkehomme valmisteleminen majoittamaan ikuisen itsemme ei ole helppoa. Mutta tiedämme, että ilman tuon hiilipohjaisen kehon päivittämistä jääminen olisi mahdotonta.
 
Ja palkkio tuollaisesta integroinnista on kokea elämää täällä tavalla, jolla emme ole koskaan ennen kokeneet. Täällä oleminen sekä ihmisenä että jumalana on olemista yhdessä aistillisimmista ja hurmiollisimmista tiloista, jonka olento voi kokea.
 
Ihmiset pystyvät tietysti nauttimaan elämästä aistillisesti. Ja monet nauttivat. Mutta tällä tavalla, täysi tietoisuus integroituna sisäämme, sitä ei voi verrata mihinkään. Pelkät sanat eivät voisi koskaan kuvata tuon kokemuksen orgastisuutta. Se räjäyttää tajunnan. Mikään huume ei voisi koskaan viedä meitä sinne. Ja se on täysin luonnollista. Ilman huonoja sivuvaikutuksia.
 
Monet meistä ovat kokeneet sitä vaihtelevasti jonkin aikaa, ja se on voinut olla hienovaraisempaa varhaisemmassa vaiheessa. Mutta olemme huomanneet, että se on entistä kestävämpää. Ikuinen itsemme on enemmän ja enemmän läsnä. Se on virtaavampi. Meidän ei välttämättä tarvitse valmistautua meditoimalla tai edes hiljentämällä mieltä, vaikka se on helpompaa mielen ollessa hiljaa.
 
Mutta se voi tulla myös tavallaan alakuloisen tunteen kannoilla, mikä voi olla hämmentävää mielelle. Mutta tämä tosiaankin indikoi, miten pitkälle olemme tulleet.
 
Se muuttaa mieltä. Mieli alkaa tunnistaa sen, ja se pelkää sitä vähemmän ja vähemmän. Ja mieli nauttii siitä enemmän ja enemmän sydämen ja sielun rinnalla. Voimme sanoa, että se on tuo luottamusosa. Mieli alkaa luottaa sydämeen ja sieluun. Se alkaa tuntea turvaa tuossa hurmiollisessa tilassa, tuossa hyvin aistillisessa tilassa. Se alkaa rentoutua tähän autuaaseen tilaan.
 
Havaitsemme, ettei meidän tarvitse olla täysin integroitunut, ennen kuin tunnemme sen läsnäolon, kuka olemme. Meillä ei tarvitse olla kaikki asiat järjestyksessä. Meidän ei tarvitse todistaa arvokkuuttamme. Se on hämmästyttävää, mutta se kuka olemme, on jo tässä. Meidän ei tarvitse kutsua sitä.
 
Ja kenties se on tuo tajunnan räjäyttävä osa: se osamme joka on luonut tämän kehon ja universumeja, tuo ihastuttava ja suurenmoinen ikuinen itse, on jo tässä.
 
Ja kyllä, on totaalisen turhauttavaa, kun tunnemme yhteydettömyyttä tuohon olemukseen. Itseemme. Itse asiassa, kun nyt tunnemme yhteydettömyyttä, se tuntuu kamalammalta kuin koskaan. Koska tiedämme, miltä tuntuu olla yhdistynyt, voi tuntua sietämättömältä tuntea tuota yhteydettömyyttä.
 
Ja teemme nyt sen, mitä ikinä vaaditaan, päästäksemme harmoniaan. Emme paini kaikkien noiden epäilyjen ja surujen ja pelkojen kanssa, niin kuin ennen. Ja se on mestaruutta. Se erottaa meidät unessa olevasta ihmisestä, joka kuluttaa hyvin paljon elämänvoimaa yrittäen tukahduttaa nuo mielestä generoidut tunteet tai taistella niitä vastaan. Nuo pelot eivät enää niin pelottele meitä. Sen tuloksena tunnekehomme vapautuu. Ja kun tämä tapahtuu, se tekee luomisesta paljon helpompaa.
 
Niinpä on hyvä asia, kun jatkamme erkaantumista maailmasta ovemme ulkopuolella. Se vapauttaa meidät olemaan niitä luojajumalia, joita olemme aina olleet. Ja tämä tuo meille sen rajatonta iloa, kuka olemme aina olleet.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >