HomeViestejäMaria Chambers8.12.2019 - Kutsu ne kaikki sisään

8.12.2019 - Kutsu ne kaikki sisään

KUTSU NE KAIKKI SISÄÄN

Kirjoittanut Maria Chambers (soulsoothinsounds.wordpress.com)
8.12.2019
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Hyvin monta kertaa yritämme pitää jotain poissa, on kyse sitten ajatuksesta, tunteesta tai fyysisestä vaivasta. Meille on kerrottu, ettei meidän pitäisi päästää pelon, huolen, pettymyksen, vihan tai toivottomuuden tunteita sisään. Niinpä yritämme työntää ne pois. Tai jos tunnemme ne, päästämme ne osittain sisään ja sitten ne jäävät jumiin.
 
Jos yritämme vastustaa niitä tai päästämme ne sisään vain vähän, ne eivät lähde pois. Ja sitten niillä on kyky kontrolloida kokemuksiamme. Kun yritämme työntää ne pois, työnnämme pois myös lähde-energiamme, sielumme ja ikuisen jumalaisen olemuksemme virran. Ja jälkimmäisellä on täsmällinen ratkaisu kaikkiin huoliimme.
 
Valokeho, ylösnousemusprosessi, tuo pintaan riitasointuiset energiat, jotka ovat asuneet ihmiskehossa ja ihmistietoisuudessa pitkän aikaa. Ja kun noita asioita tulee esiin – on se sitten vihaa, masennusta, jokin sairaus tai fyysinen vaiva – mielemme reagoi siihen pelolla.
 
Ja sitten yritämme estää sen. Niinpä se jumittaa puolivälissä eikä pysty liikkumaan kokonaan ulos. Se on eräänlaista henkistä ummetusta.
 
KUTSU NE KAIKKI SISÄÄN
 
Tuntuu intuitionvastaiselta kutsua kaikki nuo synkät tunteet ja fyysiset sairaudet sisään. Miksi tekisimme niin? Haluamme vähemmän tuskaa, emme enemmän. Mutta jonkin poistyöntäminen ei saa sitä lähtemään pois. Se pysyy, mitä vastustamme.
 
On se huoli, että silloin päästämme sisään lisää sairautta, lisää masennusta tai vihaa ilman ratkaisua. Se tuntuu mielestä periksiantamiselta. Mutta mielenkiintoinen dynamiikka tapahtuu, kun päästämme kaiken sen taloomme. Kun kutsumme sisään kaikki tunteet, tuo avoin ovi päästää sisään myös sen suuren osamme, jolla on kapasiteettia ratkaista kaikki huolet.
 
Siinä on kuitenkin tärkeä varoitus. Kaikkien tiheämpien energioiden kutsuminen sisään ei merkitse, että harmonisoidumme niiden kanssa. Tunnemme sen myös fyysisesti. Saatamme tuntea sen sydämessä raskautena tai vatsassa tai solar plexuksen tiukentumisena. Tai se voi rekisteröityä epämääräisenä huolena.
 
On tärkeää vain tuntea nämä energiat, lähtemättä analysoimaan niitä. Yrittämättä selvittää, mistä ne ovat peräisin. Prosessointia ei tarvita. Se vain pysäyttää virtauksen.
 
Jos haluamme analysoida, mistä ne tulevat, voimme tiivistää sen tähän: ne ovat perittyjä, sukulinjasta ja massatietoisuudesta, ja jotkut ovat omaa tarvettamme kantaa tuskaa ja kärsimystä. Se kaikki tulee itserakkauden ja itsearvostuksen puutteesta. Meidän ei todellakaan tarvitse tietää enempää niistä. Kuten olemme huomanneet, itsetutkiskelu on ajan haaskausta.
 
Ja se että tunnemme ne, ei merkitse, että ne ovat meidän totuutemme. Siis voimme tuntea jotain samaistumatta siihen. Näiden kahden välillä on ero. Tämä vaatii tietoisuustasoa, joka on tulossa helpommaksi meille.
 
MUURIT
 
Siis sisäisten muurien ja suojausten rakentaminen tunteita tai sairauksia vastaan ei pidä niitä poissa, ja itse asiassa se pitää meidät omassa vankilassamme, koska se estää meitä myös kokemasta iloa ja kaikkia niitä energioita sisällämme, jotka tuovat ratkaisun.
 
Jossain tämän transformaation kohdassa meidän ei enää tarvitse suojautua keneltäkään tai miltään. Ja näin on, koska se kaikki on me itse. Se kaikki on omaa luomustamme. Omaa energiaamme.
 
Loimme kaiken, mitä elämässämme on, voidaksemme oivaltaa oman valaistumisemme. Siis jos kutsumme jonkin sisään tietäen, että kaikki on omaa luomustamme, omaa energiaamme, se muuttaa kaiken. Silloin tapahtuu alkemiaa.
 
Se ei merkitse, että meidän pitäisi olla erottelematta, keitä kutsumme elämäämme. Mestari on hyvin tarkka. Mutta puhumme tässä sisäisestä maisemastamme, omista aspekteistamme. Osistamme jotka sivuutimme ja yritimme työntää pois. Peloista, epäilystä, syyllisyydestä, häpeästä, katkeruudesta, surusta, lannistumisesta, toivottomuudesta.
 
Ne ovat meidän osiamme, muttei sitä, kuka todellisuudessa olemme. Koska minä-olen, ikuinen tietoisuutemme ei koe koskaan noita tunteita.
 
Mutta kun hyväksymme nuo tiheämmät osat ja kaikki tunteet, joita tulee niiden mukana, silloin sielumme voi tulla vielä lähemmäs ja voimistaa tuota hyväksymistä ja rakkautta ihmiskehossamme ja -mielessämme. Silloin takuutta tapahtuu.
 
Meitä kannustetaan päästämään irti kaikesta, mikä ei enää palvele meitä, kuten syyllisyys ja häpeä esimerkiksi, ja paras tapa päästää irti tai muuntaa ne on vain sallia. Sallia sen kaiken virrata sisään, mukaan luettuna jumalainen luontomme. Ja sitten katsoa, mitä tapahtuu. Katsoa ensin, mitä tapahtuu tunnetasolla. Katsoa sitten, mitä tapahtuu fyysisellä tasolla.
 
Tiedämme sydämessämme ja sielussamme, että olemme luomisen mestari. Että meillä on taikuus käsissämme.
 
Tässä elämässä päätimme työskennellä rakastavasti ihmisitsemme kanssa, saada takaisin tuon ihmisen luottamuksen meihin. Sulautua ihmiseen ja kaikkiin sen huoliin, auttaa sitä muuntamaan kaikki jumiutuneet energiansa. Minkä vuoksi? Nauttiaksemme lopultakin elämästä tällä planeetalla ilman syyllisyyttä, ilman sairautta ja ilman myönnytyksiä.
 
Tiedämme sieluina, että energiaa ei tarvitse manipuloida, pakottaa tai painostaa. Niinpä kannustamme lempeästi ihmisitseämme rentoutumaan. Sallimaan energioiden muuttua omalla painollaan. Päästämään kaikki tunteet sisään, samaistumatta niihin tai painimatta niiden kanssa.
 
Kannustamme rakasta ihmisitseämme lakkaamaan yrittämästä. Ja tiedämme, että se on helpommin sanottu kuin tehty, joten meillä on mitä syvintä myötätuntoa. Mutta tiedämme myös, että vaikka jokin tuntuu mahdottomalta, se ei merkitse, että se on.
 
Tämä transformaatio tapahtuu. Vaikka meillä on paljon vastustusta, se tapahtuu, koska annoimme luvan sielutasolla ja ihmistasolla. Se on luonnollinen evoluutioprosessi. Ja huomaamme matkan varrella, että tulee helpommaksi, kun sallimme kaiken – valon ja pimeyden – virrata sisään ja annamme sielumme, luojaitsemme tehdä kaiken puhdistamisen, myrkynpoiston ja muuntamisen puolestamme.
 
Ihmisenä voimme auttaa hengittämällä, kevyellä liikunnalla – kuten käveleminen – juomalla paljon vettä. Osallistumalla mihin tahansa, mikä tuntuu hauskalta, mihin tahansa mikä rauhoittaa meitä. Mikä hoivaa kehoamme. Lopulta tuska ja kärsimys loppuvat, koska niillä ei ole paikkaa uudessa kodissamme. Ja se kaikki tapahtuu luonnostaan.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >