HomeViestejäMaria Chambers30.11.2019 - Hyvältä tuntuminen

30.11.2019 - Hyvältä tuntuminen

HYVÄLTÄ TUNTUMINEN

Kirjoittanut Maria Chambers (soulsoothinsounds.wordpress.com)
30.11.2019
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Tässä maailmassa ei kannusteta siihen, että tuntuu hyvältä 24/7. Miten meistä voisi mitenkään tuntua hyvältä, kun toiset kärsivät? Kodittomia, sodan repimiä maita, köyhyyttä ja sairautta on hillittömästi. Ihmiset kärsivät tunnepuolella. On yksinäisyyttä, sydämen särkymistä, epätoivoa. Saatamme tuntea omassa elämässämme ihmisiä, jotka kärsivät.
 
Annamme olomme tuntua hyvältä vähän, mutta sitten luovumme siitä, kun näemme, mitä ympärillämme tapahtuu. Ihmisestämme ei tunnu ihan turvalliselta olla iloinen – tarkoitan oikeasti iloinen, ei vain onnellinen ilme kasvoilla maailmassa, jossa elämän perusta on kamppailu, tuska ja kärsimys.
 
Äideillämme ja isillämme oli omat kamppailunsa ja tuskansa, ja heillä oli myös ilontäyteiset hetkensä. Kuten myös esi-isillämme. Itsellämme on ollut tässä elämässä ilomme ja tuskamme. Sieluina valitsimme tuskaelämiä tavaksi oppia ja kasvaa.
 
TÄMÄ ELÄMÄ ON ERILAINEN
 
Tämä elämä on erilainen. Se on ensimmäinen elämä, jossa jotkut meistä päättivät vapauttaa tuskan. Olimme sieluina päättäväisiä, että tulemme tänne ja elämme ilman ahdistusta. Ilman syyllisyyttä, häpeää, huolta, epäilyä tai itseinhoa. Ilman fyysisiä vaivoja ja sairautta.
 
Ja olemme tehneet juuri sitä. Vapauttaneet olemuksestamme ajan kuluessa tuskan – fyysisen ja tunnepuolen. Ei enää energioiden pitämistä toisten puolesta elämässämme, ihmiskunnan tai esi-isiemme puolesta. Sukulinjamme ei olisi enää DNA:ssamme.
 
Puhdistamme äidin diabeteksen, isän sydänsairauden, mummun masennuksen, toivottomuudentunteen ja pelon. Ne eivät ole enää yhteensopivia uuden värähtelymme kanssa. Siis jos jokin näistä tasapainottomuuksista tai jokin muu – tunnepuolen tai fyysinen – tulee esiin elämässämme, näin on, koska se täytyy vapauttaa. Ei siksi, että olemme tehneet jotain väärin, tai rangaistakseen meitä. Ei edes "oppiaksemme" jotain itsestämme. Vaan siksi, ettei se enää palvele meitä tai ketään muuta.
 
Meillä on pääsy sekä korkeampiin että matalampiin taajuuksiin. Ja maailmassa jossa useimmat ihmiset viettävät paljon aikaa matalammissa, huomaamme himmentävämme vähän omaa valoamme yhdistyäksemme toisiin.
 
Ja myös ollessamme yksin, huomaamme himmentävämme säteilyämme yhdistyäksemme rajoittuneeseen ja ehdollistuneeseen mieleen. Alistumme mielen peloille ja huolille, liian usein laskettavaksi.
 
Mutta se on myös muuttumassa, kun huomaamme, ettemme voi jäädä tuohon alempaan taajuuteen kovin pitkäksi aikaa, ennen kuin kyllästymme tai emme voi sietää sitä enää hetkeäkään pidempään. Ja huomaamme, että mieli rakastaa viihdyttää itseään kaikilla noilla tuhon ja hävityksen skenaarioilla.
 
Huomaamme – jotkut meistä – ettei meillä ole enää varaa sortua noihin tunteisiin, koska ne pahentavat tilanteita, jotka ovat täynnä tuskaa ja kärsimystä. Siis emme anna mielelle periksi niin, kuin ennen. Näemme, miten se yrittää pelata kanssamme, luoja paratkoon. Ja näemme, että periksi antaminen ei salli meidän kokea sitä iloa, joka on ulottuvillamme joka hetki.
 
Alamme tunnistaa, että pelko, epäily, murehtiminen ja toivottomuus ovat kaikki kärsimistä. Ne tuntuvat kamalilta, mutta ovat mukavia. Eli ne ovat tunteita, joihin olemme tottuneet. Ne ovat olleet haudattuna ja tulevat pintaan vapautettavaksi kerta kaikkiaan. Ja kun ne kuplivat pintaan, ne tuntuvat nyt kamalammilta kuin koskaan ennen, koska tunnemme, etteivät ne ole sitä, kuka olemme.
 
Tiedämme, että ansaitsemme tuntea olomme hyväksi. Vaikka käsittelisimme jotain fyysistä tai muuta ongelmaa. Siis on hyvä merkki, että nuo tunteet tuntuvat erittäin epämukavilta, koska se merkitsee, ettemme enää puntaroi niitä. Taajuutemme ovat nyt yksinkertaisesti liian jalostuneita sietääksemme niitä.
 
Ja hyvä uutinen on, että kun tarkkailemme niitä, päästämme niistä irti, kiitämme niitä palvelusta ja annamme niiden mennä, elämämme ei voi muuta, kuin heijastaa meille sen, mitä päätämme tuntea. Mitä ikuinen itsemme tuntee 24/7.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >