HomeViestejäMaria Chambers27.11.2019 - Mestareiden kanssa hengailemista

27.11.2019 - Mestareiden kanssa hengailemista

MESTAREIDEN KANSSA HENGAILEMISTA

Kirjoittanut Maria Chambers (soulsoothinsounds.wordpress.com)
27.11.2019
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Kuten olet ehkä huomannut, ruumiillistunut valaistuminen on yksinäistä työtä. Se ei ole ryhmäponnistus, eikä sitä opita kirjoista. Se vaatii huomiosi 100-prosenttisesti. Tämä ei merkitse, ettei sinulla voi olla perhettä ja kumppania ja lapsia elämässäsi. Mutta se merkitsee, että tarvitset paljon yksinäistä aikaa, pyhää aikaa itsellesi salliaksesi tämän prosessin tapahtua.
 
Jotkut meistä ovat valinneet yksinäisemmän elämän kuin toiset. Ei ole oikeaa tai väärää. On vain se, mikä toimii jokaiselle meistä.
 
Vuosien saatossa minä päästin irti perhesiteistä ja myös kahdesta erittäin läheisestä suhteesta. Nuo kaksi ihmistä eivät voineet ymmärtää, miksi en halunnut jatkaa suhdetta. Yritin selittää, että minun täytyi omistautua 100-prosenttisesti tälle prosessille ja "kietoutuminen" heihin häiritsi sitä, koska olimme niin eri paikoissa. Koska he eivät käyneet läpi omaa heräämistään, heidän mielestään se merkitsi, että luovuin kaikista suhteista elämässäni, eikä se ollut heidän mielestään tasapainoista.  
 
Mutta jollei käy läpi tätä merkittävää transformaatiota, ei voi mitenkään ymmärtää täsmälleen, mitä se vaatii ihmiseltä. Toinen noista suhteista yritti verrata valaistumista harrastukseen, kuten tennis, golf tai postimerkkien kerääminen. Mutta tuossa kohtaa ajattelin, että jos minun täytyy selittää se …
 
Se on samaan aikaan hämmästyttävää ja kummallista, että tämä prosessi tuntuu vaativan kaiken toisinaan ja se tuntuu hyvin epäuskottavalta toisinaan. Siinä määrin, että kyseenalaistamme, onko se totta.
 
Siitä syystä on erittäin tärkeää yhdistyä samanmielisiin sieluihin, jotta voimme vakuuttaa itsellemme, että se on totta. Että itse asiassa se on enemmän totta, kuin tämä todellisuus.
 
KÄÄNNY MESTAREIDEN PUOLEEN
 
Kun menemme syvemmälle tähän prosessiin, saatamme huomata viettävämme enemmän aikaa niiden kanssa, jotka tajuavat sen, vaikka vain netissä, tai jotka ovat toisissa maailmoissa, kuten ylösnousseet mestarit tai arkkienkelit.
 
Meidän täytyy muistuttaa itsellemme, että he ovat aina käytettävissämme, ja voimme kutsua heidät sisään. He auttavat mielellään energioissamme. On aikoja, jolloin tarvitsemme lisäpotkua tai meidän täytyy tuntea heidän ehdoton rakkautensa meitä kohtaan.
 
He ovat todellisia. Ja he tukevat täysin sitä, kuka olemme ja mitä käymme läpi. Sinun ei tarvitse tietää heidän nimiään, kunhan pyydät heitä olemaan läsnä ja avaat mielesi, sydämesi ja kehosi heille.
 
Sielu on tietysti aina käytettävissäsi. Mutta joskus tuntuu helpommalta kääntyä jonkun arkkienkelin tai ylösnousseen mestarin puoleen, koska hän voi auttaa sinua yhdistymään omaan sieluusi.
 
Jos nautit jostain toiminnasta, kuten tennis tai shakki, haluaisitko pelata jonkun kanssa, joka ei ole kovin hyvä tuossa pelissä, vai pelaisitko mieluummin ammattilaisen kanssa? Eikö ammattilainen auttaisi sinua hiomaan taitojasi? Ja eikö ylösnoussut mestari auttaisi sinua nostamaan taajuuttasi?
 
Siis, kenties on aika tutustua uusiin ystäviin, jos et jo ole tehnyt sitä, ja alkaa hengailla mestareiden kanssa.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >