HomeViestejäMaria Chambers10.11.2019 - Minun valokehokokemukseni

10.11.2019 - Minun valokehokokemukseni

MINUN VALOKEHOKOKEMUKSENI

Kirjoittanut Maria Chambers (soulsoothinsounds.wordpress.com)
10.11.2019
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Valokehokokemus on erilainen meillä kaikilla, jotka käymme läpi ruumiillistunutta valaistumista. Useimmilla se ei ole ollut kovin sujuvaa. Se on ollut haastavaa ytimeemme saakka. Ne jotka seuraavat, integroivat helpommin meidän pioneerityömme vuoksi tässä ennenkuulumattomassa prosessissa.
 
Valokeho on luonnollinen, ei-fyysinen alkuperäinen kehomme. Se ei tule muista maailmoista. Se on ollut aina tässä kanssamme, mutta sitä on pidetty loitolla hyvästä syystä. Emme olleet sen hyväksymisen tai integroimisen vaatimassa tietoisuustilassa.
 
Jos yritimme tehdä sen aiemmin, se olisi voinut polttaa poroksi fyysisen järjestelmämme. Ja siksi tämä prosessi tuntuu väsyttävän hitaalta. Sen täytyy olla vähittäistä hyvästä syystä. Kyse ei ole siitä, ettemme ansaitse saada tuota integroitumista, vaan koska olemme olleet näissä hiilipohjaisissa kehoissa ja tässä DNA:ssa satojatuhansia vuosia.
 
Toisaalta, valokehoprosessi on erittäin luonnollinen ja vääjäämätön prosessi. Se on monien elämien huipentuma ja pyyntö sielulta sulautua yhteen ihmisen kanssa tavalla, jolla se ei ole koskaan aiemmin yhdistynyt.  
 
Siis kun tämä täysin luonnollinen prosessi tapahtuu, jokainen meistä kokee oman versiomme siitä, omien ainutlaatuisten oireidemme kera. Ja samaan aikaan huomaamme myös, että monilla on samanlaisia kokemuksia ja oireita.
 
Itse olen käynyt valokehoprosessia läpi ainakin 30 vuotta. Mutta tämän kestäminen minulla näin kauan ei merkitse, että niin tapahtuu muilla. Itse asiassa jos resonoit näihin viesteihin, olet jo hyvin pitkällä siinä.
 
Haluan luetella henkilökohtaiset oireeni, mutta en halua kenenkään tätä lukevan olettavan, että myös hänellä on niitä. Teillä ei tarvitse olla kaikkia näitä oireita voidaksenne kokea valokehointegrointinne. Älkää antako luulosairauden ottaa valtaansa tässä.
 
Minulla on ollut suurta laihtumista ja lihomista, vatsa- ja rakko-ongelmia, kroonista väsymystä, hiustenlähtöä, huimausta, flunssamaisia oireita, hengitysongelmia ja yleisiä kipuja ja särkyjä. Ja enemmän lähiaikoina (reilut kolme vuotta) lisääntynyttä herkkyyttä ympäristölle. Minulla on ollut ja on edelleen toisinaan kuumia aaltoja. Ei menopaussikaltaisia. Se on tuonut esiin myös esi-isien sairautta tai vaivoja.
 
Minulla on edelleen joitain herkkyyksiä, mutta useimmat muut oireet eivät ole enää todellisuuttani. Painoni on tasoittunut. Sairastun harvoin. Vaikka tunnen edelleen väsymystä ja tarvitsen enemmän torkkuja päivän aikana, se ei ole enää krooninen tila. Minulla ei ole enää nivelkipuja tai yleissärkyä. Kuumat aallot ja pökertyneisyys ovat harvinaisia.
 
Ja miellyttävin "oire" on korostuneet aistit ja autuaat tietoisuustilat. Tietoisuus- ja aistillisuustilat joita ei voi ilmaista sanoin. Ja hyvä uutinen on, että autuas tila on luonnollinen tietoisuustilamme.
 
TUNTEET
 
Tunnepuolella minulla on ollut masennusta ja vihaa. Olen kohdannut syvimmät pelkoni, toivottomuuden, syyllisyyden ja häpeän. Kaikki jutut jotka olin haudannut. Sen seurauksena olen päästänyt irti suurimman osan haavoista, joita ihmisitseni on kokenut. Olen irrottautunut karmallisesti perheestäni, ystävistäni ja esi-isistäni. Ihmisintohimoistani. Draamasta.
 
On tuntunut siltä, että minut on hakattu ja olen loppuunkulunut. Ja lopulta tyhjentynyt. Mutta olemuksessani on keveyttä, jota en ole koskaan ennen kokenut. Nuo tahmeat ja raskaat tunteet eivät enää kiusaa minua.
 
Ja on edelleen mieli, joka yrittää viekoitella minut takaisin vanhoihin tapoihin. Takaisin pelkoon, huoleen ja toivottomuuteen aika ajoin. On irrallisuudentunnetta tästä todellisuudesta, tylsyyttä ja toisinaan ihmettelyä, miksi olen vielä täällä. Loppujen lopuksi, tämä planeettahan ei ole varsinaisesti mestariystävällinen.
 
Eikä lähtemisessä ole tietysti mitään hävettävää. Mutta haluan kokea jotain, mistä olen uneksinut monta elämää – olla sekä ihminen että ikuinen fyysisessä kehossa.
 
Tämä prosessi on ollut työläs minulle, ja on surua, että sen täytyi olla niin vaikea. Se on ollut vaikea monista syistä, mm. naisena oleminen. Mutta siinä oli tarkoitus, että on täällä naisena tässä elämässä. Halusin olla sukulinjassani ensimmäinen, joka päästää irti kaikkien sukuni naisten tuskasta ja kärsimyksestä. Ja se vuorostaan vaikuttaa kaikkiin muihin naisiin tällä planeetalla.
 
Kenties minulla oli sieluna korkeita tavoitteita ennen inkarnoitumistani. Kenties vähän enemmän, kuin pystyn pureskelemaan. Mutta sillä ei ole merkitystä. Tämä heräämisprosessi ja ikuisen osamme ruumiillistaminen on vääjäämätöntä ja luonnollista evoluutiota.
 
Ja kaikista haasteita huolimatta, tämä prosessi on saanut minut myös tuntemaan luottamusta. Elämään hetkessä. Nauttimaan vain olemisesta täällä. Sisältä ulospäin. Ja tuossa nauttimisessa ja pelkässä olemisessa elämä soljuu paljon helpommin nykyään.
 
Ja tunnen, että siitä tulee paljon helpompaa niillä, jotka tulevat tätä tietä valaistumiseensa. Me edelläkävijät olemme viitoittaneet tietä. Voitaisiin sanoa, että selvitimme bugit käymällä ensimmäisenä sen läpi. Havaitsimme, että joskus teimme siitä vaikeampaa, kuin sen tarvitsi olla.
 
Oma tilanteeni oli haastava ikäni (olen viettänyt paljon enemmän aikaa tällä planeetalla keräten vastustusta) ja esi-isäongelmieni vuoksi, jotka aiheuttivat muutamia fyysisiä ongelmia. Luotan, että nuo ongelmat ratkeavat, kun integroitumiseni kulminoituu.
 
Toisilla integrointi voi olla paljon helpompaa, koska on vähemmän fyysisen kehon ja ehdollistuneen mielen vastustusta.
 
Tässä integroinnissa ei ole yhtä kokoa, joka sopii kaikille, mitä tulee sen kestoon tai siihen, mitä helppoa tai vaikeaa se on. Mutta se tulee helpommaksi, erityisesti kun kunnioitamme sitä ja hyväksymme sen, missä olemme, emmekä yritä mikrojohtaa sitä mitenkään.
 
Jos summaisin sen, tässä ruumiillistuneessa valaistumisessa on kyse luottamisesta taas luontaiseen luomistilaamme ja palaamisesta kosketukseen sen kanssa.  
 
SEN DNA
 
Luontainen kehomme, valokeho, tekee muutoksia yhdessä fyysisen kehomme kanssa. Se muuttaa DNA:ta. Se aktivoi soluja ja muuttaa vanhoja ja muinaisia kaavoja fyysisessä kehossa ja mielessä.
 
Se tekee fyysisestä kehosta oman kuvansa, sielun kuvan, esi-isien kuvan sijasta. Esi-isiä kunnioitetaan, mutta on aika päästää irti heistä. Vapauttaa heidät.
 
Siis kaikki kärsimättömyys ja viha ja suru … ne ovat täysin luonnollisia sivutuotteita tässä prosessissa. Kunnioita kaikkia noita tunteita, kun niitä tulee esiin.
 
Ja ottaen huomioon, miten poikkeuksellista se on ja miten kauan olemme olleet näissä hiilipohjaisissa kehoissa, voimmeko olla vähän kärsivällisempi kaikkien näiden muutosten ja tämän integrointiprosessin kanssa?
 
Ja kenties jopa nauttia koko tästä kokemuksesta. (Sen teen nyt, kun olen päässyt läpi sen pahimmasta osasta ja tiedän, ettei minun tarvitse käydä sitä enää läpi!)
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >