HomeViestejäMaria Chambers7.11.2019 - Ylösnousemus, kultit ja todellisuuden kohtaaminen

7.11.2019 - Ylösnousemus, kultit ja todellisuuden kohtaaminen

YLÖSNOUSEMUS, KULTIT JA TODELLISUUDEN KOHTAAMINEN

Kirjoittanut Maria Chambers (soulsoothinsounds.wordpress.com)
7.11.2019
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Rakastan ihmispsykologian tutkimista. Se mitä olen oppinut, tulee toisten ja erityisesti itseni tarkkailemisesta. Ja kun minusta tulee tietoisempi, oivallan, että on myriadeja todellisuuksia.
 
Samaan aikaan kun jokainen meistä näkee todellisuuden omasta ainutlaatuisesta perspektiivistään, olemme kollektiivina sopineet tiettynä yleismaailmallisia totuuksia, jotka auttavat meitä navigoimaan tällä planeetalla ilman liian suurta epäjärjestystä ja kaaosta. Ja kollektiivina emme poikkea liikaa noista totuuksista.
 
Kaikki jokseenkin ovat samaa mieltä siitä, että osallistumme todellisuuteen, joka muodostuu ajasta ja tilasta, ja gravitaatio pitää meidät maassa. Mutta me jotka olemme ruumiillistuneen valaistumisen kehityskaarella, ymmärrämme, että olemme myös moniulotteisia ja monessa ulottuvuudessa samanaikaisesti ja että olemme ikuisia olentoja emmekä ajan, paikan ja gravitaation kohteena ei-fyysisyydessä.
 
Alamme ymmärtää, että kun heräämme ja vaadimme multiversaalin ja moniulotteisen itsemme, voimme muuttaa tätä peruskalliolta vaikuttavaa fyysistä todellisuutta käyttämällä muiden ulottuvuuden kykyjämme. Harmonisoimalla ihmisitsemme, kaikkine rajoituksineen, rajattoman itsemme kanssa.
 
KULTTIEN VAALIMINEN
 
Joskus nautin katsella Youtube-videoita, joita ovat tehneet sellaiset kultit, kuin QAnon tai muut oikeistolaiset salaliittoteoriaryhmät, ja yritän ymmärtää, mitä niiden kannattajat ajattelevat. On vaikeaa olla pudistelematta päätään ja ihmettelemättä, miten nämä ihmiset päätyivät olemaan niin irti todellisuudesta. Ja kun tarkkailee heitä laajemmasta perspektiivistä, on helppoa nähdä, miten he heijastavat oman tiedostamattomuutensa toisiin.
 
Eivätkä he ole koskaan olleet onnellisempia kuin nyt, kun USA:n presidentti on heidän kulttijohtajanaan vahvistamassa heidän pelkojaan. Ja selkeästi pelko on heidän maailmankatsomuksensa perusta. Ja kuten kaikkien kulttien osalta, pelko lujittaa heidän kuolematonta ja faktoja uhmaavaa uskollisuuttaan johtajalle.
 
On selvää, ettei mikään – eivät mitkään faktat – saisi heitä luopumaan kiihkomielisen suojelevasta asenteestaan. Ja Trumpin kaltaiset ihmiset ovat taitavia pitämään yllä heidän kulttiaan.
 
Useimmat fasistiset diktaattorit ovat nerokkaita tuossa kyvyssä. Hitler tulee mieleen. Mutta tietysti nämä johtajat ovat ilmentymä siitä tietoisuudesta, joka tukee heitä – eivät sen aiheuttaja.
 
Monet kultit vetävät usein puoleensa ääriuskonnollisia fanaatikkoja. Eivät vain uskonnollisesti suuntautuneet kultit, kuten Jim Jonesin johtama. Ja niiden johtajat ovat tavallisesti sosiopaatteja. Ja kun politiikka ja uskonto yhdistetään, se lietsoo demokratioiden tuhoutumista.
 
Kun vapaan maailman johtaja on pitänyt yllä omaa hallinnollista kulttiaan, jota kannattavat äärikristityt, ei voi tietää, mitä tapahtuu. Siis meillä on tietoisuus, joka kieltäytyy näkemästä todellisuutta edessään – että he itse ovat vaarassa, eivätkä lainkaan johtajansa suojelemia tai pelastamia.
 
YLÖSNOUSEMUSINTERVENTIO
 
Käsitän, että muut saattavat pilkata meitä, jotka olemme uuden tietoisuuden eturintamassa. He saattavat sanoa selkämme takana, että olemme kultissa. Tarkoitan, että katso nyt meitä. Olemme irrallaan monista perhetoiminnoista ja ystävistä. Monet meistä elävät melko yksinäistä elämää. Puhumme ikuisesta itsestämme ja sielustamme aivan liikaa.
 
Monet meistä eivät ole kiinnostuneita uutisista, emme samaistu mihinkään poliittiseen puolueeseen tai usko, että epäoikeudenmukainen talousjärjestelmä vaikuttaa meihin. Emme usko, että unelmiemme toteuttamiseen vaaditaan kovaa työtä tai onnea.
 
Ymmärrämme, ettemme ole sattumanvaraisen universumin uhreja tai ettei jumala palkitse tai rankaise meitä. Itse asiassa uskomme, että luomme oman todellisuutemme, että kaikki tällä planeetalla luovat oman todellisuutensa riippumatta siitä, mistä he löytävät itsensä elämässä – pienimmistä vauvoista ihmisiin, jotka asuvat kadulla tai elävät sodan repimissä maissa tai köyhyydessä tai kartanoissa ja kaikki muut.
 
Emme kannata mitään uskontoa tai usko sitä ajatusta, että hyvien asioiden tekeminen tekee sinusta hyvän ihmisen ja huonojen asioiden tekeminen huonon ihmisen. Olemme heittäneet pois käsityksen hyvästä ja huonosta. Ymmärrämme, että se kaikki on vain kokemuksia. Emmekä odota jonkun itsemme ulkopuolisen pelastavan … ei gurun, Jeesuksen, avaruusolentojen, messiaan tai poliittisen hahmon.
 
Näytämme omistautuvan yksinomaan ja horjumatta sielullemme ja ylösnousemus- ja heräämisprosessille, siitä mentaalisesta ja rationaalisesta kokemusperäisestä todellisuudesta huolimatta, joka meille on iskostettu. Itse asiassa uskomme, ettemme oikeasti ole osa tuota maailmaa. Olemme tuossa maailmassa, muttemme ole tuosta maailmasta.
 
Se on melko radikaalia. Itse asiassa niin radikaalia, että jotkut vannovat meidän langenneen johonkin kulttiin, ja tarvitaan kenties interventiota. Monista tarkkailijoista se kuulostaa kuin oppikirjaesimerkiltä todellisuudesta irtautumisesta.
 
Mutta lähemmässä tarkastelussa he näkisivät, ettei meitä motivoi kulttikäyttäytymisen ydin … pelko. Emme yritä suojautua joltakulta tai joltakin. Emme projisoi tiedostamattomia pelkojamme toisiin.
 
Ja näin on, koska useimmat meistä ovat tiedostaneet varjoitsensä. Olemme alkaneet hyväksyä ne aspektimme, jotka ovat olleet pimennossa. Osamme jotka tuntuivat rakkaudettomilta. Pelko, suru, hylkääminen, syyllisyys ja häpeä. Kun ne on tuotu valoon, niillä ei ole enää otetta meihin. Meidän ei tarvitse enää ulkoistaa niitä.
 
Kultit syntyvät ihmisen varjosta. Mielen tunnustamattomista osista. Valomme voi säteillä kirkkaammin vasta, kun tunnustamme oman pimeytemme.
 
TODELLISUUDEN KOHTAAMINEN
 
Siis on monia todellisuuksia. Sen tietoinen sielu alkaa tunnistaa. Eikä siinä pitäisi olla ongelmaa, mitä meihin tulee. Todellisuus on itse asiassa joustavampi, kuin olemme oivaltaneet. Meidän ei tarvitse kohdata todellisuutta, jos se kertoo meille, että unelmamme ovat mahdottomia, että sairautta ei voi parantaa ja ilo tarvitsee ansaita.
 
Erityisesti todellisuutta, joka kertoo meille, että olemme yhtä kuin mieli, se on ylimpänä, se on valittu tehtävään, eivätkä sydän ja sielu ole totta. Oivallamme, ettei toisten todellisuusnäkemyksen tarvitse vaikuttaa meihin tai iloomme – vaikka se vaikuttaisi meistä miten eriskummalliselta.
 
On hauskaa tutkia ihmispsykologiaa. Mutta niin kauan kun ihmiset väittävät, että ikuista itseä ei ole tai jos sielu on olemassa, se menee taivaaseen tai helvettiin tämän elämän jälkeen ihmisen teoista ja ajatuksista riippuen … tuosta tutkimisesta voisi tulla melko tylsää.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >