HomeViestejäMaria Chambers3.11.2019 - Jos tietäisit ...

3.11.2019 - Jos tietäisit ...

JOS TIETÄISIT …

Kirjoittanut Maria Chambers (soulsoothinsounds.wordpress.com)
3.11.2019
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Jos tietäisit, että olet ikuinen, mitä tekisit päivälläsi? Jos tietäisit, että olet suurenmoinen etkä voi todellisuudessa tajuta sitä väärin, mitä päättäisit tehdä seuraavaksi? Jos tietäisit, että sinua rakastetaan ehdottomasti ja tuomitsematta, mitä tuntisit kaikista ns. ongelmistasi ja vioistasi?
 
Jos tietäisit, että sinä loit itsellesi kaikki ne kokemukset, jotka olet käynyt läpi, että niissä ei ole kyse oikeasta tai väärästä, hyvästä tai huonosta, vaan ne ovat pelkästään kokemuksia sieluna, miten katsoisit taaksepäin menneisyyttäsi? Ja kaikkia ihmisiä menneisyydessäsi?
 
Jos tietäisit, että kaikki muutkin luovat omat kokemuksensa, että myös he ovat täysivaltaisia, mitä tuntisit kaikista suhteistasi ja siitä, miten ne ovat sujuneet?
 
Jos tietäisit, että tulit tälle planeetalle auttamaan tietoisuuden muuttamisessa, joka on ollut jumissa hyvin pitkän aikaa, ja että olet tehnyt sen jo, riippumatta siitä mitä luulet sinun pitävän tehdä, miltä sinusta tuntuisi?
 
Jos tietäisit, että kaikki selviää, ettei oikeasti ole mitään pelättävää, taloudellisesti tai fyysisesti, mitä päättäisit syödä tai juoda? Olisiko se jotain, minkä ajattelet olevan hyväksi sinulle, vai jotain mistä todella nautit? Menisitkö ostamaan itsellesi jotain todella kivaa?
 
Jos tietäisit, että sinusta pidetään huolta, kunhan seuraat iloasi etkä pelkoasi, mitä tekisit sille työlle, josta et nauti? Tai niille suhteille, jotka syövät arvokasta energiaasi?
 
Jos tietäisit, että olet täysivaltainen ja että ovesi ulkopuolisella maailmalla – hallitus, talous, patriarkaatti – ei ole mitään tekemistä sinun tai sinun oman ilosi ja turvallisuutesi kanssa, miten katsoisit päivittäisiä uutisia?
 
Jos tietäisit, että olet valonlähettiläs etkä ole täällä oppituntien vuoksi ja että olet opettaja, etkä oppilas, miten se muuttaisi perspektiiviäsi? Kuuntelisitko omaa viisauttasi etkä jonkun muun viisautta?
 
Jos tietäisit, että mielesi kaikkine ajatuksineen, tunteineen, pelkoineen ja epäilyksineen et ole sinä, että se on sinun aspektisi, mutta sinä olet ikuinen olento, suurenmoinen sielu, haluaisitko tutustua tuohon sieluun?
 
Koska sekin haluaa tuntea sinut. Se haluaa olla kanssasi syvemmin ja intiimimmin. Se haluaa tehdä kehosi kuvakseen. Se haluaa luoda iloa sinulle. Se kykenee kaikkeen siihen. Sen ei tarvitse tulla sellaiseksi – se on sitä. Sinä olet sitä.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >